Dirk Vos – Der Rudi | Muhammad Ali versus Rudi Lubbers, October 20, 1973 + Faithless – God Is A DJ, Live at Alexandra Palace, 2005 (Official Video) + The One Handed Fighter

Der Rudi | Muhammad Ali versus Rudi Lubbers, October 20, 1973

——– Door Gestuurd Bericht ——–

Onderwerp: Der Rudi
Datum: Fri, 28 Jul 2023 19:09:38 +0200
Van: Dirk Vos <d.vos35@chello.nl>
Aan:

Van Instagram aan Tim Daemen & Emmely de Wilt

Hai Tim & Emmely.

Nu 18:15. Er is Zo Veel Gebeurd rond de Zorg, Ook een Soort van AtoomBom Ontploft. Maar voor Als Nog Alles Cool Con Trolee. Maar voor Hoe Lang Nog? Als het Niet Meer Gaat, Dan moeten jullie me Helpen. Con Creet. Code Woord HELP! Maar Nu Nog Niet, Jullie helpen MeAal door Alles van van de Week. Mijn Ogen waren Wel Open, maar de Ene Onthulling na de Andere hebben zich Op Gevolgd, Dingen uit het Verleden en Die kwamen de Laatste Dagen Weer op mijn Pad en Nu snapte ik Al die Karma Kloes! Nu Wel. Ook door Jullie! Ook Jullie hadden een Spiegel voor mij. Ik kom Er Op Terug, Even Rustig. Maar ik kan het Nu Ongelofelijk Mooi en Helder Illustreren aan de Hand van Rudi Lubbers. Eigenlijk een Soort Vriend, een Vriend uit Bus 37. En Toen was Ie er Weer, Gisteren. En dan gaat Ie Tegen Over Me Zitten, om dat ik Daar in het Midden Sta, van wege Mij. Behalve de Eerste Keer. Toen was Dat, Kuch, Toe Val. Toen kwam ik Er Eerst Achter, dat hij van zijn Demente Vrouw van daan kwam in het Flevo Huis, een Vrij Dag Mid Dag, want Dan is er Bingo. Ik had Daar Ook Gelegen en Misschien zou ik een Keer Dan op Vrij Dag Mid Dag Langs Komen in het Flevo Huis, op de Bingo, voor Rudi en Zijn Vrouw en kon ik Ook Nog Even Echt Af Scheid Nemen van Wat Mensen, die me Daar WEL Goed hadden Geholpen. Maar Ergens Ook Geen Zin om naar het Flevo Huis te gaan, qua Verleden. Fuck het Flevo Huis en Dokter Boon (Bono!)! En Pas Daar Na ging het over zijn Legendarische Gevecht (!) tegen Muhammed Ali. Geweldig. Die ken ik Nu, Rudi Lubbers, die als Enige Nederlander tegen de Grote, Episch Grote Bokser, de Beste Bokser aller Tijden had Gevochten. Niet Gewonnen, maar Verloren op Punten. Rudi was Niet KO Gegaan, hield Stand, bleef Over Eind. Dat is Verhaal Lijn (2). De Eerste en Nu Veel Belang Rijkere is Hoe Ie Nu Leeft en Hoe het Nu met Zijn Vrouw gaat. Die Wed Strijd is van Lang Geleden, Daar koopt Rudi Nu Nog Geen Croissant voor () Voelen jullie het Al EEN Beetje, () Ik ga Verder,

