hét Goede Nieuws | Jeroen de Kreek – Luister naar Journalist Micha Kat

Micha Kat (foto Twitter)
Micha Kat (foto VK ВКонтакте)

Luister naar Journalist Micha Kat

Journalist Micha Kat van Klokkenluideronline.nl zit al meer dan een Jaar in een Cel in Ierland wachtend op zijn Uit Levering aan Nederland. Micha Kat is Nu Juist Zo N Journalist, waar af en toe naar moet worden geluisterd. Gewoon als ‘Guilty Pleasure’. Journalist Micha Kat vertelt Hele Verhalen over de Strijd van ‘the Deep State’ tegen hem Persoonlijk. Hij zou Dingen gezegd hebben, waarvan het de Vraag is, of het Echt Allemaal zo gegaan is als De Telegraaf beweert. Micha Kat is Uit Vinder van de Guerilla Journalistiek. Een Vorm van Journalistiek, waarbij de Confrontatie Niet wordt geschuwd. Het Werk van Journalist Micha Kat is in Ieder Geval een Vorm van Entertainment.

Of alles wat Journalist Micha Kat stelt en beweert Echt de Waarheid is, boeit  niet. Journalist Chris Klomp bij Voorbeeld maakt het Feitelijk Nog Veel Bonter dan Journalist Micha Kat. De NOS en De Telegraaf maken het Helemaal Bont. De Telegraaf is als sinds 1922 Bekend met de Agenda van het Wereld Huis van de Familie Rothschild voor Opper MachtPour la Famille’ en de Bij Passende Endlösung van het Jodenvraagstuk. De Authentieke Documenten, die dit bewijzen staan al een Aantal Jaar gepubliceerd op www.holocaustles.nl. De Gehele Journalistiek is op de Feiten gewezen bij en tijdens de Behandeling van het Hoger Beroep in de Straf Zaak tegen Geert Wilders. Wat Journalist Micha Kat niet vertelt is, dat Journalist Theodor Herzl de Grote Initiator is van de Holocaust.

De door Journalisten Geïnitieerde Jacht op Journalist Micha Kat heeft Van Zelf Sprekend Alles te maken met zijn Joodse Achtergrond, en het Eenvoudige Feit, dat de Vader Landse Pers als sinds 1895 in het Kamp van de Nazi S zit. Micha Kat zit door zijn Eigen Schuld in de Cel in Ierland. Als hij, zoals de Ierse Rechter hem had verzocht zijn Vrije Mening Uiting beperkte kon hij de Recht Zaak in verband met zijn Uit Levering in Vrijheid in Ierland afwachten. Alleen Journalist Micha Kat kan zijn Mond Niet Houden. Bovendien is Journalist Micha Kat Niet te Helpen. Ook in Verband met de Red Pil Journal Show niet. Al die Gasten van RJP die nu in de Bak zitten of hebben gezeten hebben Doelen kunnen halen als ze geen Complot Denkers waren geweest. Tegenwoordig is Journalist Micha Kat te beluisteren op de site van het Rob Scholten Museum.

Meeste Pod Casts beginnen met Micha Kat, die aan de Telefoon vraagt, of ie aan staat, waarna kennelijk Rob Scholte Schor, wat terug zegt, en dan gaat Journalist Micha Kat los. In de Cel in Ierland wordt journalist Micha Kat Ruim Voor Zien van Kranten, hij heeft Zelfs Abonnementen. Hij kan het Nieuws Nauw Gezet volgen want hij ontvangt in Detentie wel haast alle Media Kanalen. Daardoor legt hij Haar Scherp Verbanden, die bij elkaar genomen een Goed Verhaal zijn met Zo Hier en Daar Uitstapjes in het Geloof Gelardeerd met Pakkende Citaten uit de Bijbel. Het doet er Niet toe, of wat Journalist Micha Kat zegt de Waarheid is. Bij de Journalisten Chris Klomp, Wierd Duk en Saskia Belleman doet het er ook niet toe en toch mogen zij Wel in Vrijheid met Journalistiek hun Brood verdienen.

JL de Kreek

hét Goede Nieuws, 1 augustus 2022 03:00

https://www.goedenieuws.nl/vndg/luister-naar-journalist-micha-kat

Micha Kat – Bericht uit Her Majesty Prison S in Belfast in Afwachting van Uitlevering (8) 14 augustus 2022

Micha Kat – Bericht uit Her Majesty Prison S in Belfast in Afwachting van Uitlevering (9) over Tijdgeest van Hans Peter Roel, 17 augustus 2022

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=JL+de+Kreek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+de+Kreek
https://robscholtemuseum.nl/?s=hét+Goede+Nieuws
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chris+Klomp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Weird+Duk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Saskia+Belleman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Wilders
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Telegraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Familie+Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Theodor+Herzl
https://robscholtemuseum.nl/?s=Holocaust

1 Comment

  1. “Het doet er Niet toe, of wat Journalist Micha Kat zegt de Waarheid is.”

    Dat lijkt me wel. De man liegt, lastert en fantaseert aan een stuk door. Om dit reden zit hij nu al een jaar vast en als hij de komende weken wordt uitgeleverd komt daar nog wel een jaar gevangenisstraf bij.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.