Wikipedia – Twee Slachtigheid ⚥

Trudi Verstegen | Mama versus Maffia – YXY (video Telegram)
Trudi Verstegen | Mama versus Maffia – Triplicated Triplet 3 x 3 = 9 3 X 23 Chromosones DNA | Club 69 (video Telegram)

Hermafrodiet (video Mama versus Maffia | Telegram)

Twee Slachtigheid

Er bestaat Ook een Menselijke Inter Sekse Conditie Genaamd Echt Hermafroditisme.

Parende Weg Slakken

Twee Slachtigheid of Hermafroditisme is het Verschijnsel, dat een Organisme Zo Wel de Mannelijke als de Vrouwelijke Geslacht Organen heeft. Het komt Zo Wel bij Planten als bij Dieren voor.

Sommige Twee Slachtige Soorten Organismen moeten Wel Paren Om Zich Voort te kunnen Planten, bij voor Beeld Slakken en Regen Wormen, Andere Twee Slachtige  Soorten kunnen zich Voort Planten met Louter Eigen Cellen. bij voor Beeld Wandelende Takken. Deze Laatste Manier van Bevruchten heet Parthenogenese, of te Wel Maagdelijke Voort Planting.

Bij Mensen komt Volledige Twee Slachtigheid niet voor, zo dat Hier Inter Sekse een Betere Benaming is, Al Komt de Term ‘Hermafrodiet‘ Nog Voor in Oudere Literatuur.

In Sommige Gevallen gaat het Om een Genetische Fout en Functioneert Slechts Één of Geen van Beide Organen.

De Term ‘Hermafrodiet‘ is Af Geleid van de Griekse God Hermaphroditus. Het Symbool voor Twee Slachtigheid is , een Combinatie van de Symbolen voor Mannelijkheid ( en Vrouwelijkheid .

Achter Grond

Planten

Twee Slachtige Bloem van Tulp (foto Wikipedia)

Zo’n 94% van de In Totaal 250.000 Soorten Zaad Planten hebben Twee Slachtige Bloemen. Twee Slachtige Bloemen hebben Zo Wel Één of Meer Meel Draden, Mannelijk als Één of Meer Stampers, Vrouwelijk. Als de Individuen of Uit Sluitend Mannelijke Bloemen, of Uit Sluitend Vrouwelijke Bloemen hebben, Dan is Zo’n Soort Twee Huizig. Kunnen op Alle Individuen Zo Wel Mannelijke als Vrouwelijke Bloemen Voor Komen, Dan is de Soort Één Huizig. In Sommige Soorten komen Mannelijke, Vrouwelijke en Twee Slachtige Bloemen Voor in Aller Lei Combinaties. Dat is Veel Telig.

Dieren

In de Fauna, Dieren Wreld, of Zoölogie geldt Precies het Om Gekeerde. Daar zijn Aparte Mannelijke en Vrouwelijke Individuen de Regel. Zo’n 5% – 6% van de 1,2 Miljoen Dier Soorten zijn Twee Slachtig. Dit komt Neer op 65.000 Soorten. [1] Voor Beelden zijn er Onder de Slakken en de Regen Wormen. In de Dieren Wereld zijn er Boven dien Twee Vormen van Dichogamie of Sequentieel Hermafroditisme. HierBij heeft het Dier Eerst het Ene en Daarna het Andere Geslacht.[2] Dit komt Voor Al voor bij Bepaalde Vis Soorten en Schaal Dieren. Daarbij zijn er Twee Varianten Mogelijk. Bij Protandrie is het Dier Eerst Man en Daar Na Vrouw, zo als bij Amphiprion. Bij Protogynie Daar en Tegen is het Dier Eerst Vrouw en Daar Na Man, zo als bij Lip Vissen.

