Van:Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden zondag 7 november 2021 19:17
Aan ‘Salar Hama’
Onderwerp:RE: Varken?

Zeg Salar? Ik word uitgescholden voor een vies vet varken door jouw  vrouw? Kun je nou even bevestigen dat die verklaring niet van jou is? Waarom doe je dat niet?

Mvg

Wim

Van: Salar Hama [mailto:garagesalar@hotmail.com]
Verzonden: zondag 7 november 2021 12:24
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Re: Varken?

Je bent ver gegaan je stoor ons vaak maar dit keer wordt de laatste keer we nemen echt actie tegen je wacht maar en trouwens de vakken is beter dan je mogol mens

Van:Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>
Verzonden Saturday, November 6, 2021 10:15:15 PM
Aan garagesalar@hotmail.com <garagesalar@hotmail.com>
Onderwerp Varken?

Salar, Leuke stoere vrouw heb jij! Die noemt mij een vies vuil varken? Dat ben jij toch? Jij levert toch een valse verklaring tegen mij in? Het enige wat ik vraag is of je even wilt bevestigen dat die verklaring niet van jou komt! Maar dat wil je niet meer? Wie is dan het smerige varken?

Wim

Van Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden zondag 7 november 2021 15:09
Aan:garagesalar@hotmail.com
Onderwerp Privé nummer van je vrouw?

Beste Salar, dat nummer staat gewoon op internet hoor, als behorende bij Garage Salar. Hoezo is het dan een privé nummer?  Je vrouw heeft best de broek aan toch? Ik vind haar best wel leuk. Kom Salar, gewoon even de verklaring van mijn advocaat tekenen, dan ben je van me af.

Mvg

Wim

salaropeningstijden

Van:Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden zondag 7 november 2021 14:17
Aan ‘Salar Hama’
Onderwerp RE: Varken?

Beste Salar,

Ik begrijp hieruit dat je een afspraak bij de politie hebt gemaakt om aangifte tegen mij te doen? Wil je me vertellen op welke datum en tijdstip je dit gaat doen? Ik bied je aan om daarbij aanwezig te zijn. Waar het mij om gaat is slechts de bevestiging dat de ingebrachte verklaring niet door jou is opgemaakt en niet door jou is getekend. Zeg maar wat je me zelf ook al telefonisch hebt bevestigd.

Mvg

Wim

aangiftesalar

Van Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden zondag 7 november 2021 20:20
Aan ‘Salar Hama’
Onderwerp RE: Privé nummer van je vrouw?

Beste Salar.

Waarom kunnen jij en Hemen nu niet even verklaren wat jullie mij al telefonisch bevestigd hebben? Dan zijn jullie toch van me af? Wat lul je nou? Waarom moet ik je met rust laten als uit jouw naam een valse verklaring door Faek wordt ingediend? Daar ondervind ik toch heel veel schade van? Als je mij al telefonisch hebt bevestigd dat die verklaring niet van jou is, dan kun je dat toch wel in een geschreven getekende  verklaring aan mijn advocaat of mij bevestigen? Je zit toch niet te bluffen met je aangifte tegen mij? Waar doe je dan aangifte van? Van stalking? Van smaad? Van laster?  Je snapt toch wel dat je geen schijn van kans maakt? Doe nou effe de brief van mijn advocaat beantwoorden! Zie bijlage! Leg nou effe uit waarom je niks wil tekenen! Zelfs je vrouw zegt dat je mij niet kent! Waarom kun je dan niet bevestigen dat die verklaring vals is?

Mvg

Wim

Van Salar Hama [mailto:garagesalar@hotmail.com]
Verzonden zondag 7 november 2021 19:46
Aan:Wim Dankbaar
Onderwerp Re: Privé nummer van je vrouw?

Klopt dat de telefoon nummer van de garage maar hij is niet 24/24 uur open na 18 :00 uur is niet meer zakelijk maar wel privé en ik ga niks tekenen en ik bemoei met jullie zaken niet zoek maar zelf uit en laat ons met rust

Recht is Krom,