yoo.rs – Mark Lombardi: Waarom kunstenaar?

Dat er een verband is tussen het terrorisme en het gekuip van politici, in de geplaagde wereld, waarin wij leven, is geen geheim meer.

 • Tevens zal het niemand verbazen, dat er lijnen lopen tussen het grote geldverkeer van de banken en dat er met dit geld intriges worden gesponnen, die uiteindelijk tot terrorisme leiden.
 • Wie op Twitter of YouTube beziet wat er is aan onderzoek over deze kwesties als “false flags” en manipulatie via media kan zich nog iedere dag verbazen over de grote hoeveelheid daarvan.
 • De kunstenaar Rob Scholte riep reeds in de 90er jaren op tot burgerlijke waakzaamheid, ik heb toen mede door Scholte en zijn tragische lot geïnspireerd, een kaartsysteem opgezet van de toenmalige maffia rondom Klaas Bruinsma (overigens heeft mij dit wel geholpen bij het inzicht in deze maatschappij en de steeds verborgen, maar ook nog steeds machtige maffia in Nederland om daar iets meer over te zeggen valt echter niet in het bestek van deze blog).
 • Uiteindelijk heb ik het opgegeven, toentertijd, want het werd een doolhof van liquidaties en ik zag de zin ervan niet meer zo in.
 • In het Whitney Museum of American Art (https://nl.wikipedia.org/wiki/Whitney_Museum_of_American_Art) in New York bevindt zich een bijzondere collectie van een Amerikaanse kunstenaar, want zo mogen wij hem wel noemen, die niets anders heeft gedaan dan kaartsystemen bijhouden met fiches en vervolgens het vervaardigen van indrukwekkende diagrammen van de wereld, waar het grote geld met elkaar verbonden is via personen, landen en instituties.
 • Een van de grote schandalen, die toen speelden was : “The BCCI scandal” (https://en.wikipedia.org/wiki/Bank_of_Credit_and_Commerce_International)!
 • Dit heeft na de aanslag van 9/11 in 2001 ook in New York trouwens geleid tot een museumbezoek van de FBI om toch iets meer te weten te komen.
 • Maar toen was de maker van deze “tekeningen” reeds overleden, naar het verhaal luidt door zelfmoord, maar dat mag men wel betwijfelen.
 • Mark Lombardi leefde van 23 maart 1951 tot 22 maart 2000 en was een “conceptual artist”, die zeker zijn best heeft gedaan.
 • Of hij ook in de huidige tijd na 9/11 geleefd zou willen hebben is waarschijnlijk positief te beantwoorden, maar zeker is wel, dat bepaalde facetten hem niet aan zouden staan.
 • Het is veel labeur geweest, dat hij heeft gestoken in zijn conceptuele kunst en ik betreur het zeer, dat deze speciale en unieke kunstenaar niet meer van het leven kan genieten, daarom deze aandacht voor hem in een blog en laten wij ons hem dan maar herinneren als iemand, die ook ons op onze weg tot licht en tot voorbeeld kan dienen ook al is de inspiratie dan geput uit een schandaleuze wereld.
 • Er is een boeiende video (Spaanstalig) over Mark Lombardi en die geef ik hierbij op volgende regel van deze blog.
 • CanalTLV1 – Mark Lombardi: Del arte de conspirar a la conspiración como arte

Gepubliceerd op 7 apr. 2016

La Brújula N° 01 – Mark Lombardi: Del arte de conspirar a la conspiración como arte

Escuchar audio del programa:
http://ar.ivoox.com/es/12285810

Lucas Carena y Pablo J. Davoli, conductores del programa, exponen, reseñan y comentan sintéticamente la originalísima y reveladora obra pictórica de Mark Lombardi; una obra que, más allá de su valor artístico, contiene información y formula denuncias de alto voltaje político.

Reacties:
https://youtu.be/VNAAKL1VFuw

 • Mesa Multimedia – Mark Lombardi talks about possibility of being murdered.

Gepubliceerd op 23 sep. 2015

Mark Lombardi Interview.
Interlock: Art, Conspiracy, and the Shadow Worlds of Mark Lombardi.
A new book by Patricia Goldstone.
http://www.patriciagoldstone.com

Reacties:
https://youtu.be/H6Qkk2cCDIQ

 • GoodpixelProductions – Mark Lombardi and 911 Connnections

Gepubliceerd op 24 jan. 2015

It seems you can’t hold information down… SUICIDED? Art work by Mark Lombardi laid out the entire Bush- Osama AND Iran Contra drug arms connections- shown here is an art piece called “1999 drawing “George W. Bush, Harken Energy, and Jackson Stephens, ca 1979–90” shows connections between James Bath, the Bush and bin Laden families, and business deals in Texas and around the world. “One of the government alphabet agents” was known to have shown up at his largest exhibition in NY- which would be his last- he wound up hanging himself –

Reacties:
https://youtu.be/Y48VNmCWcMI

Patricia Goldstone - Interlock

Patricia Goldstone – Interlock

Ook na zijn dood is het geluid over het werk van Mark Lombardi zeker nog niet verstomd en dat komt mede door zijn tragische en mysterieuze dood in een boek van Patricia Goldstone met de titel “INTERLOCK” wordt nog eens uitgebreid ingegaan op het belang van zijn werk .
zie ook deze video waarin zij een interview geeft: https://youtu.be/y7cm-T00G98

The ties between family Bush and Bin Laden (foto yoo.rs)

The ties between family Bush and Bin Laden.

Bush en de Saudi's van Carlyle ! (foto yoo,.rs)

Bush en de Saudi’s van Carlyle !

yoo.rs, date not known

https://yoo.rs/verbegbijazz/blog/mark-lombardi-1491165453.html