Xaviera Hollander – Hello allemaal

“Xaviera Hollander is de best verkochte Nederlandse schrijfster aller tijden. Internationaal is ze beroemder dan Mata Hari en Carice van Houten bij elkaar en dat alles dankzij een boek waar zij wereldwijd bekend mee is geworden: DE HAPPY HOOKER.”

Hallo allemaal,

Vanaf 12 februari zullen mijn boeken de Happy Hooker en Supersex opnieuw gelanceerd worden in Nederland. Ook via Facebook heb ik dit laten weten. Dit zal plaats vinden zowel in Amsterdam als in Den Haag en gaat gepaard met een one-woman show van Xaviera Hollander, met medewerking van Tom de Jong en Merel Moistra.

Ook zal ik in de daarop volgende weken in diverse dag- of weekbladen verschijnen. In o.a. de Trouw, Algemeen Dagblad, Ilvy, Nieuwe Revue, Oh magazine, Esquire, Volkskrant, Parool en de Telegraaf.

U kunt mij vinden op facebook onder de naam veradevries. Vergeet niet dat ik in Amsterdams samen met mijn man een leuke bohemian-achtige Bed & Breakfast manage:

Xaviera’s Happy House
http://www.xavierahollander.com/happy-sleeper.html

Op vrijdag 12 februari zal Xaviera deelnemen aan Humberto Tan’s RTL late night show.
Ticket informatie kunt u doorgeven aan xaviera@gibbon.nl

s.v.p.
Email me op xie@xavierahollander.com.

Willen jullie meer te weten komen over de komende events:

Boekpresentatie Xaviera Hollander
Woensdag 17 februari 2016 om 17:00
Boekhandel Scheltema
Rokin 9, 1012 KK, Amsterdam

Op woensdag 17 februari om 17:00 presenteert Xaviera Hollander maar liefst twee boeken in Boekhandel Scheltema. Het eerste exemplaar van’Supersex’ en de jubileumeditie van ‘De Happy Hooker’ worden uitgereikt aan VVD-politicus Marja Ruigrok. Maar er is meer! U krijgt namelijk ook nog een preview van de theateroptredens van Xaviera, met medewerking van Merel Moistra en Tom de Jong. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een email naar: roos@scheltema.nl

Over ‘Superseks’:
Een leven lang een bevredigend en inspirerend seksleven, wie wil dat niet? Mij is het gelukt en na mijn voorgaande boeken, van de Happy Hooker tot Xaviera – on the best part of a man, heb ik besloten nu maar eens een echte gids voor minnaars te schrijven. Dit boek is bedoeld voor jonge onervaren geliefden die nog willen leren om hun liefdesspel te verfijnen en voor meer ervaren minnaars die hun seksleven willen oppeppen.
Dit boek is tot stand gekomen door de vele vragen die mij in de loop der jaren zijn gesteld tijdens interviews op radio en tv, tijdens lezingen, via de post en mail en in de tijd dat ik mijn seks advies rubriek in de Penthouse had. Van al die vragen zijn er slechts een handvol die ikzelf beschouw als de beste vragen en in dit boek geef ik daar persoonlijk antwoord op. Met deze superseksgids op het nachtkastje kunt u en uw partner thuis genieten van mijn persoonlijke liefdeslessen en -technieken.

Hoop jullie te zien.

r.s.v.p.

VERSCHIJNING DE HAPPY HOOKER EN SUPERSEX VAN XAVIERA HOLLANDER
Larry King zei over haar boek:
”Ms Hollander heeft alle taboes doorbroken.”

Xaviera Hollander is de bestverkochte Nederlandse schrijfster aller tijden.
Internationaal is ze beroemder dan Mata Hari en Carice van Houten bij elkaar en dat alles dankzij één boek, waar wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren van verkocht zijn. De Happy Hooker.
Rond Valentijnsdag 2016 bieden wij twee titels van Xaviera aan: Supersex, een nieuw boek vol sekstips en een heruitgave van haar cultklassieker De Happy Hooker.

De Happy Hooker is de vrijmoedige en humoristische autobiografie van een handige zakenvrouw, een schelmenroman over een bevlogen feministe die met succes opkomt voor haar eigen positie en die van haar ‘meisjes’. Meeslepend geschreven, schaamteloos opwindend, even moedig als bevrijdend. Hier zijn wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren van verkocht

Supersex is Xaviera’s gids over het liefdesspel. Een boek dat in de VS geldt als de beste seksvoorlichting ever. Het is nu voor het eerst ook in het Nederlands beschikbaar. Geen boek voor fatsoensrakkers, wel voor levensgenieters.
Geïllustreerd met prachtige erotische tekeningen.

Beide boeken worden op Woensdag 17 februari gepresenteerd bij Boekhandel Scheltema om 17.00 uur. Rokin 9, Amsterdam. Deze boeken worden uitgereikt aan VVD- politicus Marja Ruigrok met muzikale begeleiding van Tom de Jong.

Verder staan er diverse theater voorstellingen geboekt met Xaviera en twee getalenteerde artiesten Tom de Jong en Merel Moistra.

AGENDA ACTIVITEITEN :

Zaterdag 20 februari, 14.00 uur MEET AND GREET MET Xaviera Hollander bij Mail & Female, Nieuwe Vijzelstraat 2 te Amsterdam. Toegang gratis. Aanmelden svp bij contact@mailfemale.com en Xaviera@gibbon.nl

Donderdag 25 Februari , 16.00 uur en 19.00 uur. Een Middag met Xaviera m.m.v. Tom de Jong. Gallery New Babylon. Winkelcentrum New Babylon, naast C.S. Den Haag .
Toegang Euro 15. Kaartjes verkrijgbaar via v.laurentius@gmail.com

Zondag 28 Februari 15.00 uur en 20.30 uur. Een middag/avond met Xaviera, Merel Moistra en Tom de Jong in het Betty Asfalt Complex. N.Z. Voorburgwal 282 te Asd. Toegang Euro 20.00 Kaartjes verkrijgbaar bij http://www.bettyasfalt.nl

Xaviera zal op vrijdag 12 februari deelnemen aan de Humberto Tan RTL late night show.

Ook zal Xaviera in de daarop volgende weken in diverse dag- of weekbladen verschijnen. In de Trouw, Algemeen Dagblad, Ilvy, Nieuwe Revue, Oh magazine, Esquire, Volkskrant, Zij aan Zij, Esquire, Het Parool, De Telegraaf

U kunt mij vinden op facebook onder de naam veradevries
Vergeet niet dat ik in Amsterdams goud kust woon en met mijn man een leuke bohemian achtige bed and breakfast manage:
Xaviera’s Happy House
http://www.xavierahollander.com/sleeper

Zo , als jullie willen dat ik jullie huisvest voor een paar dagen we are at your service!

Veel liefs,

Tel. 020 6733.934

xie@xavierahollander.com
http://www.xavierahollander.com


Best regards,
Xaviera