Delano Weltevreden – Na Tumultueuze Maanden stapt Ariane Hoog op als Directeur van Willemsoord BV, ’Besluit met Pijn in mijn Hart genomen’

Na Tumultueuze Maanden stapt Ariane Hoog op als Directeur van Willemsoord BV,Besluit met Pijn in mijn Hart genomen

Den Helder – Willemsoord BV moet Op Zoek naar een Nieuwe Directeur-Bestuurder. Ariane Hoog, die in april 2021 aan trad, Stapt Op. „Dit Besluit heb ik Met Pijn in het Hart Genomen. Ik wil Meer Balans brengen Tussen Werk en Privé.”

Hoog heeft de Raad van Commissarissen en de Aan Deel Houder, de Gemeente Den Helder, Over haar Besluit In Gelicht.

Af Gelopen Dinsdag zou Hoog de Raad Commissie Bestuur en Middelen een Toe Lichting Geven op de Rapportage van Willemsoord BV over de Eerste Helft van 2023. ’Wegens Privé Redenen’, liet zij Echter Verstek Gaan. Financieel Manager Roger Doomen verzorgde de Presentatie.

Gerucht

Toen Al deed het Gerucht de Ronde, dat zij haar Vertrek Bekend zou Maken. Dat is Nu Dus Gebeurd. Haar Vertrek heeft Niets te Maken met Alle Gedoe rond Willemsoord van de Af Gelopen Maanden, antwoordt zij op een Vraag van deze Krant. Ook is haar Niet door de RvC en of de Gemeente Gevraagd Op te Stappen, zegt Hoog. „Het is mijn Eigen Besluit. Ik wil Meer Balans brengen Tussen Werk en Privé”, benadrukt de Directeur Bestuurder. Zij zegt Op Zoek te Gaan naar een Baan Dichter bij haar Woon Plaats, Amsterdam.

De Af Gelopen Maanden bevond Ariane Hoog zich In Woelige Wateren. Onder Nemers op het Terrein klaagden Onder Meer over Parkeren en de Bereikbaarheid van hun Zaken bij Evenementen. Een Groep Onder Nemers eiste een Op Lossing voor een In hun Ogen Exorbitante Huur Verhoging van 14 Procent en een Toren Hoge Energie Rekening als Gevolg van een Nieuw Energie Contract. Willemsoord koopt de Energie Namelijk Centraal in en levert het door naar een Aan Tal Bedrijven op het Terrein.

Willemsoord BV leed ook een Gevoelige Neder Laag tegen Onder Nemer Robin van Leeuwen, Uit Bater van Grand Café Boefje op Willemsoord. De BV eiste zijn Vertrek, Onder Meer om dat hij zich Niet zou Houden aan Af Spraken over Openings Tijden. Van de Rechter kreeg Hoog Echter Nul op het Rekest.

In de Gemeent Raad is Recentelijk Fikse Kritiek Geleverd op haar Functioneren. Sommige Fracties Zin speelden op haar Vertrek. PVV had Al een Motie Klaar Liggen, waar in om het Vertrek van Hoog wordt Gevraagd.

Commissarissen

In een Pers Bericht, waar in haar Vertrek wordt Aan Gekondigd heeft de Raad van Commissarissen Niets dan Lof voor Ariane Hoog, die Ook Leiding geeft aan de Stichting Erf Goed Den Helder. Volgens de RvC is het Erf Goed van Den Helder Onder haar Leiding Meer Zichtbaar en Toe Gankelijk Gemaakt voor het Publiek. ’Het Aan Tal Bezoekers van Fort Kijkduin, Één van de Oudste Nog Aan Wezige Militaire Verdedigings Linies in Nederland, steeg met Ruim 40 Procent. Fort Kijkduin is Deze Zomer Tweede Geworden als Mooiste Fort van Nederland. De Af Gelopen Jaren nam Ook de Diversiteit aan Onder Nemers op Willemsoord toe. Één van de Hoogte Punten Hier Bij is de Realisatie van het Innovatie Centrum voor Technologie op het Gebied van Maritiem, Marine en Off Shore Energie (METIP) en het Onlangs Feestelijk Geopende Nieuwe Stadhuis. Verder heeft zij Succes Vol de Thema Maand Den Helder, Meest Gebombardeerde Stad van Den Helder Geïnitieerd en Vele Evenementen Gefaciliteerd met als Hoogte Punt Sail Den Helder.’