Ik ben Rudi Daar Na Nog Vier à Vijf Keer Tegen Gekomen in Bus 37, Mijn Vriend Rudi en ik Zijn Vriend, Zijn Bus Vriend. Maar ik zou een Keer Langs Komen en ik weet Ook Waar Ie in Zuid Oost Woont. Ik wist Ook In Middels Alles over Hoe het Rudi was Vergaan na Ali en Dat is te Zien in Andere Tijden. Aan Lager Wal, Gevangenis in Portugal en Strandt met zijn Vrouw en 20 Honden in een Camper Ergens in Bulgarije. Toen fietste Rudi Wagtmans Voor Bij, Zette een Actie op Touw en waren Rudi en Zijn Vrouw Gered. Kwamen in Amsterdam Zuid Oost te Wonen. Venster Polder. Rudi, Heb je Nog Honden? Nee, die heb ik Niet Meer. En Hoe gaat het met je Vrouw? Gisteren Weer Gevraagd. Heel Veel Slechter. Ze is Nu een Wrakkie () Rudi komt Nu Niet Alleen op de Vrij Dag Mid Dag, maar Nu Iedere Dag. Eerst met Bus 41 en Dan in de Molukkenstraat de 37 tot aan Halte Flevo Park. Dat is de Tijd, die we hebben. Tussen die Haltes in. Ik vraag Dus Steeds en Eigenlijk Alle Laatste Keren, Alleen Nog Hoe het Nu gaat. Dat is het Belangrijkste. Nu, Gisteren en het Sprookje in Al Zijn Om Vang, Ook door Jullie, was Los Gebroken.

Rudi zit Tegen Over me, We Groeten. Hee Rudi, Hoe gaat het? Gaat Wel (). En Toen zag ik Al die Mensen in de Bus een Stuk of Zeven of Zo om Ons Heen staan in het Midden. En Toen sprak ik die Mensen Toe, in de Bus en met Mijn hand wees ik naar Rudi.

Mensen, Hier zit Rudi Lubbers. De Enige Nederlander, die Tegen Muhammed Ali heeft Gevochten, Tegen Cassius Clay!

Een Paar Mensen Gelijk Al Grote Ogen, naar Rudi () Ze Keken en Luisterden en Toen Interviewde ik Rudi Kort, voor de Bus Passagiers. Rudi, Vertel Nog Eens, Wanneer was het? In 1973 (…) Beetje Lachen en Rudi zegt Nooit Veel met Veel Woorden. En Waar was het Gevecht? In Indonesië () En Hoe Laat was het? Nou, als om 4 Uur ’s Middags werd Het Hier Live via de Satelliet Uit Gezonden. Ik Ja, Dus Daar was het Toen Avond () Ja en Niet Gewonnen, maar Wel 12 Ronden Over Eind Gebleven, Ha Ha Ha () Mensen Nog Grotere Ogen en een Man, Ik denk Indisch, Enthousiast en Vraagt Ook Wat () En Rudi Meer over Precies Waar () Maar Ook, Maar Goed dat ik Niet Gewonnen heb, want Dat had ik naar Amerika Gemoeten en Tegen Over Miles Foreman in de Ring moeten Staan. Nou, die had me tot Appel Moes Geslagen, haha Ha () En Nu komt Het, Bijna bij de Halte en Rudi moet Uit Stappen, maar was Verder Mee Gegaan, Twee Haltes Verder. Kan Ie Ook de 41 Pakken.

Ik Rudi, Heb je Na Afloop Ali Nog Gesproken?

Ja, Zeker, Ha Ha Ha, Weet je Wat Ie tegen Me zei?

Nee ()

Jij bent de Eerste Blanke van Wie ik Wat Geleerd heb.

Hier het Gevecht uit 1973.

Muhammad Ali versus Rudi Lubbers, October 20, 1973

Published 7 apr 2013

Muhammad Ali

1973 – 10 – 20 Rudi Lubbers Senayan Stadium, Jakarta, Indonesia

Reacties
https://youtu.be/o5Ywgld6BzY

En dat zag ik Net Weer op YouTube en Nu Zag ik Alles

Rudi had Mogelijk de Droom om de Beste en Sterkste Bokser van de Wereld te worden. En Toen in 1973 mocht hij Tegen de Aller Grootste Bokser Ooit op Aarde het Gevecht aan gaan, in de Ring in Jakarta. Hij heeft Niet Gewonnen, de Commentaren waren, Eitje voor Ali, Rudi en Looser. Maar dat was Rudi Natuurlijk Helemaal Niet. Zijn Droom was Schitterend uit Één Gespat, Maar, Maar, de Hele Weg naar die Grote Mis Lukking werd Bekroond met een Gevecht met de Grote Mohammed Ali. En Daar zat die Man, in Bus 37 Mensen, Vrij Dag Mid Dag 17.30 op Weg naar Huis, een Senioren Flat met 1 x per Week Hulp. Rudi redt zich Prima. Op Weg naar Huis op de Terug Weg van het Flevo Huis, waar zijn Vrouw Binnen Kort Dood gaat. Dus Lieve Emmely en Tim, Daar Om heb ik Zo’n Hekel aan Kanker Porno op Radio en TV.

