Delano Weltevreden – Extra Informatie over Stadhuis Budget? Doen we Niet, zeggen B&W Den Helder + Gemeente Raad’s Leden Bedreigd om Verplaatsing Stadhuis naar Willemsoord

Gebouw 72 op Willemsoord, Één van de Twee Panden, die tot Stadhuis worden Verbouwd (foto RedMouse)

Extra Informatie over het Stadhuis Budget? Doen we Niet, zeggen Burgemeester en Wethouders van Den Helder

Den Helder – De Gemeente Raad krijgt Geen Extra Informatie over de Besteding van het Budget voor het Stadhuis op Willemsoord in Den Helder. Dat zegt het College in Reactie op Vragen van Behoorlijk Bestuur.

Die Fractie vindt, dat de Raad Regel Matig te horen moet krijgen, Wat uit het Budget van 27 Miljoen Euro is Betaald, Welke Betalingen Nog Open staan en of er Extra Geld Nodig is.

Burgemeester en Wethouders willen daar Niet aan beginnen. Zij zeggen, dat de Raad Al wordt Geïnformeerd over Eventuele Afwijkingen en Overschrijdingen van door de Raad Gestelde Financiële Kaders.

Zeestad

Zeestad voert het Project uit. Het Ontwikkel Bedrijf informeert het College, wanneer de Opdracht Niet Meer binnen de Beschikbaar Gestelde Bouwkundige en Financiële Kaders kan worden Uit Gevoerd. Als dat gebeurt, krijgt de Raad die Informatie van het College.

Het Dagelijks Bestuur van Den Helder vindt het daarom Niet Zin Vol om Specifiek voor de Realisatie van het Stadhuis op Willemsoord Regel Matig een Financieel Overzicht naar de Raad te sturen.

Helderse Courant,

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220817_57959203

Gemeente Raad’s Leden Den Helder Bedreigd om Verplaatsing Stadhuis naar Willemsoord

Op Willemsoord moet het stadhuis worden gevestigd in de gebouwen 72 (links) en 66 (achtergrond).

Op Willemsoord moet het Stadhuis worden Gevestigd in de Gebouwen 72 (links) en 66 (achtergrond) (foto NHD)

Den Helder – Verschillende Gemeenteraad’s Leden van Den Helder zijn op een Intimiderende en Bedreigende Manier benaderd om een Ander Standpunt in te nemen omtrent de Verplaatsing van het Stadhuis naar Willemsoord.

Dat stelt de Fractie van de Stadspartij in een Motie, die Komende Maandag tijdens de Gemeente Raad’s Vergadering wordt in gediend.

,,Er zijn in Den Helder Mensen, die denken dat zij Politieke Ambt’s Dragers Ongestraft kunnen Intimideren en Bedreigen, waardoor onze Democratische Recht Staat wordt Ondermijnd’’, zegt de Fractie.

,,Mensen mogen van Alles van ons vinden, hoeven het Lang Niet Altijd met ons Eens te Zijn en mogen ons, dat ook Duidelijk laten weten, mits dat op een Normale Manier gebeurt. Het is Wat ons betreft Volstrekt Ontoelaatbaar als dit op een Onfatsoenlijke, Onbehoorlijke, Respectloze of Zelfs Intimiderende en Bedreigende Wijze plaats vindt. Als een College of Raad’s Lid, zich Geïntimideerd of Bedreigd voelt, kan daar over Geen Discussie Mogelijk zijn, dan worden Grenzen Overschreden Hetgeen Absoluut Onacceptabel is.’’

Waaruit de Bedreigingen Precies bestaan, is Niet Duidelijk.

Met het in dienen van de Motie wil de Stadspartij komen tot een Agressie Protocol. Met een Dergelijk Protocol kan worden Vast Gelegd hoe de Gemeente reageert op Bedreigingen, Agressie of Intimidatie tegen College en Raad’s Leden. Ook moet er in staan, Waar Bestuurders Terecht kunnen als ze worden Bedreigd en Wat Mogelijke Vervolg Acties zijn.

,,Wij willen met een Agressie Protocol voor College en Raad’s Leden een Sterk Signaal Af Geven aan de Samenleving, dat Agressie en Geweld jegens Bestuurders en Volk’s Vertegenwoordigers Verwerpelijk is en Niet zal worden Getolereerd.’’

Lees ook
Ambtenaren Den Helder: Lastig om Stadhuis Plannen aan Burgers uit te leggen
Voorstel tot Referendum Den Helder om Stadhuis
Haven en Scheepvaart Vereniging: Stadhuis Den Helder op Werf is Slecht Idee|

Helderse Curant, Vrijdag 22 februari 2019 om 11:31

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20190222_76004986

Rob Scholte + Lijsje Snijder – Bezint Eer Ge Begint, Geef Onze Spullen Terug!

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Delano+Weltevreden
https://robscholtemuseum.nl/?s=B&W+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Raad+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Behoorlijk+Bestuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stads+Partij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stadhuis+Budget
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stadhuis+Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stadhuis+Stations+Locatie

1 Comment

 1. De hel, Den Helder
  Waar corruptie alles siert
  Een stinkend gat in verval

  Als geboren Jutter, schaam ik mij kapot voor het stadsbestuur. Maar niet minder voor al die aasgieren, die zich schromelijk hebben verrijkt over de rug van jouw kunnen en kunsten. En dan nog het bataljon aan juristen en advocaten die schaamteloos een rekening van enkele tonnen voor hun incompetentie menen te mogen opstrijken. En zelfs nu hun ex client volledig kapot is gemaakt, nog met barmhartigheid jouw collectie meenden te redden.

  Man man man……..
  Geef Rob godverdomme zijn kunst terug!!!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image