Cor Hendriks – Het Satanische plan om de Wereldbevolking te reduceren

The Satanic Plot to Reduce Earth’s Population (foto beholdIsrael)

De eerste regel van de Georgia Guidestones (zie https://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-de-GeorgiaGuidestones/) luidt:

Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.

Houdt het aantal mensen onder een half miljard in permanente balans met natuur.

Aangezien er thans ruim zeven en half miljard mensen op aarde wonen, zou dit betekenen, dat meer dan zeven miljard mensen moeten ‘verdwijnen’. De enige manier, waarop dat zou kunnen gebeuren, is als de aarde getroffen wordt door een asteroïde. Het lijkt me, dat de Georgia Guidestones precies daarvoor bedoeld zijn, namelijk om over te blijven, nadat de mensheid getroffen is door zo’n ramp. Aangezien we niet weten wie de ramp zullen overleven, is de boodschap in diverse talen opgesteld in de hoop, dat althans een er van nog door de nieuwe mensen begrepen zal worden.

Zo’n asteroïde kan niet anders gezien worden dan een daad van God, te vergelijken met de Zondvloed, die ook de toenmalige mensheid uitroeide op een paar individuen na, die zich wisten te redden door middel van een ark. Net als nu bij de Georgia Guidestones waren er toen vooruitziende geesten, met name Seth, de zoon van Adam, die twee pilaren liet oprichten, een van gebakken stenen en de ander van steen met erop gebeiteld zijn astronomische kennis, opdat als de bakstenen door water zou worden vernietigd, die van steen zou overblijven. Het verhaal is warrig, want Adam had een dubbele vernietiging voorspeld: door vuur (waar de bakstenen tegen kunnen) en door water. Hoewel volgens Josephus in zijn Joodse Oudheden een van de twee pilaren nog steeds te zien is in Syrië, wordt er geen melding van de kennis erop gemaakt.

Overigens hielp het weinig, dat kennis van Seth via Henoch werd doorgegeven aan Noach, want niet lang na de Zondvloed ging de mensheid opnieuw in de fout door het bouwen van de Toren van Babel, waardoor God genoodzaakt was opnieuw in te grijpen door de mensheid met talen te verwarren. Vervolgens vond God het noodzakelijk om de verdorven steden Sodom en Gomorra te vernietigen. Ook greep Hij in om de Wereldmacht Egypte te dwingen het volk van Israël te laten vertrekken.

Maar misschien hoeven we niet op een asteroïde of ander ingrijpen van God te wachten en kunnen we er zelf voor zorgen, dat er minder mensen op aarde komen. Bijvoorbeeld door geen kinderen meer te krijgen. Dit idee wordt tegenwoordig zeer gepromoot. In Amerika wordt dit idee belichaamd in de organisatie Planned Parenthood (https://www.Planned Parenthood.org/), waar abortus wordt gepromoot (zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Planned_Parenthood: Planned Parenthood is een Amerikaanse non profit organisatie, die gezondheidszorg levert aan vrouwen. De organisatie biedt zorg aan zwangere vrouwen, geeft seksuele voorlichting, draagt bij aan onderzoek en pleit voor de bescherming en uitbreiding van de abortuswet). Ook in Nederland wordt flink wat abortus bedreven. Tijdens de Algemene politieke beschouwingen in de Tweede Kamer in 2015 werd gerefereerd aan deze periode en kwam het tot een aanvaring van SGP leider Kees van der Staaij met D66 leider Alexander Pechtold toen Van der Staaij aangaf, dat er opnieuw over de abortuswetgeving moet worden nagedacht: het is na twaalf weken al een kindje met vingertjes en alles er op en er aan. Van der Staaij citeerde vervolgens de Amerikaanse filosoof en voorstander van abortus Michael Sandel: als het inderdaad beschermwaardig leven is, is het in feite wel moord wat daar plaatsvindt. Dat gaat Pechtold te ver: verschuilt U zich niet achter een Amerikaan. Durf dan zelf te zeggen, dat het moord is. En dan vindt U mij tegenover zich, want het is geen moord. Het is het recht van de vrouw (https://nl.wikipedia.org/wiki/Abortus_in_Nederland).

