AlterSpectief – 72 Bekende Nederlanders met Kritiek op de Corona Maat Regelen, Dit Zijn Ze!

72 Bekende Nederlanders met Kritiek op de Corona Maatregelen, Dit Zijn Ze!

Een Lijst van BN’ers met Scherpe Naald en Ruggen Graat of WelBekende Wappies

Onthullend

Heden ten Dage wordt je Op Gehangen aan de Hoogste Boom als je je Kritisch durft te uiten Om Trent de Aan  Pak van Corona. Je wordt binnen No Time Gelabeld als ”Wappie”, ”Complot Denker’‘ of ”Gekkie”. Deze Heksen Jacht is Niet Nieuw. We zagen dit Ook Al bij de Discussies rondom Racisme en Klimaat. Uit je Kritiek op de Gestandaardiseerde Mening van de ‘Status Quo‘ dan word je Gelijk in een Hokje Gestopt, Gestigmatiseerd en Onschadelijk Gemaakt. Daarom een Lijst met Bekende Nederlanders, die toch hun Nek durven Uit te Steken ondanks dat dit Nadelig kan Uit Pakken voor hun Publieke Carrière . 👏

Na de Eerste Lijst te hebben GepubliceerWillem van Hanegemd stroomden de Reacties Binnen met BN‘ers. die Er Nog Niet Op Stonden. Tevens deed de Overheid er Nog een Schepje Bovenop door op 25 september 2021 de QR Maatschappij In te Voeren, Waar Door de Gevreesde Medische Apartheid Werkelijkheid werd. Voor Veel BN‘ers, die Zich Tot Nu Toe Nog Niet Kritisch hadden Geuit, was Dit de Druppel. Deze Lijst Kritische BNers biedt Daar Om Ook Weer Meer Hoop Om Voor de Kentering te Zorgen. die Nodig is om de Huidige Ontwikkelingen te Stoppen. Hoe Meer Bekende Nederlanders Zich Uit Spreken, Hoe Meer het Kritisch Geluid Genormaliseerd wordt. Weg uit de Wappie Hoek, Weg uit het Complot Frame. Gewoon Te Rechte Kritiek op een Falend Beleid, Waar In van Logica Geen Sprake Meer is.

De Lijst van Kritisch Nederland groeit Met de Dag. Van Uit Alle Lagen van de Bevolking zie je, dat er Steeds Meer Verweer Komt tegen de Als Maar Strenger Wordende Corona Maat Regelen. Ook in Bekend Nederland zien we deze Bewust Wording tot Stand Komen. De Indirecte Vaccinatie Dwang in de Vorm van de Corona Pas met QR Code heeft het Falende en Uit Sluitende Beleid Nog Meer aan het Dag Licht Gesteld.

(1)

Willem van Hanegem

Willem van Hanegem, Breskens, 1944, Voor Malig Nederlands Prof Voetballer en Voetbal Trainer, Analist en Columnist.

Joep Schreuder ”Je doet Toch Ook Wel Eens een Mond Kapje Op Als je naar de Super Markt gaat?”

Willem van HanegemDan moet ik je Te Leur Stellen.”

JoepMaar je bent Toch GeenWappie”, Willem?

WillemNee. Dus die Mensen, die Maar Alles Kunnen Zeggen. waar van je denkt, dat is Zo Tegen Strijdig als Wat, dat zijn dan Geen Wappies? Dan heb ik het Gevoel, dat dat Eerder Wappies zijn. Ik Luister Niet Meer naar die Mensen.”

JoepJij laat je Toch Ook Wel Prikken, dat doe je Toch Wel?’

WillemJa, Door een Mug.”

(2)

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels AKA Kaj’s Typetjes, Rotterdam, 1990, Nederlands Influencer, Theater Maker, Podcast Maker en TV Presentator. Bekend Geworden met zijn Immens Populaire Kanaal Kaj’s Typetjes en Deel Name aan Expeditie Robinson.

