WENDY – (11) 💈Marco Borsato en Maan over de Liefde! + SBS6 | Saved by the Bell – 💈Marco Borsato VREEMD GEGAAN?! + Nienke – Het Leven na The Voice Kids + ♥︎ ~Marit~ – 💈Borsato BBQ

💈Marco Borsato Shopping Spree Stopped by Snoop Dogg (foto Gfycat)

💈Marco Borsato (foto Wouter Tulp)
Dwerg💈Borsato (foto borsato.nl)

💈Marco Borsato Hoe Het Begon (foto qmusic.nl)
Ha Ha, Echt Wel! Maan met💈Borsato (foto tenor.com)
💈Marco Borsato met Maan in het Intimiteitsvacuüm (foto tenor.com)

(11)💈Marco Borsato en Maan over de Liefde!

Gepubliceerd 7 dec. 2016

WENDY Online

Reacties
https://youtu.be/I8vrJ2BpqqU

💈Marco Borsato VREEMD GEGAAN?!

Hoe Vertel Je, Dat de Aarde Niet Meer Rond Is (foto ditjesendatjes.nl)

Gepubliceerd 15 jan. 2019

Voor Saved by the Bell is een Schoolklas Samengesteld met Kinderen tussen de acht en 12 jaar oud, die Niet op hun Mondje Gevallen Zijn. In elke Aflevering stellen zij aan twee Bekende Nederlanders Grappige maar zeker ook Serieuze Vragen.

Meer Info https://www.sbs6.nl/savedbythebell

Reacties
https://youtu.be/_OTXCEw-Rt4

Het Leven na The Voice Kids

Verklaring van Management💈Marco Borsato, 3 december 2021 (foto RTL Boulevard)
💈Marco Borsato bij The Voice | Lekker Friemelen (foto lhongtortai.com)

💈Marco Borsato vanuit de heupen (foto tenor)

In de Make Up, Spotlights aan en het Podium op. In The Voice Kids krijgen Kinderen de Kans te Stralen op het Podium en de Coaches Omver te Blazen met hun Nachtegalen Stemmetjes. Maar Hoe Gaat Het er Achter de Schermen Aan Toe, en Hoe Ziet Je Toekomst Er Uit Als Je Weer Naar Huis Gaat? Céline (16) heeft in 2012 Zelf Meegedaan, en beantwoordt al onze Vragen.

Reacties
https://youtu.be/gBytAp51f4o

Inschrijven

Céline zingt al haar Hele Leven. Het leek haar dan ook Hartstikke Cool om bij zo’n Coach te horen en BN‘ers te ontmoeten. “Daarom probeerde ik me in 2011 in te schrijven, maar toen was ik net een Uurtje Te Laat. Het tweede jaar was ik Wel Op Tijd.

Maar tussen het Opgestuurde Zangfilmpje en de Grote Show, zit nog best een Ingewikkeld Proces. “Er waren ongeveer 20.000 Inzendingen, waarvan 2.000 Teruggeroepen werden. Toen moesten we met een Groep van ongeveer 30 Kinderen Auditie Doen in Amsterdam. We hadden slechts een Week de Tijd om de Liedjes in te studeren. De Beste daarvan werden Uitgenodigd voor een Individuele Auditie.”

Kleine Black Out

Misschien ken je het Liedje Clown van Emeli Sandé wel. “Die was de dag voor de Individuele Auditie uitgekomen, en moesten wij Meteen Leren Zingen. Ik had een kleine Black Out, maar blijkbaar maakte dat niet uit. Ik Was Toch Door.

Het Klaarstomen voor de Blind Auditions, was ook Niet in een Paar Dagen Gedaan. “We hadden verspreid over ongeveer een maand een Aantal Dagen, waarin we Feedback kregen, over onze Zang bijvoorbeeld. Ook kregen we Therapie Lessen over omgaan met Online Kritiek en Afgewezen worden door de Coaches. Daar grijp ik nog steeds naar terug als het Moeilijk gaat.” De Repetities waren echter Niet Makkelijk. “Er werd ook  Van Ons Verwacht, dat We Thuis Veel Oefenden. Eigenlijk was het Niet te Combineren met School, maar uiteindelijk is dat me wel Gelukt. Ik weet Nog Steeds Niet Helemaal hoe.”

Andere Sfeer

De Opnames duurden Drie Dagen. “In die eerste twee dagen werden we Geïnterviewd, repeteerden we en namen we Scènes op, waarbij de Sponsors in beeld waren. Daar mochten onze Familie en Vrienden nog bij zijn. Maar op de derde dag werden we Meteen Uit Elkaar Gehaald, en was de Sfeer Heel Anders.”