Het is duidelijk, dat D66 een Goddeloze partij is, die moord het recht van de vrouw vindt. Want het leven begint bij de conceptie en God staat aan de kant van het leven, dus staat D66 aan de zijde van Satan, de Koning van de Wereld, de meester van de leugen. Voor D66 is niets heilig, wat heet, ze kennen het woord niet eens of gebruiken het voor onheilige zaken als abortus of het homo huwelijk, wat voor hen heilige huisjes zijn, waar niet tegen aan getrapt mag worden (zie bijvoorbeeld https://www.trouw.nl/opinie/torn-niet-aan-het-recht-op-abortus~bb1d55ec/).

Nancy Pelosi, de heldin van Eva Jinek, die regelmatig Michiel Vos, de schoonzoon van Nancy Pelosi, in haar programma heeft, gaat prat op haar Katholieke opvoeding. Desondanks is ze de Koningin van de abortus. Hoe dit met elkaar te rijmen is, wordt uitgelegd in de video https://youtu.be/OOR7upmPG9I (20:55) ‘The real reason why Nancy Pelosi is a pro abortion ‘Catholic? Radical nuns.’ Van LifeSiteNews, 11 dec. 2020. ‘Nancy Pelosi calls herself a ‘devout Catholic’ yet is one of the most pro abortion politicians in America. Have you ever wondered how she got there? In this episode of The John-Henry Westen Show, I take a rather fascinating look into Nancy Pelosi’s stance on Catholicism and morality in politics. (Correction: in my video on Nancy Pelosi I should not have neglected to mention the many great and holy nuns who served at Trinity College in DC in the past. Even during the late 50’s and early 60′s there were many fine and holy nuns leading students to holiness. There were however Sister Ann Gormly and Sister Margaret Claydon who seemed to have participated in the deformation of students or heartily approved of it.)

EU’s new Tower of Babel (foto biblelight.net)

EU’s new Tower of Babel (foto Biblelight.net)]

De Goddeloosheid in Nederland is heel groot, maar niet erg afwijkend van de andere landen van West EUropa. De EU wordt in feite door midden gedeeld door een christelijk Oost EUropa tegenover het Goddeloze Westen gevestigd in de Toren van Babel in Straatsburg. Voor Nederlanders kan dit niet bijzonder zijn, want ze hebben zelf in Den Haag hun eigen nieuwe Babylon (zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Babylon_(Den_Haag)), wat in het boek Openbaring is Babylon het toppunt van Goddeloosheid en afGoderij; de stad wordt genoemd de moeder van de hoeren en van de gruwelen van de aarde (17:5). Zij zelf is de grote hoer, die zit aan de vele wateren (zoals Jeremia al over Babel sprak 51:13), met wie de Koningen van de aarde gehoereerd hebben, en zij die op aarde wonen zijn dronken geworden van de wijn van haar hoererij (17:1 2).

Ook Nederland zit aan de vele wateren en is een nieuw Babylon, de hoofdstad van de Goddeloosheid en afGoderij in de Wereld, dat uiteindelijk overwonnen zal moeten worden (zie https://bijbel.eo.nl/bijbelse-achtergrond/Babylon) De christelijke zanger Matthijn Buwalda heeft er een nummer over geschreven, als metafoor voor het leven zonder God.

Babylon – hier haal je adem maar je leeft niet,
hier krijg je vleugels maar je zweeft niet.
Babylon ze wil je ziel, maar ze vergeeft niet.
maak dat je wegkomt hier, het geeft niet.
Je krijgt jezelf er weer voor terug.

Zie de video https://youtu.be/hV3pupYHxzA (3:58) ‘Babylon’ van Matthijn Buwalda, 17 okt. 2017.

