Edwin Hopster – Brief aan RABOBank 28 oktober 2015

Geachte Heer Van Blokland,

Timing is alles. Ik heb naar deze dag (28-10-2015) toegewerkt, niet wetende dat er voor u ook een belangrijke dag aankomt (29-10-2015). Ik hecht enorm aan symboliek. Vandaag zou mijn moeder 87 jaar zijn geworden. Helaas overleed zij slechts 2 weken na “de inval”. Ik wil u in de gelegenheid stellen om over te gaan tot het opnemen van een bijzonder conceptueel kunstwerk (zie de bijlage) in de Rabobank kunstcollectie. Daar uw “deadline” morgen ligt wil ik u een kleine voorsprong geven op het Engelstalige gebied, waar morgen om 9:00 uur lokale tijd (is 14:00 uur NL) het kunstwerk wordt aangeboden. Mocht ik geen reactie van u ontvangen, dan zal ik met alle artistieke vrijheid mijn weg verder vervolgen.

Met een vriendelijke en kunstzinnige groet,

Edwin Hopster.

 

PDF:
Boekomslag

1 Comment

  1. De hele zaak met de bank is te treurig voor woorden

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image