De Zoon, die vertelt over het Ziekte Proces van zijn Vader, met een Hersen Tumor. Dat is Niet Interessant, Ook Daar draait het Niet Om. Het moet Precies Anders Om. Laat die Ziekte Zitten, OK, een Hersen Tumor. Maar Kees, Wat was je Vader voor Man? Hield Ie van Zljn Vrouw, je Moeder? Zorgde Ie voor Iemand? Was Ie Happy in zijn Werk? Waar werd Ie Vrolijk van? Wat vond Je Zo Lekker om te Eten? En Waar kwamen zijn Opa en Oma van Daan. Want Kees, dat willen we Nog Weten voor dat Je Vader Volgende Week Dood is. En Hoe heet Ie? Ook Kees!

Wow!

Kees de Jonge.

Dus Zo heet Jij Ook ()

Magic ()

Con Bestaat.

Het
Is
Echt.

X X X

FaithlessGod is A DJ, Live at Alexandra Palace 2005

Published 20 jul 2016>

Faithless

Faithless – God Is A DJ (Live) (Official Video)

Listen on Spotify http://smarturl.it/FaithlessAP_Spotify
Listen on Apple Music http://smarturl.it/Faithless2_AppleMusi
Amazon http://smarturl.it/FaithlessAP_Amazon

Follow Faithless Web Site http://www.faithless.co.uk/

Facebook https://www.facebook.com/Faithless/
Twitter
https://twitter.com/faithless
Instagram 
https://www.instagram.com/faithlessofficial/

Lyrics

This is my Church
This is Where I Heal my Hurt
It’s A Natural Grace
Of Watching Young Life Shape
It’s in Minor Keys
Solutions and Remedies
Enemies becoming Friends
When Bitterness Ends
This is my Church
This is my Church
This is my Church

This is my Church
This is Where I Heal my Hurt
It’s in the World I become
Content in the Hum
Between Voice and Drum
It’s in Change
The Poetic Justice of Cause and Effect
Respect, Love, Compassion
This is my Church
This is Where I Heal my Hurt
For Tonight
God is A DJ
God is A DJ
God is A DJ
This is my Church
This is my Church

Reacties
https://youtu.be/1ltoAcZrjBw

Ali versus Lubbers, The One Handed Fighter

Published  26 mei 2019

Hallbjet

Sarasota Herald-Tribune
https://news.google.com/newspapers?nid=1755&dat=19731021&id=hOYeAAAAIBAJ&sjid=zWYEAAAAIBAJ&pg=7372%2C2140428&hl=en

Reacties
https://youtu.be/Bqedyo3Ak9o

Marten Visser – Rudi Lubbers + NTR | VPRO | Andere Tijden – Rudi Lubbers en het Gevecht van zijn Leven + De Telegraaf – Situatie Rudi Lubbers is Acuut

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dirk+Vos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rudi+Lubbers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Muhammad+Ali
https://robscholtemuseum.nl/?s=Miles+Foreman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joe+Frazier
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rudi+Wagtmans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Faithless
https://robscholtemuseum.nl/?s=God+Is+A+DJ
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alexandra+Palace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bus+37
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bus+41
https://robscholtemuseum.nl/?s=Flevo+Huis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Halte+Flevo+Park
https://robscholtemuseum.nl/?s=Venster+Polder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zuid+Oost
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amsterdam+Zuid+Oost
https://robscholtemuseum.nl/?s=Portugal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jakarta
https://robscholtemuseum.nl/?s=Indonesië

 

1 Comment

  1. Jacques van Velzen 7 augustus 2023 op 19:43

    In mijn eigen onstuimige jaren deelde ik tijdelijk een kamer met Rudi. Ik heb me vaak afgevraagd hoe het hem verder is gegaan. Bijzonder om dit hier te lezen in Rob’s spiegelparadijs.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.