Volgens sommigen zijn deze tekenen van Goddeloosheid symptomen van het feit, dat we leven in het einde der tijden. Zie bijvoorbeeld de video https://youtu.be/PNRo6ed9Zsg (22:55) ‘Five Cardinals and two prominent bishops speak about the end times’ van LifeSiteNews, 5 feb. 2020. ‘The situation in the Church today is so severe that five Cardinals and two of the most prominent bishops in the World have spoken about these as the end times.’ Read more: https://www.lifesitenews.com/blogs/five-cardinals-and-two-prominent-bishops-speak-about-theendtimes.

Amir Tsarfati (foto rev12daily)

Amir Tsarfati (foto rev12daily)

Amir Tsarfati was born in Israel and has lived there most of his life. Since fulfilling his mandatory service in the Israeli Defense Force, he has continued as a major in the IDF Reserve. Amir has been a tour guide in Israel for the last twenty years, and served as chief tour guide of Sar El Tours and CEO of Sar El Tours & Conferences. In 2001, he became founder and president of Behold Israel a non profit organization which provides Worldwide real time access to reliable sources of news and information about Israel from within the powerful context of Bible history and prophecy.

Amir is married to Miriam, and together they have four children. His home overlooks the valley of Megiddo (Armageddon) which is a constant reminder of the call that the Lord has placed on him to teach from the Bible what God’s plans are for the end of time (https://beholdIsrael.org/about/).

Amir heeft een groot aantal video’s op zijn naam staan, waarvan ik alleen de meest recente gezien heb. Een zeer recente video is ‘The Satanic Plot to Reduce Earth’s Population’, waarin Amir zijn kijk op het huidige debat over abortus, Virussen, vaccinatie, klimaatverandering indoctrinatie, legalisatie van drugs en de promotie van de transgender agenda geeft. Volgens hem is het duistere plan, dat hier achter zit, niet langer verborgen.

Eind februari publiceerde Amir twee video’s, waarin hij het idee, dat EUropa klaar is voor de komst van de Anti Christ, bespreekt. In de eerste legt hij uit hoe West EUropa in de laatste 100 jaar letterlijk Babylon heeft geïmporteerd binnen zijn grenzen en gereed is om de Anti Christ te baren. In de tweede bespreekt Amir de massale immigratie, de voortdurende terroristische aanvallen en de vrees terug te keren naar de dagen van fascisme en nationaal socialisme gepaard aan de totale verwerping van het Woord van God, zodat je je moet afvragen of EUropa op het punt staat de Anti Christ te baren.

Behold Israel – Amir Tsarfati: The Satanic Plot to Reduce Earth’s Population

Published on 12 mrt. 2020

What’s the common thread between man made Viruses, late term abortions, damaging vaccinations, climate change indoctrination, legalization of drugs, and the promotion of a multi gender society? A very dark plot that isn’t hidden anymore! Join Amir as he uses the word of God to unveil the satanic plot to reduce the earth’s population.

Follow us on social Media
Instagram https://www.instagram.com/beholdIsrael/
Facebook https://www.facebook.com/beholdIsrael/
Twitter https://twitter.com/BeholdIsrael

Visit our website https://beholdIsrael.org
Public Reading of Scripture http://beholdprs.org
Pre order Amir’s new book https://www.barnesandnoble.com/w/the-day-approaching-AmirTsarfati/1132194616?ean=9780736981057
Purchase Amir’s Book “The Last Hourhttps://www.barnesandnoble.com/w/the-day-approaching-AmirTsarfati/1132194616?ean=9780736981057
DVD’s & Digital Downloads https://shop.beholdIsrael.org

Latest Middle East News https://beholdIsrael.org/news/
Bible Teachings https://beholdIsrael.org/watch-and-listen/Bible-teachings/
Articles https://beholdIsrael.org/articles/
Teaching Around the World https://beholdIsrael.org/teaching-around-the-World/
Bible Experience Tours https://beholdIsrael.org/Bible-experience-tours/

#Bible #christianity #Jesus #Worldevents #news

Reacties
https://youtu.be/SpPcgKaJ_E4

Behold Israel – Amir Tsarfati: EUrope Ready for the Anti Christ

Published on 25 feb. 2020

Amir explains how western #EUrope of the last 100 years has literally imported #Babylon into it’s borders and is getting ready to give birth to the #AntiChrist.

