Aad Rietveld – ’Angst Aanjagende Intimidatie’ van Leidse Raadsvrouw moet Stoppen, eist de Landsadvocaat

Tijdens het Kort Geding demonstreerden Plug en zijn Aanhangers voor de Rotterdamse Rechtbank met onder meer dit Spandoek (foto Leidsch Dagblad)

De Zwaar Bewaakte Ingang van Rechtbank Rotterdam (foto Telegram)

Deze Kwaadaardige Onzin moet Stoppen (foto Twitter)

Angst Aanjagende Intimidatie’ van Leidse Raadsvrouw moet Stoppen, eist de Landsadvocaat

Rotterdam – De ’Waanzinnige Beschuldigingen’ en ’Angstaanjagende Intimidatie’ van een Leidse Raadsvrouw bij het Gerechtshof in Amsterdam door Katwijker Huig Plug moet stoppen, eiste Landsadvocaat Sikke Kingma donderdag in Kort Geding bij de Rechtbank in Rotterdam.

Plug en zijn Fanatieke Aanhangers waren er Geen Getuige van. Die waren Woedend Vertrokken en hielden, Mede Op Advies van de ook aanwezige Virus Waarheid Man Willem Engel, een Protestdemonstratie voor de Deur van de Rechtbank, omdat zij meenden, dat de Zaak Achter Gesloten zou Deuren worden Behandeld.

Plug trok de afgelopen tijd Drie Keer met een Loeiende Megafoon naar het Leidse Huisadres van de Rechter. Daar riep hij om, dat hij Klokkenluider van Justitie is, dat de Vrouw Deel Uitmaakt van eenCorrupte Minerva Kliek’ en dat Haar Man Zijn Eigen Drie Kinderen heeft Misbruikt en de Baby van zijn Dochter, die Daarvan het Gevolg zou zijn Geweest, heeft Begraven in de Scheveningse Bosjes. De Vrouw zou er met Collega’s bij Justitie voor hebben gezorgd, dat die ’Sadistische Pedo PraktijkenOnbestraft Bleven.

Heisa

Het is voor de Zitting al een Hele Heisa in de Rotterdamse Rechtbank. Plug, die Duizenden Volgers heeft op Twitter, heeft een Kleine Twintig Medestanders mee, onder wie Willem Engel. Één Man wordt Boos als hij van een Bode te horen krijgt, dat in de Rechtszaal Niet Mag Worden Gefilmd.

Als voor Aanvang van de Zitting Landsadvocaat Kingma het Verzoek doet Om Delen Daarvan Achter Gesloten Deuren te Behandelen, en het Gezelschap Te Horen Krijgt, dat ook bij de Behandeling van dat Verzoek door de Rechtbank Publiek Niet Welkom is, Begint de Groep te Morren. Acht Geüniformeerde Leden van de Parketpolitie Voorkomen, dat de Hele Groep de Zaal Binnengaat. Alleen Plug en zijn Adviseurs Mogen Naar Binnen. ,,Dat is de Normale Gang van Zaken’, legt Engel nog uit.

Nog Geen Drie Minuten Later Komen Plug en zijn Aanhangers alweer Naar Buiten. ,,We Gaan Er Uit’’, roept hij naar zijn Aanhangers, en: ,,Joris Demmink heeft een Baby Vermoord.’’ Engel zegt, dat de Groep Nu Buiten een Demonstratie Moet Houden. ,,Remember This, the Cry of the Children will be Heard’’, zingt een Vrouw met Luide Stem, terwijl ze Mee naar Buiten loopt.

Openbaar

Niet veel later wordt de Zaak van de Staat tegen Plug In Het Openbaar Behandeld. ,,Meneer Plug is Vertrokken Voordat ik een Beslissing had Genomen over het Verzoek tot Gedeeltelijke Beslotenheid’’, legt Rechter Annemieke Boer uit. ,,Toen ik vertelde, dat dat Verzoek Achter Gesloten Deuren zou worden Behandeld, Gingen Hij en zijn Adviseurs Weg.’’ Wat Haar Beslissing zou zijn Geweest als Plug was Gebleven, vertelt zij niet. ,,Bij Afwezigheid van Meneer Plug is dat Niet Meer aan de Orde.’’

In een Filmpje, dat hij Voor de Zitting op Twitter Zette, zei Plug nog, dat hij Vandaag ’De Stem’ was van ’Het Zwaarst Misbruikte Meisje Ooit van Nederland, maar Ook van Alle Kinderen en Baby’s, die zijn Verkracht en Vermoord door de Zogenaamde Elite’. ,,Kingma zal de Dag Vervloeken, dat Hij Mij voor de Rechter heeft Gedaagd.’’

