Blue Tiger Studio – BREKEND! Zoon Frans Timmermans voert letterlijk papa’s vernietigende agenda uit + Rypke Zeilmaker – Zoon Timmermans vermoordt vissersfamilies met staatsgeweld

BREKEND! Zoon Frans Timmermans voert letterlijk papa’s vernietigende agenda uit

Gepubliceerd op 21 feb. 2020

Met Rypke Zeilmaker doken we in de stichtingen achter het Visserij Akkoord, de windfarm maffia en de privatisering van de Noordzee. Behalve de dominante rol van de banken kwamen we om de haverklap dezelfde mensen tegen in het hele carrousel. Rypke Zeilmaker gaat ze allemaal bij langs.

Reacties
https://youtu.be/b_51Eyjf7M4

Zoon Timmermans vermoordt vissersfamilies met staatsgeweld

Hier moet je zijn als je wilt protesteren, niet het Malieveld (foto Interessante Tijden)

Hier moet je zijn als je wilt protesteren, niet het Malieveld (foto Interessante Tijden)

Voor Blue Tiger Media leg ik vandaag uit hoe milieuclubs als ‘Stichting de Noordzee’ verenigd in de Groene 11 zijn georganiseerd, hoe ze elkaar (subsidie)geld toespelen. En hoe ze eigenlijk als één club zijn op te vatten, waarvan het personeel ook onderling rouleert, als Groene Verfpot van de UBO’s (Ultimate Beneficiary Owners) van de grote bedrijven waar de VNO|NCW de belangen voor behartigt.

Naar voorbeeld van New World Next Week van James Corbett kan ik nu vanuit De Abdij inbellen, zonder zelf in de studio plaats te nemen. Wie zich even inspant, het kost je 30 minuten, de informatie dichtheid is hoog (ik ben docent, geen Media debiel), maar neem de moeite en je begrijpt beter hoe de Koninklijke Oligarchie Nederland BV functioneert.

Tegenwoordig zitten Stichting de Noordzee en Natuur&Milieu ook in hetzelfde pand, gevestigd aan de Arthur van Zwendelstraat 600. Op nummer 650 aan diezelfde straat zit ook de CO2 compensatie industrie van de Carbon Neutral Group, die ontstond uit Stichting Face (van onder andere Green Seat). Is dat hetzelfde pand?

De zoon van Frans Timmermans (foto Interessante Tijden)

De zoon van Frans Timmermans (foto Interessante Tijden)

De oud directeur van Natuur&Milieu (Tjerk Wagenaar) is nu aanvoerder van Stichting de Noordzee. Beide clubs zijn de groene verfpot voor windmolens op zee, en de VNO|NCW. Het hoofd communicatie blijkt de zoon van Frans Timmermans (Green Deal, Klimaatcommissaris EUSSR) te zijn.

Ook zit de (ex) VNO|NCW topman Niek Jan van Kesteren uit Katwijk, de CDA senator in het bestuur van Stichting de Noordzee. Die is tegelijk de lobbyist van vis multinational P&P uit Katwijk. En er zit een commissaris van Eneco in het bestuur. Dat energiebedrijf vangt alleen al met windpark Luchterduinen voor de kust van Katwijk een slordige 850 miljoen EUro subsidies.

Stichting de Noordzee helpt die industrialisatie van de Noordzee groen wassen onder de noemer ‘natuurvriendelijke energie’.

Begroting Stichting De Noordzee (foto Interessante Tijden)

Begroting SDN 2018 (foto Interessante Tijden)

SDN is een club, die geen leden heeft, of slechts een honderdtal. Want van particuliere aanhang verwachtten ze maar 7.500 EUro op de begroting van 2 miljoen EUro. Verder krijgen ze vooral Postcode Loterij geld, en 5,8 ton EUro van twee subsidie clubs: Natuurmonumenten (45 50 miljoen EUro subsidie van Carola Schouten haar LNV) en het Amerikaanse Oceana (1,2 miljoen EUro LIFE+ subsidies EUropese Commissie).

