Blue Tiger Studio – Marijn Poels aan de bar van Blue Tiger Studio + “Corona Virus crisis is begin van Endgame, waarin we cultuur kunnen terugwinnen”

Straks voel je je een varken en moet dat ook in je paspoort (foto YouTube)

Marijn Poels aan de bar van Blue Tiger Studio

Gepubliceerd 28 jul. 2020

Het derde deel van Marijn Poels docu trilogie verschijnt in september. We blikken terug op de enorme schok, die de eerste twee delen waren, niet in het minst voor hemzelf. In deze tijd komen we terecht in een Eindspel, waarvan we nog niet weten wat de uitkomst wordt, of wat die moet worden. Wat we zien is: alles wordt doodgeslagen. Denken, praten, leven., niks gaat nog ergens over. Poels heeft een grote reis gemaakt met zijn drie docu’s. Letterlijk, maar ook als persoon. Hij komt weer thuis in “the shire after a long journey” en daarover gaat onder andere zijn derde trilogie.

Reacties
https://youtu.be/aMjxeZQ8nP4

“Corona Virus crisis is begin van Endgame, waarin we cultuur kunnen terugwinnen”

Gepubliceerd 27 mrt. 2020

We Skypen met Marijn Poels in Duitsland over zijn documentaires. Momenteel monteert hij zijn derde deel van de trilogie over klimaat, natuur en ideologie.

Quotes

Media passen de strategie toe om dingen eerst moreel gevoelig te maken en vervolgens kan niemand daar nog een vraag over stellen, want dan ben je er voor, dat mensen allemaal dood gaan of dan ben je er voor, dat er mensen sterven aan klimaatverandering. Ze vangen je in schuldcomplexen. Als je dit mechanisme eenmaal ziet, zie je het in zo’n beetje elke zin, die ze uitspreken.”

Corona Virus crisis is begin van Endgame waarin we cultuur kunnen terugwinnen.”

Het Westen wordt gedeĂ¯ndustrialiseerd naar het niveau van Afrika.”

Uiteindelijk handelt iedereen in eigen belang. Of je moet wel heel erg verliefd zijn. maar dat noemen ze ook wel blindheid.

Reacties
https://youtu.be/sV00t0qxnvg

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Blue+Tiger+Studio
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tom+Zwitser
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marijn+Poels

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image