Maar in de Rechtszaal bepleit Kingma even later de Zaak van de Staat tegen Plug in Diens Afwezigheid, voor een Nagenoeg Lege Zaal. ,,Plug noemt zich Klokkenluider, maar hij Gedraagt Zich Als Politieagent, Aanklager en Rechter Ineen’’, zegt hij. ,,Dat noemen we in Nederland Eigenrichting En Dat Is Verboden.’’

Bende

Kingma spreekt van ’Kwalijke Verdachtmakingen Waarvoor Geen Rechtvaardiging Bestaat’. ,,Die Corrupte Bende van Rechters en Advocaten, waarover Meneer Plug het heeft, Bestaat Niet. Hij Beschuldigt Allemaal Mensen van Kindermisbruik, hij vertelt Waanzinnige Verhalen over een Haags Pedo Complot, Waarvoor Elke Onderbouwing Ontbreekt. Zijn Beschuldigingen worden Gekker en Gekker.’’

Van de Bewering van Plug, dat hij ’Kinderverkrachters en Kindermoordenaars Bestrijdt en dat hij Alle Kinderen in Nederland wil Beschermen’, gelooft de Landsadvocaat Helemaal Niets. ,,Hij heeft Het op de Raadsvrouw Gemunt, omdat zij Betrokken zou zijn Bij ’De Mega Geo Politieke Rechtszaak van mijn Familie, die gaat over de Wereldzeeën, de Verdeling Daarvan’, heeft hij Zelf Gezegd’’, houdt hij de Rechtbank voor.

,,De Staat heeft U Nodig’’, zegt Kingma tegen Rechter Boer Tot Slot van zijn Betoog. ,,Deze Kwaadaardige Onzin moet stoppen. Meneer Plug heeft Duizenden Volgers op Twitter en Met zijn Voorbeeld Normaliseert hij, dat je een Rechter Bedreigt en Intimideert.’’

Kingma Eist Onder Meer, dat Plug stopt met zijn Beschuldigingen, een Rectificatie Plaatst op Twitter en de Leidse Raadsvrouw en Haar Man Niet Meer Thuis of Elders Lastigvalt, Op Straffe van een Forse Dwangsom.

Herman van der Meer, de President van het Gerechtshof in Amsterdam en dus de ’Baas’ van de Leidse, is Middels een Videoverbinding ook Aanwezig bij de Zaak. ,,De Geschiedenis heeft ons geleerd, dat de Demonisering van een Publiek Persoon Ernstige Gevolgen kan hebben, en al Helemaal Als het Adres van die Persoon Erbij wordt Vermeld’’, zegt hij.

De Rechtbank doet op vrijdag 15 oktober om 14.00 uur Uitspraak in het Kort Geding, zegt Boer.

Kunstje

Plug inmiddels, is van Mening, dat de Landsadvocaat en de Rotterdamse Rechtbank ’hem een Kunstje hebben Geflikt’. ,,De Rechter zei, dat de Zaak In Beslotenheid zou worden Behandeld en dat was ons Natuurlijk Niet Welgevallig’’, zegt hij in een Filmpje ,dat hij Na de Zitting op Twitter Zette. Hij zou daarna ’In een Roes’ zijn Vertrokken,, Om er Pas Later Achter te Komen dat de Zaak Uiteindelijk in de Openbaarheid werd Behandeld. Maar, zegt hij: ,,Ik Ben er Ongerust Op. Ik ben Als Klokkenluider Genaaid, en Dat Pik ik Niet. De Zaak is Nog Niet Klaar, hij is Misschien Pas Net Begonnen.’’

Leidsch Dagblad, 7 oktober 2021, 18:39

https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20211007_35814386

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Huig+Plug
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verhaal+van+Lisah
https://robscholtemuseum.nl/?s=Moeder+van+Lisa
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Engel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Larissa+Alwin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tim+Vos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ferdinand+Grapperhaus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Herman+van+der+Meer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sikke+Kingma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Landsadvocaat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pels+Rijcken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pels+Rijcken+&+Droogleever+Fortuijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Rotterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerechtshof+Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Minerva
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Ritueel+Misbruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sado+Pedo+Elite
https://robscholtemuseum.nl/?s=Save+Our+Children
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eigenrichting