Lekker Gaan Leven, Mensen. Geniet. Wees Gezond. Heb Lief. Laat je Niet Gek Maken. Beweeg. Vertrouw op je Intuitie. Kijk een Beetje Voetbal. Pak je Vitamine. We zijn Te Oud voor Poppen Kast.”

https://www.instagram.com/kajstypetjes/
https://www.youtube.com/c/kajgorgels

(3)

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop, Genève,Zwitserland, 1962, Nederlands Publicist, Op Richter Beleggings Fonds, Onder Nemer en Voor Malig Beurs Commentator bij RTL Z.

We Are Being Played.”

https://twitter.com/wmiddelkoop

Reacties
https://youtu.be/-tN9f_uOLOA

(4)

Wybren van Haga

Wybren van Haga, Den Haag, 1967, Nederlands Politicus en Onder Nemer.

“De Zorgvuldig Uit Gelegde Angst Porno lijkt te zijn Uit Gewerkt. We zijn Niet Bang Meer en Geloven de Corona Modellen van het RIVM en de Fabeltjes van het Kabinet over de Derde Golf en de Britse Variant Niet Meer. De Leugens zijn Ontkracht, Onwaarheden zijn Ontmaskerd en het Falen van dit Kabinet ligt Open en Bloot op Straat.”

https://vanhaga.nl/
https://twitter.com/WybrenvanHaga
https://www.facebook.com/wybren.vanhaga
https://www.instagram.com/wybrenvanhaga/

Reacties
https://www.bitchute.com/video/5RWYtlGwwEZi/

(5)

Frans Bauer

Frans Bauer, Roosendaal, 1973, Nederlands Volks Zanger en Presentator. Onder Andere Bekend van de Mega HitHeb Je Even Voor Mij’.

”Ik Laat Me Er Niet Over Uit of ik me heb Laten Vaccineren, want ik vind, dat je de Mensen Zelf Moet Laten Kiezen.”

Reacties
https://www.bitchute.com/video/70z2gMgv24rO/

(6)

Jandino Asporaat

Jandino Asporaat, Willemstad, Curaçao, 1981, Nederlands Stand Up Comedian, Acteur, Presentator, Zanger en Imitator. Onder Andere Bekend van zijn Humoristische Programma De Dino Show.

”Ik ga Op Zoek naar die Zalen, Waar Iedereen Welkom is. Als Dat Betekent, dat ik Terug Ga naar Buurt Huizen, Buiten of Loodsen. Dan is Dat Zo. Hoe Dan Ook. Ik ben Er Voor Iedereen.”

https://www.instagram.com/jandinoasporaat/

(7)

Yvette Broch

Yvette Broch, Monster,  1990, Professioneel Hand Balster, die in Eerste Instantie Mee zou Gaan naar de Olympische Spelen in Tokyo. Echter zou ze daar Van Wege het Weigeren van het Corona Vaccin Af Gezonderd moeten Leven van het Team. Dat Zag Broch Niet Zitten.

Waar Schijnlijk gaat mijn Imago Er Aan. Maar het Feit, dat ik mijn Mening Bijna Niet Durf te Delen, is Toch Al Heel Raar? Als je als Top Sporter een Andere Mening hebt Dan van je Wordt Verwacht, Moet je Op Passen. Dat vind ik Heel Heftig.”

(8)

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes, Giekerk, 1985, Internationaal Foto Model, Actrice en Presentatrice en Publiekelijk Ambassadeur van de Actie Groep Moeder Hart, dat Onder Andere Strijdt voor een Kind Vriendelijke Samen Leving zonder Test en Vaccinatie Dwang.

”Willen ze, dat we Gezond Zijn? Waar Om is het Boosten van ons Immuun Systeem met Vitamines en Voedsel, dat Rijk is aan Voedings Stoffen Geen Onder Deel om Corona te Bestrijden?”

https://www.instagram.com/doutzen/

(9)

Tisjeboy Jay

Tisjeboy Jay, Sittard. Nederlands Cabaretier, Spreker, Influencer en Positiviteit Brenger.

Het Zat Er Aan te Komen, maar Van Af 25 september is het Theater Niet Langer een Plek voor Iedereen. Zo Dra je Mensen Uit Sluit op Basis van Kleur, Geloof of Gender staat de Wereld op zijn Kop. Zo Dra je Mensen Uit Sluit op Basis van Medische Redenen valt dit Onder Solidariteit. Beleid Makers hebben het Begrip Volks Gezondheid een Nieuwe Betekenis Gegeven. Iedereen is Vrij om te Kiezen Hoe ze Ongezond Blijven, maar het is Niet Langer Geoorloofd om Zelf te Bepalen Hoe je Gezond Blijft. Dit moet Namelijk In Lijn Zijn met de Visie van Beleid Makers.”

