Daniëlle Pater – Artikel en eindconclusie: Den Helder corruptie

https://robscholtemuseum.nl/kemal-rijken-mystery-burger-emoties-maken-afgewogen-besluit-onmogelijk/

Na het bijgevoegde artikel nog eens goed te hebben gelezen kan men eigenlijk maar tot 1 conclusie komen. De toenmalige fractievoorzitters waren er wellicht met wat hulp van een voorzitter al onderling over uit dat dit college in deze vorm maar eens rap tot de eindstreep moest worden gedwongen. Niet alleen moest er met een vage anonieme brief worden gewapperd, maar werden er ook heel wat achterkamertjes gevuld.

Nu het nieuwe college al weer wat maandjes in het zadel zit vraag ik mij iedere vergadering weer af hoe deze mensen zich x op x in de spiegel kunnen aankijken. Was de drang om zelf wethouder te worden belangrijker dan de status van de man die nu verschrikkelijk beschadigd is? De man die zijn werk goed uitvoerde en wellicht te goed?! Flirters en erger zitten er in iedere Gemeenteraad e/o college dus vast ook in dit huidige…

Integriteit mooi woord hé, maar zijn jullie werkelijk in staat om de taak van wethouder op de juiste manier te volbrengen, dus naar eer en geweten? Pak die spiegel en wees eens eerlijk naar jezelf en de inwoners van Den Helder toe. Laat je niet als schild gebruiken voor hem die zijn straf niet zal ontlopen.Hoe heerlijk het pluche ook mag zitten er komt een dag dat die fijne statusstoel de schopstoel word :-)

Nl0223-dani, De babbelbox, 17-04-2016 13:44

http://nl0223-dani.webnode.nl/news/artikel-en-eindconclusie-den-helder-corruptie/