#Bible #Bibleprophecy

Reacties
https://youtu.be/jqK9fXsp92k

Behold Israel – Amir Tsarfati: EUrope Closer to the Anti Christ

Published on 28 feb. 2020

Amir addresses EUrope’s massive illegal immigration, non stop terrorist attacks and the fear from going back to the days of fascism and nazism alongside with complete rejection of God’s Word. Is EUrope about to give birth to the Anti Christ?

#Bible #Bibleprophecy

Reacties
https://youtu.be/cvlH3l563SQ

Over het Corona Virus en de drastische maatregelen, die overal worden genomen, ook in Israël, waar hij woont, heeft Amir een zeer recente en informatieve blog gemaakt.

Behold Israel – Amir Tsarfati: The Corona Virus Effect on the Middle East

Published on 16 mrt. 2020

Israel, Egypt, Iran, Iraq, Lebanon, Syria and the gulf states. Is the Corona Virus effecting the region? Watch Amir’s LIVE update on this topic and more!

To our fellow brothers and sisters in Christ, the video may have poor sound quality or may be spotty due to poor internet connection.
If you experience any of these issues please utilize the captions to ensure communication access of the spoken word.
Captions are available and the “cc” will be visible on the bottom right of the YouTube player.
To turn on captions, click “cc“.
To turn off captions, click “cc” again.

#Israel #Egypt #Iran #Iraq #Lebanon #Syria #CoronaVirus

Reacties
https://youtu.be/dz-RPNdB1Zw

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Georgia+Guidestones
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zondvloed
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ark+van+Noach
https://robscholtemuseum.nl/?s=Toren+van+Babel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sodom+en+Gomorra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Planned+Parenthood
https://robscholtemuseum.nl/?s=vrouwen
https://robscholtemuseum.nl/?s=abortus
https://robscholtemuseum.nl/?s=SGP
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+van+der+Staaij
https://robscholtemuseum.nl/?s=D66
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alexander+Pechtold
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michael+Sandel
https://robscholtemuseum.nl/?s=moord
https://robscholtemuseum.nl/?s=recht+van+de+vrouw
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koning+van+de+Wereld
https://robscholtemuseum.nl/?s=homo+huwelijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nancy+Pelosi
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michiel+Vos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eva+Jinek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Catholicism
https://robscholtemuseum.nl/?s=Straatsburg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Babylon
https://robscholtemuseum.nl/?s=hoer
https://robscholtemuseum.nl/?s=hoer+van+Babylon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Matthijn+Buwalda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Goddeloosheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=einde+der+tijden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amir+Tsarfati
https://robscholtemuseum.nl/?s=Israel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Israeli+Defense+Force
https://robscholtemuseum.nl/?s=Behold+Israel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Megiddo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Armageddon
https://robscholtemuseum.nl/?s=vaccinatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=klimaatverandering
https://robscholtemuseum.nl/?s=legaal+drugs
https://robscholtemuseum.nl/?s=transgender
https://robscholtemuseum.nl/?s=EUropa
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anti+Christ
https://robscholtemuseum.nl/?s=fascisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=nationaal+socialisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanic+Plot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Population+reduction
https://robscholtemuseum.nl/?s=illegal+immigration
https://robscholtemuseum.nl/?s=terrorist+attacks
https://robscholtemuseum.nl/?s=nazism
https://robscholtemuseum.nl/?s=God’s+Word
https://robscholtemuseum.nl/?s=Egypt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Iran
https://robscholtemuseum.nl/?s=Iraq
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lebanon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Syria