Wim Dankbaar – Hoe de Staat een integere advocaat ontmantelt (probeert)

Henriette Nakad Weststrate, 18 april 2017 (foto Amstelveenweb.com)

Hoe de Staat een integere advocaat ontmantelt (probeert)

Hoe meer ik leer over deze zaak, hoe interessanter hij wordt. Hier is een advocate, die zich inzet voor ouders, die gemangeld worden door Jeugdzorg. Wat een schandaal. dat GEEN van de MainStream Media verslag doen over deze zaak! Behalve good old Chrisje Klomp! De journalistieke hitman voor de Staat! This is soooo fucked up!

https://rechtiskrom.wordpress.com/2021/02/28/wat-klopt-er-niet-aan-dit-artikel-van-chris-klomp/

Ach, volgens onze Chris is Henriette Nakad een complot advocate, die de weg kwijt is? Een activiste? Nou beste mensen, Nelson Mandela was ook een activist! Die was OOK advocaat! Moest wel eerst even 25 jaar brommen op Robbeneiland, voordat hij de held werd! En president van Zuid Afrika! Toen stonden alle beroemdheden opeens in de rij om hem de hand te schudden! Wat een eer! Ruud Gullit, Wesley Sneijder, noem maar op! Het hele Oranje was zo blij, dat Nelson tijdens het WK van 2010 hen in de kleedkamer kwam bezoeken, om hen succes te wensen voor de finale tegen Spanje.

Ja hoor, Henriette is geradicaliseerd! Henriette doet geen goed werk om de ouders en kinderen, die slachtoffer van Jeugdzorg zijn, bij te staan? Geheel altruïstisch! Dit is veel erger dan de Toeslagen Affaire! Dat ging alleen maar om ouders, die als fraudeurs bestempeld werden door de Staat. Ergo, Henriette is een grotere heldin dan Pieter Omtzigt! Dit gaat om misstanden binnen Jeugdzorg! Misbruik van kinderen. Het speerpunt beleid van Justitie! Ha ha ha! Wat een windowdressing! Net of het nog niet bekend is, dat binnen Jeugdzorg de meeste groteske wantoestanden plaatsvinden? Zeker nooit van Robbie van de Luitgaarden gehoord? Of Yvonne Keuls? Of de Zaak Finkensieper?

https://anderetijden.nl/aflevering/121/De Zaak Finkensieper

Lange Frans – Podcast N° 14 Robert van de Luitgaarden

In de Katholieke Kerk werden ook nooit kinderen misbruikt! Elke bisschop nam nooit een kind op zijn schoot of onder zijn jurk! Allemaal Sinterklazen!

Maar de vrouw, die dit aan de kaak stelt is een complot denkster! Die mag van de Deken van Amsterdam, Evert Jan Henrichs, geen advocate meer zijn! Evert Jan Henrichs van het gerenommeerde kantoor De Brauw & Westbroek, een directe collega van Harro Knijff , de “raadsman” van Joris Demmink, de opperpedofiel, die ook steeds de dans ontloopt. Omdat hij zelf onze corrupte rechtstaat heeft gecreëerd!

Ach, Henriette mag van Evert Jan Henrichs geen advocate meer zijn? Hij beroept zich alleen maar op anonieme bronnen? Amsterdam gooit zijn klacht niet meteen het raam uit? Hij hoeft ook van de Orde zijn anonieme bronnen niet bekend te maken? Logisch toch, dat Henriette de Raad heeft gewraakt?

Jeetje, normaal is, dat je een klacht aan je broek krijgt van cliënten! Die vinden, dat je werk niet goed doet als advocaat! Maar dat is bij Henriette niet het geval! Sterker nog: al haar cliënten dragen haar op handen! Ze wordt overspoeld met nieuwe aanvragen, zo veel, dat ze die moet weigeren! Maar de Staat zet haar weg als activiste en complot denkster, onder aanvoering van Chrisje Klomp, voor wie natuurlijk weer de rode loper werd uitgerold om verslag te doen van de zaak. De aanhang, die Henriette heeft, daar zul je De Telegraaf of het AD nooit over zien schrijven. Gelukkig hebben we Eric Donk nog van JDTV!

JDTVHQ | Eric Donk – JDTV (137): Nakad over Jeugdzorg (11)

In première gegaan op 24 feb. 2021

Een korte verklaring van Henriette Nakad na afloop van een zitting van de Raad van Discipline. Hier moest Nakad verschijnen, nadat de Deken van de Nederlandse Orde van Advocaten een klacht tegen haar heeft neergelegd, omdat zij te activistisch en te betrokken bij haar cliënten zou zijn. Hierdoor zou zij niet in staat zijn om haar cliënten effectieve rechtsbijstand te verlenen. Vreemd genoeg stonden er tientallen mensen voor de deur, die haar kwamen steunen.

Reacties
https://youtu.be/enu5jEkzaQc

Eigenlijk moet ik aan mezelf denken, want ik zit ook aan de grond, ik zal binnenkort ook wel weer bedelen om donaties, maar Henriette is nog veel belangrijker! Dit is zo’n mooie, integere, moedige vrouw! Kaliber Adèle van der Plas! Die heeft onze steun nodig! Ik heb nog veel meer! Maar niet alles tegelijk! Voorlopig zeg ik: steun haar! Zodat ze haar goede werk kan blijven doen! Laat zien dat je haar werk belangrijk vindt! Donaties naar:

Rekening ten name van H WESTSTRATE
IBAN DE85 1001 1001 2628 6343 61

HENRIËTTE NAKAD VECHT VOOR KINDEREN EN HUN OUDERS |  EERSTE ZITTING, 22 februari 2021 | LICHT VERSUS DONKER

First published at 10:22 UTC on February 27th, 2021

DE PEDO VERDEDIGENDE ADVOCATEN, IN SAMENWERKING MET DE PEDO VERDEDIGENDE PERS, DOEN EEN POGING OM HENRIËTTE NAKAD UIT HAAR BEROEPSPRAKTIJK ALS ADVOCAAT TE ZETTEN , OMDAT ZIJ STRIJDT IN JEUGDZORG ZAKEN VOOR HET LICHT EN DE WAARHEID. KIJK EN VERWONDER JE.

https://www.bitchute.com/video/wZZg1c4eMyza/

https://rechtiskrom.wordpress.com/2021/03/03/hoe-de-staat-een-integere-advocaat-ontmantelt-probeert/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image