Terwijl haar Indruk van de Organisatie tijdens de Therapie Sessies en Repetities met name Leuk en Ontspannen was, waren Dezelfde Organisatoren Nu Superstreng. “Dat snap ik ook wel hoor. Er waren daar Kinderen, die In Bedwang Gehouden moesten worden. En tja, het gaat wel om Televisie, dat wordt Gemaakt.” Zo moesten ze een Rode Poncho aan als ze iets wilden eten, tegen het Knoeien, en mochten ze Niet door het Gebouw Lopen. “Maar dat deden we Stiekem toch.

Team 💈Marco

Als Één van de Laatste was Céline aan de Beurt voor de Blind Auditions. “Ik was Ontzettend Nerveus, maar Wel Tevreden Over Hoe Het Ging. Uiteindelijk draaiden Nick en Simon zich om, en 💈Marco. Ik hoopte vanaf het Begin al, dat ik 💈Marco mijn Coach kon noemen, dus die Keuze was Niet zo Moeilijk.

Na de Battles moest Céline het Seizoen Helaas Verlaten. “Ik had me een Beetje Ingehouden aan het Begin, en dat vonden de Coaches Erg Jammer. Daar Baal Ik Nog Steeds Wel Van.” Of ze anders wel door was geweest, weet Céline niet. “Van tevoren leek het wel, alsof ik een Kans maakte om in de Finale te komen. De Zang Coaches zeiden tegen de andere Meisjes, dat ze een Voorbeeld moesten Nemen aan Mij, en vonden dat ik Duidelijk Uit Blonk. Maar de Kans was natuurlijk Erg Klein, omdat er nog maar zes van de 45 naar de Finale mochten.”

Barbecueën met 💈Marco Borsato

Maar nadat Céline moest Vertrekken bij The Voice, is ze Nooit Vergeten. “Alle Kandidaten gingen sowieso mee naar Disneyland. Dat was Ontzettend Leuk. Daarnaast organiseert 💈Marco ieder jaar een Barbecue Bij Hem Thuis, zodat iedereen elkaar weer ziet. Ook SMS ik hem Iedere Keer, dat ik een Optreden heb. Hij blijft toch altijd een beetje mijn Coach.”

Céline en Marco Borsato

Ze kan wel zeggen veel te hebben geleerd van de Ervaring bij The Voice Kids.Ik ben ook naar de Zangschool Overgestapt, die daar iedereen begeleidde. Ik zit nu ook in een Koor, en heb Met Ontzettend Veel BN’ers én Voor de Koning Gezongen. Dat was me zonder The Voice allemaal niet overkomen. Het heeft mijn Netwerk Ontzettend veel Groter Gemaakt. Ook weet ik Nu Beter met Kritiek Om te Gaan.

Of Céline haar Brood zal kunnen verdienen met Zingen, weet ze nog niet. “Het is wel mijn Droom, maar ik ben wel van plan gewoon een Opleiding te volgen en Zingen er naast te doen. Als ik de Kans krijg er mijn Beroep van te maken, zal ik Alles op Alles zetten om daarvoor te gaan.”

Overweeg je zelf ook om mee te doen met The Voice? Céline raadt het Sterk aan. “Het is een Onvergetelijke Ervaring voor Iedereen, die van Zingen houdt. Als tip geef ik je mee: houd je vooral niet in en Laat Zien Wat Je Kunt. Want als je er uit springt, zal dat Beloond worden. ”

Scholieren.com, 4 april 2015

https://www.scholieren.com/blog/het-leven-na-the-voice-kids

💈Borsato BBQ 2019

💈Marco,💈Marco! (1) (foto YouTube)

💈Marco,💈Marco! (2) (foto YouYube)

Gepubliceerd 7 okt. 2019

Marit

In deze Video zie je hoe ik het heb gehad bij de💈Borsato BBQ!! Veel Kijk Plezier. 💕

Reacties
https://youtu.be/vaQbnAAIaC4

Jan Dijkgraaf’s Tweet over de Family Man💈Borsato (foto Twitter)

What You Do Not See with Your Eyes, Do Not Invent Your Mouth (foto Instagram)

Too Many People Comfortable with Talking Shit (foto Instagram)

Jada Says It is Pretty Sad (foto Instagram)

Mathilde Santing spreekt! (foto Twitter)

Mathilde Santing wil verder Niets Zeggen in verband met Zogenaamde Non Disclosure Agreements (foto Instagram)

Luid en Duidelijk (foto buggenhout.bibliotheek.be)

💈Marco Borsato Discovered in Hiding (foto tenor)

💈Marco Poop On The Toilet No Flush (foto tenor.com)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=BBQ
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice+Kids
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jada+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Ruiters
https://robscholtemuseum.nl/?s=Yvonne+Coldeweijer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Dijkgraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+van+den+Heuvel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mathilde+Santing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Non+Disclosure+Agreement

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image