EUrope subsidie Oceana (foto Interessante Tijden)

EUropese subsidie Oceana (foto Interessante Tijden)

Oceana werd in 2001 opgericht vanuit het Rockefeller Brothers Fund. Opmerkelijk minstens, dat een Amerikaanse club, die ontstond met de oliegelden van Standard Oil (Rockefeller), dus meent, dat zij het recht hebben zich met onze Noordzee te bemoeien. En dat ze daar dan direct meer dan 1 miljoen EUro EUropese subsidie voor krijgen.

Een ‘operating grant’, dat betekent ‘wij in Brussel als dependance van Amerikaanse geopolitiek vinden Oceana zo belangrijk, dat we hun personeelskosten en kantoorkosten betalen.’

Citaat wanhopige vissersvrouw via Facebook, dit is wat dit linkse tuig onze dierbare mensen aandoet (foto Interessante Tijden)

Citaat wanhopige vissersvrouw via Facebook, dit is wat dit linkse tuig onze dierbare mensen aandoet (foto Interessante Tijden)

Zo betalen vissers dus per jaar miljoenen EUro’s belasting om de lobbyisten en bevriende ambtenaren als Ton IJlstra en Wim van Urk te kunnen betalen, die hun visserijen, gezinnen en gemeenschappen kapot willen maken voor corporate interest (grondstof haaien Wall Street en P&P) en wat GroenLinkse idioten. En dat noemt men hier dan ‘democratische rechtstaat.

Om de agenten te citeren, die mij arresteerden voor wat ik hierop Interessante Tijden schrijf (https://interessantetijden.nl/2020/01/31/kneppelfreed-kort-verslag-van-een-boeiende-dag/), die mij met geweld op de vloer smakten in mijn eigen huis, en met geweld uit huis sleepten in de handboeien: ‘Nederland is een fantastisch land, en als het je niet bevalt ga je maar ergens anders wonen’.

Via ‘trusts’ en holdings kun je verhullen dat 1 natuurlijke persoon alle besluiten neemt (Ultimate Beneficiary Owner) (foto Interessante Tijden)

Via ‘trusts’ en holdings kun je verhullen, dat één natuurlijke persoon alle besluiten neemt (Ultimate Beneficiary Owner) (foto Interessante Tijden)

Ik zou zeggen: waar onrecht wet wordt is weerstand uw plicht. Ik erken het gezag van deze terroristische geweldstaat niet, en op 19 augustus 2019 zei ik daarom bij de Raad van State het vertrouwen op in de Nederlandse ‘rechtstaat’.

Natuurlijk snap ik ook wel, dat Nederlanders met hun consumptie, televisies, massa Media, en nog maar weer een vakantie of nieuwe uitbouw keuken, in Plopsa land kunnen leven. Maar dit is hoe de vlag er bij hangt, wanneer je enig zelfstandig onderzoek doet naar het functioneren van de overheid,’ die boven ons is gesteld.

Rechtstaat’ in Nederland is ‘wat voor de UBO’s kromstaat.

Daarom noemen wij dit land wel ‘Koninklijke Oligarchie Nederland BV’. Nederland is geen land, maar ‘onderneming’, zoals Frans schrijver Michel Houellebecq al constateerde. Milieuclubs van Groene 11 zijn het potje groene verf voor die UBO’s. Daarover maandag meer.

Rypke@Interessantetijden.nl
Wordt donateur via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 onder vermelding van Rypke.

Interessante Tijden, Ecologie voor de 21ste Eeuw, 22 februari 2020

https://www.interessantetijden.nl/2020/02/22/zoon-Timmermans-vermoordt-vissersfamilies-met-staatsgeweld/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Blue+Tiger+Studio
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frans+Timmermans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rypke+Zeilmaker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stichting+de+Noordzee