Niemand word Gedwongen, maar Wanneer er Consequenties Hangen aan de Manier Hoe jij je Lichaam Behandelt, spreken we Niet Langer over een Vrije Keuze. Dan spreek je over Medische Apartheid. Ik voel mij Niet Thuis in dit Circus en ik wil Hier Niet Langer een Onder Deel Van Zijn. Je kan Wel Klagen over de Maatschappij, maar wij zijn de Maatschappij. Ik hoop, dat Elke Artiest en Elk Theater zich blijft Af Vragen, of Dit Allemaal Nog Klopt met je Morele Kompas. Ik ga de Komende Maand Nog Extra Knallen, maar na 25 september gooi ik de Hand Doek in de Ring. Ik zal ik Niet Meer op het Toneel Verschijnen, Niet onder deze Voor Waarde.

We Buigen, maar We Breken Niet.

https://www.tisjeboyjay.com/
https://www.instagram.com/tisjeboyjay/ https://www.facebook.com/TisjeboyJay

(10)

Wim Hof

Wim Hof (Sittard, 1959) Motivator, Ook Wel Bekend als ”The Iceman”. Internationaal Geroemd om zijn Records in Koude Om Standigheden.

Corona heeft onze Economie Geparalyseerd, Ons Sociale Leven en door de Angst Nu Ook onze Geest. We denken, dat we Er Niets Aan kunnen Doen, maar ik zeg, dat we Er Juist Heel Veel Aan Kunnen Doen. We kunnen ons Immuun Systeem Boosten. Bijna Direct. En Hier is Allemaal Bewijs Voor.”

https://www.wimhofmethod.com/
https://www.youtube.com/user/wimhof1
https://www.instagram.com/iceman_hof/

Reacties
https://youtu.be/6zgzLdZg31w

(11)

Kim Feenstra

Kim Feenstra, Groningen, 1985, Nederlande Actrice, Internationaal Foto Model en Fotografe.

“Er is Nog Zo Veel, dat we Gewoon Weg Niet Weten. Zijn de Vaccins Veilig Genoeg? Hoe Beschermd zijn Gevaccineerden Feitelijk? Hoe zit het met de Bij Werkingen voor Specifieke Groepen, Zo Als Vrouwen in Vruchtbare Leef Tijd?”

https://twitter.com/kimfeenstra

(12)

René van der Gijp

René van der Gijp, Dordrecht, 1961, Voor Malig Nederlands Prof Voetballer en Voetbal Analist. Verwierf zijn Grootste Bekendheid met de Talk Show Voetbal Veronica Inside.

”Ik heb het Idee, dat ze er Bij het OMT Geen Verstand van Hebben. Dat Denk ik Echt.”

”Het Enige, Waar ik me Aan Stoor. Die moeten Direct van de Buis. Dat zijn die Virologen. Het is Compleet Verwarrend. Ze Weten Het Niet. Maar Ga er Dan Ook Niet Zitten.”

Reacties
https://youtu.be/dFepoD_1_Ic

(13)

Remy Bonjasky

Remy Bonjasky, Paramaribo, 1976, Voor Malig Nederlands Kick Bokser en Drie Voudig Winnaar van de K1 World Grand Prix.

Dat ik Me Gedwongen moet laten In Spuiten met een Goedje, Ja, Dat vind ik Moeilijk.”

”Ik vind, dat Mensen Niet Moeten Denken, we hebben het Vaccinatie Gehad en Daar is het Mee Klaar

We hadden Van Af het Begin moeten Roepen. We hebben Al die Tijd Gewoon Heel Slecht Geleefd. Laten we Nu Proberen Goed te Leven.”

Reacties
https://www.bitchute.com/video/RNHakPMe9oYe/

(14)

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder, Utrecht, 1984, Voor Malig Nederlands Prof Voet Baller van Onder Andere Ajax, Real Madrid en Internazionale en Tevens Nederlands Record International.

