Gerard Driehuis – Ruzie Lange Frans en Wappies + Frenk Klein Arfman – Lange Frans heeft het Verbruid Met Optreden op QR Event Edam + Jantje Met Kak – Wappie over Wappie

Lange Frans (foto Robin Utrecht)

Ruzie tussen Lange Frans en de Wappies

Lange Frans zat de Afgelopen Tijd stevig in het Kamp van de Anti Vaccin Mensen en de Anti QR Code Mensen. Het was een Schandaal en dat Vaccin bevatte een Chip.

Maar nu kunnen Artiesten weer Optreden en valt er dus Geld te Verdienen. Frans trad dit Weekeind op bij een Evenement, waar alleen Bezoekers met een QR Code werden Binnen Gelaten. Want het Geld moet Rollen, al moet je er een Chip voor laten Inspuiten.

Zijn Mede Wappies zien in hem een Verrader en daar hebben ze Uiteraard Gelijk in. Solidair Toen Het Niks Kostte, maar Meteen Om.

Welingelichte Kringen, 27 september, 2021, 10:03

https://www.welingelichtekringen.nl/beroemd-2/3016242/ruzie-tussen-lange-frans-en-de-wappies.htm

Lange Frans heeft het Verbruid bij Achterban met Optreden op QR Event in Edam

Lange Frans (foto Ronald Goedheer)

Edam – Lange Frans Ontpopte Zich op Sociale Media als Één van de Felste Tegenstanders van het Corona Virus Beleid, QR Codes en Vaccinaties. Maar Nu blijkt, dat Lange Frans Afgelopen Weekeinde Optrad op de Kermis in Edam, waar een QR Toegangsbeleid Gold, Zijn de Rapen op Internet Gaar. “Was je Geld op, Ouwe?

Toen Lange Frans, Fel Tegenstander van Corona Maatregelen en het Huidige Toegangsbeleid, werd Gevraagd om dit Weekeinde te komen Optreden op het Alternatieve Kermis Feest in Edam, hapte hij toe. Ondanks, dat het een Evenement met het door hem Bekritiseerde QR Toegangsbeleid Gold.

Toen dat Gaandeweg het Weekeinde Uitlekte op Sociale Media, mede Dankzij een Filmpje, dat Lange Frans op zijn Instagram Account Plaatste, was er Eerst Ongeloof onder zijn Volgers. Toen bleek, dat hij Werkelijk had Opgetreden, Veranderde Dat In Woede.

Sinds zondag Regent het Verwensingen aan Lange Frans op Sociale Media. Hij wordt onder andere Hypocriet Genoemd en een Man zonder Ruggengraat.

Het Filmpje, dat hij van zijn Optreden in Edam op zijn Instagram had Gepost, is Inmiddels Verwijderd. Lange Frans Kiest er (Vooralsnog) voor Niet te Reageren op Alle Ophef. Deze Krant heeft zijn Management en zijn Boekingskantoor Benaderd om een Reactie te Krijgen, maar die Reactie Kwam Niet.

Complottheorieën

Lange Frans is Succesvol als Rapper maar zijn Laatste Muzikale Succes dateert al weer van een Kleine Tien jaar Terug. De Laatste Jaren maakte de in 1980 als Frans Frederiks Geboren Amsterdammer Vooral Furore als Aanhanger van Complottheorieën in podcasts en op sociale media.

In de zomer van 2020 begon hij een serie podcasts waarin hij zich veelvuldig tegenstander toonde van de Corona Maatregelen en Vaccinaties. In één Uitzending Filosofeerde hij met een Gast zelfs over een Aanslag op Premier Mark Rutte, wat Destijds voor Veel Ophef zorgde. YouTube sloot oktober vorig jaar Uiteindelijk, mede naar Aanleiding van Voornoemde Podcast, zijn Account.

Last Minute

Waar Veel Artiesten hebben Aangegeven uit Verzet tegen de QR Toegangscode Niet Op Te Treden, Zo Lang dit Toegangsbeleid Geldt, koos Frans er voor om Wel Op Te Treden. In een op Social Media Gepost Privé Gesprek zou hij hebben GezegdDit Event stond Al Lang Geboekt. Daar Kan ik Ook Niet Veel aan Doen.’’

Wat Overigens Niet Waar is, omdat Lange Frans Pas Op het Laatste Moment Geboekt Werd Als Invaller voor Mart Hoogkamer. Die moest Zijn Optreden in Edam eind vorige week Afzeggen vanwege Stem Problemen.

De Organisatie van het Evenement bevestigt aan deze Krant, dat Lange Frans Pas Afgelopen Woensdag is Geboekt als Vervangende Act Na het Wegvallen van Mart Hoogkamer. Lange Frans Stond Ook Niet op het Oorspronkelijke Affiche van het Evenement.

Noordhollands Dagblad, 27 september 2021, 16:22

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20210927_29010484

https://twitter.com/R3vers3dR34l1ty/status/1442398190511210496

https://twitter.com/KelRebel/status/1442367233531920384

Lange Frans over Bodegraven (foto Twitter)

Sekte, Wappie of Beide 28 | Wappie Frans doet zijn Zegje over Brother Wappie Micha Kat

Gepubliceerd 4 okt. 2021

Avatar Aanvoerder Mark Rutte

Reacties
https://youtu.be/B2yTcpEkau4

Wappie Micha Kat over Wappie Lange Frans

Geubliceerd 2013

JantjeMetKak

https://www.brighteon.com/70eb5e90-9392-432d-9ff1-e40bb1c71e08

ange Frans is 6,66 feet I Shit You Not (foto Twitter)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerard+Driehuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frenk+Klein+Arfman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lange+Frans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mart+Hoogkamer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Douwe+Bob
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven