yoo.rs – Mark Lombardi: Waar Om Kunstenaar?

Mark Lombardi: Waar Om Kunstenaar?

Dat er een Verband is tussen het Terrorisme en het Gekuip van Politici, in de Geplaagde Wereld, Waar in wij Leven, is Geen Geheim Meer.

 • Tevens zal het Niemand Verbazen, dat er Lijnen Lopen tussen het Grote Geld Verkeer van de Banken en dat er met dit Geld Intriges worden Gesponnen, die Uit Eindelijk tot Terrorisme Leiden.
 • Wie op Twitter of YouTube beziet Wat er is aan Onder Zoek over deze Kwesties als “False Flags” en Manipulatie via Media kan zich Nog Iedere Dag Verbazen over de Grote Hoe Veelheid Daar Van.
 • De Kunstenaar Rob Scholte riep Reeds in de 90‘er Jaren op tot Burgerlijke Waakzaamheid, ik heb Toen Mede door Scholte en zijn Tragische Lot Geïnspireerd, een Kaart Systeem Op Gezet van de Toen Malige Maffia rond om Klaas Bruinsma. Overigens heeft mij dit Wel Geholpen bij het In Zicht in deze Maatschappij en de Steeds Verborgen, maar Ook Nog Steeds Machtige Maffia in Nederland om Daar Iets Meer over te Zeggen valt Echter Niet in het Bestek van deze Blog.
 • Uit Eindelijk heb ik het Op Gegeven, Toen der Tijd, want het werd een Dool Hof van Liquidaties en ik zag de Zin er van Niet Meer Zo in.
 • In het Whitney Museum of American Art, https://nl.wikipedia.org/wiki/Whitney_Museum_of_American_Art, in New York bevindt zich een Bij Zondere Collectie van een Amerikaanse Kunstenaar, want Zo mogen Wij hem Wel Noemen, die Niets Anders heeft Gedaan dan Kaart Systemen Bij Houden met Fiches en Vervolgens het Vervaardigen van In Druk Wekkende Diagrammen van de Wereld, waar het Grote Geld met elkaar Verbonden is via Personen, Landen en Instituties.
 • Een van de Grote Schandalen, die Toen speelden was “The BCCI Scandal“, https://en.wikipedia.org/wiki/Bank_of_Credit_and_Commerce_International!
 • Dit heeft na de Aan Slag van 9/11 in 2001 ook in New York Trouwens Geleid tot een Museum Bezoek van de FBI om Toch Iets Meer te Weten te Komen.
 • Maar Toen was de Maker van deze “Tekeningen” Reeds Over Leden, naar het Verhaal luidt door Zelf Moord, maar dat mag men wel betwijfelen.
 • Mark Lombardi leefde van 23 maart 1951 tot 22 maart 2000 en was een “Conceptual Artist“, die Zeker zijn Best heeft Gedaan.
 • Of hij Ook in de Huidige Tijd na 9/11 Geleefd zou Willen Hebben is Waar Schijnlijk Positief te Beantwoorden, maar Zeker is Wel, dat Bepaalde Facetten hem Niet Aan zouden Staan.
 • Het is Veel Labeur Geweest, dat hij heeft Gestoken in zijn Conceptuele Kunst en ik betreur het Zeer, dat deze Speciale en Unieke Kunstenaar Niet Meer van het Leven kan Genieten, Daar Om deze Aan Dacht voor hem in een bBog en laten Wij ons hem Dan Maar Herinneren als Iemand, die Ook Ons op Onze Weg tot Licht en tot Voor Beeld kan Dienen Ook Al is de Inspiratie dan Geput uit een Schandaleuze Wereld.
 • Er is een Boeiende Video, Spaans Talig. over Mark Lombardi en die geef ik Hier Bij op Volgende Regel van deze Blog.
 • CanalTLV1 – Mark Lombardi: Del Arte de Conspirar A la Conspiración como Arte

Gepubliceerd op 7 apr. 2016

La Brújula N° 01 – Mark Lombardi: Del arte de conspirar a la conspiración como arte

Escuchar Audio del Programa
http://ar.ivoox.com/es/12285810

Lucas Carena Y Pablo J Davoli, conductores del Programa, Exponen, Reseñan Y Comentan Sintéticamente la Originalísima Y Reveladora obra Pictórica de Mark Lombardi; una Obra que, Vás Allá de su Valor Artístico, Contiene Información Y Formula Denuncias de Alto Voltaje Político.

Reacties
https://youtu.be/VNAAKL1VFuw

Published 29 jul 2023

The Duke Report

The Life and Work of Controversial American Artist Mark Lombardi.

Reacties
https://youtu.be/9sJa-OcJF1Q?si=XSwqgYk93QTF6RWN

Mesa Multi Media – Mark Lombardi talks about Possibility of Being Murdered

Gepubliceerd op 23 sep. 2015

Mark Lombardi Interview.
Interlock Art, Conspiracy, and the Shadow Worlds of Mark Lombardi.
A New Book by Patricia Goldstone.
http://www.patriciagoldstone.com
Zie ook deze Video waar in zij een Interview geeft
https://youtu.be/y7cm-T00G98

Reacties
https://youtu.be/H6Qkk2cCDIQ

Good Pixel Productions – Mark Lombardi and 9/11 Connnections

Gepubliceerd op 24 jan. 2015

It seems you Can Not Hold Information Down () SUICIDED? Art Work by Mark Lombardi laid Out the entire Bush Osama AND Iran Contra Drug Arms Connections, Shown Here is an Art piece called “1999 drawing “George W Bush, Harken Energy, and Jackson Stephens, circa 1979 – 1990” Shows Connections between James Bath, the Bush and Bin Laden Families, and Business Deals in Texas and Around the World. “One of the Government Alphabet Agents” was Known to Have Shown Up at his Largest Exhibition in NY, Which would Be his Last, he Wound Up Hanging Himself.

Reacties
https://youtu.be/Y48VNmCWcMI

Patricia Goldstone - Interlock

Patricia Goldstone – Interlock

Ook na zijn Dood is het Geluid over het Werk van Mark Lombardi Zeker Nog Niet Verstomd en dat komt Mede door zijn Tragische en Mysterieuze Dood in een Boek van Patricia Goldstone met de titel “INTERLOCK” wordt Nog Eens Uit Gebreid In Gegaan op het Belang van zijn Werk .

The ties between family Bush and Bin Laden (foto yoo.rs)

The Ties between Family Bush and Bin Laden

Bush en de Saudi's van Carlyle ! (foto yoo,.rs)

Bush en de Saudi’s van Carlyle

Klik hier om je Aan te Melden
https://yoo.rs/aanmelden?via=11479

yoo.rs, date not known

https://yoo.rs/verbegbijazz/blog/mark-lombardi-1491165453.html

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image