”Ik ben Waar Schijnlijk Één van die Maf Kezen. Ik heb Me Niet Laten Vaccineren. Ik heb Het Bewust Niet Genomen.”

Reacties
https://youtu.be/HVfvtvraASE

(15)

Guido Weijers

Guido Weijers, Boxmeer, 1977, Nederlands Cabaretier.

“Want Wat is de Nieuwe Realiteit? Ik heb Geen Zin om Jaren Lang in Halve Quarantaine te Zitten dus ik ben Bereid om dat Risico te Nemen. Nu zal Twitter Helemaal Los Gaan en Honderd Duizenden Mensen zullen het Daar Niet Mee Eens Zijn, maar Dat is Wel Hoe ik Er In Sta.

https://www.guidoweijers.nl/
https://twitter.com/guidoweijers

Fajah Lourens

Fajah Lourens (Amsterdam, 1981) Nederlands Actrice, Model, DJ en Fitness Goeroe. In 2017 door het Magazine Vrouw Verkozen tot Meest Krachtige Vrouwelijke BNer.

”Wat er Nu Gebeurt is Gewoon een Tweedeling van de samenleving en ik heb het gevoel dat dat wordt aangezet door de overheid en de media. Dat vind ik jammer.”

https://twitter.com/fayaofficial // https://www.instagram.com/fayaofficial/

(17)

Appa

Appa, Amsterdam, 1983, Marokkaans Nederlandse Rapper en Zelf Benoemd Straat Filosoof.

”Het is Belangrijk om je Bewust te Zijn van Wat er Allemaal om je Heen Gebeurt.”

”Dit is Echt het Diepte Punt van de Mensheid in de Totale Geschiedenis. Waar wij Van Daag zijn Aan Gekomen. De Dingen, Waar wij Vandaag over Ruzie Maken. De Zaken, Waar wij Weigeren Naar te Kijken en de Zaken, Waar we Wel met z’n Allen naar Kijken. Geef ze Brood en Spelen. Dit is een Eeuwen Oude Tactiek Jongens. Een Eeuwen Oude Strategie, die wordt Gebruikt op de Massa.”

Veel Wijsheid en Kracht Toe Gewenst. Laat je Niet Bang Maken.”

https://www.instagram.com/thisisappa/

Reacties
https://youtu.be/Rd80b7IMSUo

(18)

Lange Frans

Lange Frans, Amsterdam, 1980, Nederlands Rapper, Schrijver van het Moderne Volks Lied en Verzets Vrijwilliger.

”Het Script is Nog Nooit Zo Slecht Verzonnen. Als Lady Gaga Twittert met Hugo de Jonge.”

https://langefrans.nl/
https://twitter.com/langefrans
https://www.instagram.com/langefrans/

Reacties
https://youtu.be/BY8AIjZBAnA

(19)

Jacques Brinkman

Jacques Brinkman, Utrecht, 1966, Voor Malig Nederlands Top Hockeyer, Hoofd Trainer en tot 2006 Record International van het Nederlands Hockey Team.

”Je kan Ook een keer Nee Zeggen tegen een Programma Ab, Dat je zegt, Joh, ik Kom een Keer Niet.”

Reacties
https://youtu.be/Xu6APH4KVuA

(20)

Marianne Zwagerman

Marianne Zwagerman, Nederhorst den Berg, 1969, Nederlands Schrijfster, Columniste en Veel Al Werkzaam Geweest bij Grote Media Bedrijven.

”Je moet Vaccineren
Met je Rug tegen de Muur
Want Alleen als je Geprikt bent
Is je Vrijheid Niet Duur

https://twitter.com/mariannezw
https://www.instagram.com/mariannezwagerman/

(21)

Bizzey

Bizzey, Amersfoort, 1985, Nederlands Hip Hop Artiest. Voor Heen Onder Deel van de Groep Yellow Claw. Bekend van Hits als ‘Traag‘ en ‘Krokobil‘.

