Hilmano van Velzen | De Dakloze Dichter – IK DENK AAN EEN GROOT ONRECHT + TEKEN VAN LEVEN + JE BENT EEN GOLDDIGGER

What’a a nice guy like you doing in a place like this? (foto Facebook)

IK DENK AAN EEN GROOT ONRECHT

IK DENK AAN EEN GROOT ONRECHT. EEN LEVENDE HOLLANDSE MEESTER AANGEDAAN. 25 JAAR GELEDEN WERD ROB OPGEBLAZEN, EEN AANSLAG OP ONZE HOGE KUNST. IK VOND TOEN AL. DAT HIJ GENAAID WERD. IK SPRAK ROB SCHOLTE GISTEREN EEN UUR LANG. WAT HIJ MIJ EN IRIS VERTELDE. GESTOORD AMSTERDAM! JE HEBT TOEN gefaald EN EEN HOLLANDSE MEESTER AAN ZIJN LOT OVERGELATEN. DALSTAR STUDULSKIE BLANKA KLASHORS. IK BEN DE DAKLOZE DICHTER VAN AMSTERDAM TOT IN DE EEUWIGHEID EN IK STA NAAST ROB SCHOLTE. GISTEREN, VANDAAG EN MORGEN EN MET MIJ ALLE AMSTERDAMMERS EN WARE KUNSTENAARS. WAT ROB SCHOLTE ONS VERTELDE. EEN HORROR! HOE HIJ NOG STEEDS WORDT OPGEJAAGD. IK WEET, DAT DE BOM VOOR HEM WAS. OM HEM ZIJN BENEN EN MANNELIJKHEID TE ONTNEMEN. ZOALS DE INCA’S DIT DEDEN MET HUN KONINGEN. HIJ IS TOCH NOG STEEDS EEN KONING VAN DE NEDERLANDSE KUNST. MICHA KLEIN. IK DACHT, DAT HIJ EEN WARE KUNSTENAAR WAS. NET ZOALS ZIJN PRACHTIGE EX VRIENDIN KWAAITAAL 😍☠️🙏🙏. MAAR OOK HIJ DACHT ROB SCHOLTE TE NAAIEN. MET COPYRIGHTS. ZO JAMMER, MAAR NU IS DIT OVER, WANT IK STA SAMEN MET Ansgar John Brenninkmeijer EN MET HET VOLK. MET ROB SCHOLTE. NAAST ROB SCHOLTE! ALS JULLIE KUNSTELAARS HEM WILLEN ETEN OF CHANTEREN. HOU DAN REKENING MET DE STADSDICHTER VAN AMSTERDAM EN NEDERLAND. HILMANO CHRISTIAAN Hilmano Van Velzen. IK NEEM DE PENOZE, MIJN FAMILIE, MEE. MICKY HOOGENDIJK, WEET JIJ NOG HOE JIJ ROB SCHOLTE AANZETTE OM JOHN STUDULSKIE OP ZIJN NEUS TE SLAAN. NU BEN JE AAN HET JANKEN BIJ JINEK. SCHAAM JE MEISJE HOOGENDIJK. IK VROEG OOIT AAN DE ROXY OPRICHTER PETER GIELE. WAT KUNNEN WE DOEN VOOR SCHOLTE. HIJ LACHTE EN HOONDE. IK HEB NIET GETREURD TOEN HIJ DOOD GING EN DE RoXY IN VLAMMEN OPGING. IK GA NU NAAR DE DAM. FREEDAM TOT 3 UUR. WELKOM IEDEREEN.

EEN TEKEN VAN LEVEN

Amsterdam en Nederland! JULLIE DAKLOZE DICHTER VRAAGT JULLIE. STUUR ROB EEN TEKEN VAN LEVEN. WANT HIJ IS EEN WARE ZOON VAN ONS HET VOLK. ÉÉN VOOR ALLEN, ALLEN VOOR ÉÉN EN VOOR ANSGAR JOHN BRENNINKMEIJER “FREEDAM“. KOM NAAR DE DAM, NU!
https://www.facebook.com/hilmano.vanvelzen.5/posts/248956546901877

JE BENT EEN GOLDDIGGER

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=248956546901877  JE BENT EEN GOLDDIGGER! HEB JE ROB SCHOLTE NOG GEBELD OF BIJGESTAAN? NEE TOCH. JOU ZOU IK ZELFS NIET AAN MIJN ZWARTE LUL WILLEN LATEN ZUIGEN. DAN NOG WAT. RUTGER HAUER WAS NOOIT NIET JOUW MEESTER. JOUW MEESTER IS EN ZAL ALTIJD DE LEVENDE HOLLANDSE MEESTER ROB SCHOLTE ZIJN! IK TWIJFEL, OF JE WEL ECHT IN VERWACHTING WAS. WANT ROB WEET VAN NIETS.
Micky Hoogendijk emotioneel bij JinekDenk al 26 jaar na over dader aanslag’

Facebook, 21 februari 2021

https://www.facebook.com/hilmano.vanvelzen.5

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hilmano+van+Velzen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ansgar+John+Brenninkmeijer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eva+Jinek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micky+Hoogendijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=GOLDDIGGER
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Klein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Daniëlle+Kwaaitaal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+Giele
https://robscholtemuseum.nl/?s=RoXY
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=FREEDAM

1 Comment

  1. Beste Hilmano dakloze dichter,

    Diepe buiging en waardering voor je steun in daden en woordenschat. Rob Lijsje en kids verdienen veel meer van deze pamfletten en daden van waardering.

    Aantekening voor Rob: Rob ik ben zoals je weet bezig met mijn stamboomonderzoek waarop ik ook uitkwam op Gerards van Velzen. Waarop al veel te vinden is op je site.
    Ik ben oprecht nieuwsgierig naar de afkomst van deze geniale Dakloze dichter. En dan met betrekking op zijn achternaam. Kan je eventueel mijn contactgegevens aan Hilmano doorgeven? Hoe gaat het met jullie?

    Lekker na buiten ook hè. Heerlijk weer.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.