BLCKBX – “Geloofwaardigheid BPOC raakt Ons Allen” + Piet Lekkerkerk – Max von Kreyfelt (Café Weltschmerz), Flavio Pasquino (BlckBx) en Tom Zwitser (Blauwe Tijger) Distantiëren Zich

Pieter (Pedro) en Jade Kuit vab de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie  2020 (BPOC2020) (foto YouTube)

Geloofwaardigheid BPOC raakt Ons Allen” Gezamenlijke Uitzending Drie Platformen met een Feiten Relaas

Geubliceerd 28 okt. 2021

BLCKBX

Geloofwaardigheid BPOC raakt Ons AllenGezamenlijke Uitzending Drie Platformen met een Feiten Relaas.

>27 oktober jongst leden. kwam de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie, Beter Bekend onder de Naam BPOC2020 met een Opvallend Persbericht. In dit Bericht werden BLCKBX, Café Weltschmerz en De Blauwe Tijger genoemd, zo ook de Personen Flavio Pasquino, Max von Kreyfelt en Tom Zwitser. In deze Verklaring werden Zo Veel Feitelijke Onjuistheden en Onwaarheden verkondigd, dat wij (Alle Drie de Platforms) niet anders konden dan te Reageren met een Gezamenlijke Uitzending, die vandaag dan ook op Alle Drie de Kanalen is te zien.

Wat is er Aan De Hand?

Tweede Onderzoek van de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie 2020 (BPOC2020) was Gericht op de Misdragingen van het Politie Korps tijdens de Corona Demonstraties. Maar liefst 80 Agenten zouden daar over Verklaard hebben aan het BPOC2020. Hoewel er inmiddels Maanden Verstreken zijn en er een Gedrukt Rapport ligt, ontbreekt er na Maanden van Toe en Afzeggingen nog steeds het Gevalideerde Bronmateriaal van de Verhoren met de Daarbij Behorende Notaris Verklaring. Omdat het niet om Interviews gaat maar om Verhoren, blijft het Materiaal Zonder deze Validatie een Ongefundeerd Opstel.

Geloofwaardigheid

Wij weten, dat het BOOC2020 door de MainStream Media eerder al Negatief werd Bejegend. Daarover nemen wij Geen Enkele Positie in. Het is voor de Betrokken Media Platforms op dit moment Slechts van Belang, dat de Werkwijze van BPOC2020 Vanaf Nu Verder Transparant Plaatsvindt. De Geloofwaardigheid van BPOC2020 raakt Ons Allemaal.

Disclaimer

BLCKBX wil op Geen Enkele Manier Kwaad Spreken over de BPOC2002 en dus Ook Niet over de Personen Pieter (Pedro) en Jade Kuit.

Flavio Pasquino “Ik heb hen Als Zeer Hard Werkende en Integere Mensen Ervaren en Niet voor Niets Drie Keer een Uitzending aan hun Dossiers Gewijd. Echter de Gang van Zaken (toegelicht in deze uitzending) deed mij wel Vermoeden, Dat er Iets Raars Aan de Hand Was, maar dat is Slechts Een Gedachte en Geen Bewering, want er is Vooralsnog Geen Bewijs. De verklaring van de BPOC2020 op 27 oktober jongst leden heeft ons met de Rug tegen de Muur Gezet Om te Reageren en daarom zijn we Vandaag naar Buiten Getreden met een Toelichting”.

Het Bewuste Persbericht https://bpoc2020.nl/news/zaterdag-27-november-naar-buiten-treding-politie-agenten

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX Nieuws?

Instagram https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een Donatie, maar ook door deze Video te Delen op Sociale Media en of via Whatsapp, Telegram, Signal, Messenger, Whatever als de Video maar Zo Veel Mogelijk Mensen Bereikt.

Reacties
https://youtu.be/VyxFOzS1umU

Drie Eigenaars Complot Kanalen Max von Kreyfelt (Café Weltschmerz), Flavio Pasquino (BlckBx) en Tom Zwitser (Blauwe Tijger) Distantiëren Zich van Pieter (Pedro) Kuit van de BPOC2020

Piet Lekkerkerk Profile picture

https://threadreaderapp.com/thread/1454728419531530244.html

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=BlckBx
https://robscholtemuseum.nl/?s=Flavio+Pasquino
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Max+von+Kreyfelt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Blauwe+Tijger
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tom+Zwitser
https://robscholtemuseum.nl/?s=Piet+Lekkerkerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Buiten+Parlementaire+Onderzoeks+Commissie+|+BPOC2020
https://robscholtemuseum.nl/?s=Buiten+Parlementaire+Onderzoeks+Commissie
https://robscholtemuseum.nl/?s=BPOC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jade+Kuit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Kuit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pedro+Kuit

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image