”Ik vind het Eng, dat Zo Veel Mensen het Journaal en de Rest van de Media Nog voor Waar Aan Nemen.”

https://twitter.com/bizzey

(22)

Stefano Keizers

Stefano Keizers. Amsterdam, 1987. Nederlands Cabaretier en Klein Kunstenaar. Bij het Grote Publiek Bekend Geworden door zijn Deel Mame aan ‘De Slimste Mens’

Ons Hele Land wordt Al sinds maart 2019 Bestuurd door Cijfertjes. Onze Toe Komst, ons Leven, ons Hele Zijn is Volledig Afhankelijk van Wat de Computer Zegt. Begrijp me Niet Verkeerd. Ik ben Niet van Plan om met de Data in Discussie te gaan‘”

“Ik zeg Alleen Maar. Volgens Mij is een Computer Bedoeld als Hulp Middel, Niet als Beleids Bepaler.”

Reacties
https://youtu.be/GpdyqgDlkTo

(23)

Thierry Baudet

Thierry Baudet, Heemstede, 1983, Nederlands Politicus, Auteur, Politiek Historicus en Op Richter van de Partij Forum voor Democratie.

‘Dis Proportionaliteit. De Maat Regelen zijn In Gesteld op een Virus, dat het Niet Blijkt te Zijn.”

https://www.fvd.nl/
https://twitter.com/thierrybaudet
https://www.instagram.com/thierry_baudet/

Reacties
https://youtu.be/bnJxKyrOXsA

(24)

Willie Wartaal

Willie Wartaal, Poortvliet, 1982, Nederlands Rapper, Acteur en Televisie Presentator. Bekend van de Rap Formatie De Jeugd Van Tegenwoordig’.

Als je Elke Dag in de Krant Zet Hoe Veel Mensen er Dood Gaan aan Long Kanker, Dan Gaan Mensen Daar Ook Bang voor Worden.”

https://www.youtube.com/channel/UCOrILt2biIzIUbGO8Mcwdqg

Reacties
https://youtu.be/5euNioX9dts

Reacties
https://youtu.be/M5SvkWLh6-

(25)

Wout Weghorst

Wout Weghorst, Borne, 1992. Nederlands Voet Baller, die Door Gaans in de Spits Positie Speelt. In Nederland Gespeeld voor Emmen, Heracles en AZ en In 2021 Uit Komend voor VfL Wolfsburg en het Nederlands Elf Tal.

Ieder Individu zou Zelf een Af Gewogen Keuze moeten Maken over dit Belangrijke Onder Werp

Reacties
https://youtu.be/jlGRJNZHXzg

(26)

Eva Vlaardingerbroek

Eva Vlaardingerbroek, Amsterdam, 1996, Nederlands Opinie Maakster, Voor Malig Kandidaat Kamer Lid van Forum voor Democratie.

”De Voor Naamste Reden, dat Mensen het Vaccin Nemen, is, Om Dat ze Straks Niets Meer Mogen, Niet Om Dat ze Werkelijk Bang Zijn voor het Virus. Dat zegt Alles. De Angst voor de Overheid is Groter dan de Angst voor het Virus. Waarom lijkt Iedereen Dat Normaal te Vinden?”

https://twitter.com/EvaVlaar

(27)

Hans Teeuwen

Hans Teeuwe , Budel, 1969, Nederlands Caberatier met DoorGaans een Zeer Sterke en Ongezouten Mening over de Meest Uit Een Lopende Maatschappelijke Thema’s.

Het Lijkt Er Op, dat ze deze Maat Regel, deze QR Code Alleen maar Eisen om de Mensen, die Zich Niet Willen Laten Vaccineren Als Nog Even een Push te Geven Om het Toch te Doen. Daar worden wij Dan voor Gebruikt. Wij, De Culturele Sector.”

https://www.instagram.com/therealhansteeuwen
https://www.youtube.com/channel/UCbPOfsFvX0nDas2H0xT8lZA

Reacties
https://youtu.be/ZVIMdO0WjHE

(28)

Rocks

Rocks, Suriname, 1981, Nederlandse Rapper en Producer uit Amsterdam. Groot Geworden met de Rap Formatie THC. Door Velen Gezien als Één van de Grond Leggers van de Nederlandse Straat Rap.

”Het is een Gekke Tijd Vol met Gekkigheid.
  Een Feit is Wat het Lijkt als je Niet Verder Kijkt.”

https://www.instagram.com/rocks.thc/

Reacties
https://youtu.be/dTm3MpL0yYE

(29)

Je Broer

Jebroer, Leiden, 1986, Nederlands Rapper en Op Richter van het Label Roq N Rolla Music.