De Raad van Commissarissen van Willemsoord BV en de Raad van Toezicht van Stichting Erfgoed Den Helder zeggen Erkentelijk te Zijn voor de In Spanning, die zij de Af Gelopen Jaren heeft Geleverd om het Erf Goed van Den Helder Op de Kaart te Zetten. Chris Schaapman, Voor Zitter Raad van Commissarissen van Willemsoord BV en Tevens Voor Zitter van de Raad van Toezicht van Stichting Erfgoed Den Helder: „Ik heb Ariane Leren Kennen als een Gedreven Persoon, die Met Energie staat voor het Unieke Erf Goed van Den Helder. Wij bedanken Ariane voor haar Grote In Zet en wensen haar Veel Succes bij het Vervolg van haar Loop Baan.”

Prachtige Organisaties

Ariane Hoog in het Pers BerichtWillemsoord BV en de Stichting Erfgoed Den Helder zijn Prachtige Organisaties met Grote Maatschappelijke Relevantie. Ik ben Trots, dat ik met een Divers Team van Collega’s en Vele Vrij Willigers, wij ons Elke Dag mogen In Zetten om het Erf Goed van Den Helder Toe Gankelijker te  Maken en te Behouden voor Toe Komstige  Generaties. Tegelijker Tijd trekt de Na Sleep van Corona en de Recente Inflatie en Energie Crisis In Combinatie met de Grote Uit Dagingen, Waar We Voor Staan een Grote Wissel op Beide Organisaties en In Toe Nemende Mate Ook op Mij Zelf. De Komende Periode zet ik mij Met Volle Energie er Nog voor In om Samen met onze Aan Deel Houder te Onder Zoeken op Welke Wijze Beheer en Onder Houd van het Cultureel Erf Goed in Den Helder en de Rol, die Beide Organisaties Hier In kunnen Blijven Spelen het Beste Vorm Gegeven kan worden. Daar Na is het Tijd voor een Nieuw Gezicht, om met Frisse Ideeën Verder te Werken aan de Uit Voering daar van.”

Willemsoord en de Stichting Erfgoed Den Helder verkeren in Financieel Zwaar Weer. Deze Week is een door de Gemeente in Gang Gezet Onder Zoek Begonnen naar de Toe Komst van Beide Organisaties. Hoog zegt de Onder Zoekers Alle Mede Werking te zullen Verlenen. Wanneer zij Exact de Deur van Willemsoord achter zich Dicht Trekt is Nog Niet Bekend.

Lees ook
Ariane Hoog wil de Ruwe Diamanten van de Stad laten Schitteren. ’Ik wil Iedereen Laten Zien Hoe Mooi Den Helder is
Grand Café Boefje in Den Helder mag Blijven Zitten Willemsoord BV krijgt van de Voor Zieningen Rechter Nul op het Rekest
Na Heffingen van Tien Duizenden Euro’s op de Energie Rekening. Onder Nemers op Willemsoord in Den Helder Schrikken zich Kapot

Helderse Courant, 5 okrober 2023,

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20231005_43207195?utm_source=accounts.tnet.nl&utm_medium=referral&utm_content=/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Delano+Weltevreden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ariane+Hoog
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chris+Schaapman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Roger+Doomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robin+van+Leeuwen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grand+Café+Boefje
https://robscholtemuseum.nl/?s=Atlantikwall
https://robscholtemuseum.nl/?s=Atlantikwall+Centrum
https://robscholtemuseum.nl/?s=AWC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fort+Kijkduin
https://robscholtemuseum.nl/?s=METIP
https://robscholtemuseum.nl/?s=Innovatie+Centrum+Technologie+Maritiem+Marine+Off+Shore+Energie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stichting+Erf+Goed+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bereikbaarheid+Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=RvC+Willemsoord+BV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Raad+van+Commissarissen+Willemsoord+BV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willemsoord+BV
https://robscholtemuseum.nl/?s=PVV+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Raad+Commissie+Bestuur+en+Middelen+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=College+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=B&W+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=B+&+W+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Meest+Gebombardeerde+Stad+van+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Den+Helder