Mensen

Mensen, die Beschikken over Zowel Mannelijke als Vrouwelijke Geslachts Organen hebben een Inter Sekse Conditie. In Oudere Literatuur werden ze Soms Ook Twee Slachtig of Hermafrodiet Genoemd. Die Termen zijn Niet Correct, om dat Twee Slachtigheid voor de Mens als Soort Geen Kenmerk is, om dat volgens de Biologische Betekenis van het Woord de Beide Geslachts Organen Niet Alleen Aan Wezig, maar Ook Vruchtbaar Moeten Zijn. Inter Sekse Condities Ontstaan voor de Geboorte, door een Chromomale of Hormonale Af Wijking. Er worden Verschillende Typen Inter Sekse Onder Scheiden.

Griekse Mythologie

Beeld van Hermaphroditus, 3e Eeuw voor Christus, Istanboel (foto Wikipedia)

Hermaphroditus was in de Griekse Mythologie de Zoon van de Goden Hermes en Aphrodite, naar Wie hij Vernoemd is. Op Één van zijn Tochten werd de Nimf Salmacis Verliefd op hem van Wege zijn Grote Uiterlijke Schoonheid. Zij probeerde Hem te Verleiden, maar Slaagde Daar Niet In. Toen hij in een Koel Meer ging Zwemmen, in de Gedachte, dat hij Daar Alleen was, sprong Salmacis Hem Na in het Water, Om Helsde en Zoende hem. Hermaphroditus Verzette Zich, maar de Nimf Klemde Zich Stevig aan Hem Vast. Zij Zond een Bede Om Hoog naar de Goden om Zich met Hem te Verenigen. Haar Gebed werd Verhoord en Zij werden Samen tot Één Lichaam.

Toen Hermaphroditus merkte Wat er Gebeurd was, vroeg hij de Opper God Zeus om Iedereen, die in het Zelfde Water zou Baden, het Zelfde Lot te Doen Onder Gaan en Hen Allen Zo Wel Man als Vrouw te Maken. De Opper God Verhoorde Ook hem.

Noordse Mythologie

In de Noordse Mythologie is Ymir de Hermafrodiet of Tweeling.

Finse Mythologie

In de Finse Mythologie zijn Goden Vaak Twee Slachtig of Geslachtloos en Zijn In Feite Nog Natuur Goden.

Zie Ook

Bronnen, Noten en of Referenties

  1. Roughgarden, J The Genial Gene. Deconstructing Darwinian Selfishness, University of California Press, Pagina 106, 2009
  2. Barrows, EM Animal Behavior Desk Reference. A Dictionary of Animal Behavior, Ecology, and Evolution, CRC Press, Pagina 317, 2001
  3. Levens Cyclus en Voort Planting van Organismen

Zie de Categorie Hermaphrodites van Wikimedia Commons voor Media Bestanden over dit Onder Werp.

Categorieën

In Andere Projecten

In Andere Talen

Deze Pagina is voor het Laatst Bewerkt op 21 aug 2022 om 21:51.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Twee Slachtigheid

PDF
Die Apostolischen Väter – Hirte des Hermas (Translated by Franz Zeller), Bibliothek der Kirchenväter, 1. Reihe, Band 35, München 1918

Trudi Verstegen | Mama versus Maffia – Trans Gender en Heil Herma Kalender (video Telegram)

MrE – Paris Hilton and the Androgenous Elite + Grab Them by the Pussy + Trudi Verstegen | Mama vs Maffia – Triple EM Turk Mongol Golden Horde Hornies

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trudi+Verstegen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trudi+Verstegen|+Mama+vs+Maffia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wikipedia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hermafrodiet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hermafroditisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twee+Slachtigheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Inter+Seks
https://robscholtemuseum.nl/?s=Inter+Sekse+Conditie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Parthenogenese
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maagdelijke+Voort+Planting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onbevlekte+Ontvangenis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zelf+Bevruchting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hermaphroditus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kabbalah
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kabbalistic+Doctrine
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cannabis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dakota+Fanning
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trust+Nobody