”Ze Pakken Alles van Je Af Voor je Gaat Beseffen.
Dat het Niet Meer Gaat om Jou, maar Wat Ze aan je Hebben.”

https://www.instagram.com/jebroer/

Reacties
https://youtu.be/c46xirKydcs

(30)

Paul Elstak

Paul Elstak, Den Haag, 1966, Nederlands Hard Core DJ, Producer en Label Eigenaar.

Vrijheid voor Iedereen! Vrij kunnen Feesten, Vrij kunnen Reizen, Vrij kunnen Shoppen, Vrij Uit Eten Kunnen Gaan. Dat is, Waar Wij voor Staan!”

https://www.instagram.com/djpaulelstak/

(31)

Jorn Luka

Jorn Luka, Kaapstad, Zuid-Afrika, Nederlands Onder Nemer in de Muziek Business, Podcast en Content Maker.

”Zijn Mensen zich er Eigenlijk van Bewust, dat Build Back Better In de Ogen van Wereld Leiders in houdt, Dat we Straks Allemaal in Mega City’s Leven, Daar onder 24/7 Surveillance staan, een Basis Inkomen hebben, dat is Gekoppeld aan een Social Credit Systeem, Geen Bezit Meer Hebben, Niet Meer Zelf Auto’s Rijden, Niet Meer Vliegen, Digitaal naar School Gaan, Zo Veel Mogelijk Digitaal Werken, Digitaal Af Spreken met Vrienden, Geen Onder Nemer Meer Mogen Zijn Althans, In het Midden en Klein Bedrijf (MKB), de Grote Bedrijven blijven Staan Of Course, er Één Grote Wereld Regering komt. Zo kan ik Nog Wel een Tijdje Door Gaan. Allemaal onder het Mom van Klimaat en Volks Gezondheid. Dit Alles Geïnitieerd door de VN en worden door Organen als het WEF Naar Buiten Gepusht. Je kunt Alles Na Lezen op hun Websites. Voor of Tegen het Beleid, is dit een Toe Komst, die Wij Willen?”

https://www.jornluka.com
https://www.instagram.com/jornluka
https://twitter.com/JornLuka
https://www.youtube.com/c/JornLuka

(32)

Jan de Hoop

Jan de Hoop , Rotterdam, 1954, Nederlands Televisie Presentator. Bekend van Onder Andere RTL Ontbijt Nieuws en Editie NL.

”Ik ben Gevaccineerd, maar Vind Dit Te Veel Ye Ver Gaan. Iedereen mag Ook Volgens de Wet over zijn Eigen Lijf Beschikken. Op Passen, dat we Niet in een Soort Dictatuur Te Recht Komen.”

https://twitter.com/JandeHoop

(33)

Tim Douwsma

Tim Douwsma (Drachten, 1987): Nederlands Zanger. Door Gebroken in de Talenten Jacht ‘So You Wanna Be A Popstar‘ en In Middels Bekend door Verschillende Televisie Op Tredens in Onder AndereThe Masked Singer‘ en Talenten Jacht ‘New Musical Star’.

”Ik vind het Heel Fijn, dat Deze Mensen [Redactie Het Kritisch Geluid omtrent Corona] Nu een Platform Krijgen. Ik ben een Door Geef Luik. Ik ben Geen Wetenschapper. Ik ben Geen Viroloog. Maar er zijn Heel Veel Vragen, die Spelen Van Uit het Volk. Ik vind het Belangrijk, dat het Kritische Geluid Mag Worden Gehoord.”

https://www.instagram.com/timdouwsma/
https://twitter.com/timdouwsma

(34)

Arno Wellens

Arno Wellens ,Apeldoorn, 1978, Nederlands Publicist, Schrijver en Financieel Journalist, Voor Namelijk over onze Economie en de Europease Unie (EU).

Corona is Rot Smoes, deze Digitale Gekkigheid, Digital IDet cetera, is Van Voor Corona. De Pandemie biedt een Fantastische Kans voor Meer Europese Integratie. Bah!”

https://twitter.com/ArnoWellens