Volk wordt Wakker – Inleiding + De Binnenlandsche Bataafsche Courant – Nederland KAN Morgen Onder Militair Gezag Gesteld + Steven Brown – BOM (1) + (2) SEKS SCHANDALEN EN DOOFPOT

The Netherlands Batavian Republic (1) (foto CRW Flags)

The Netherlands Batavian Republic (2) (foto CRW Flags)
The Netherlands Batavian Republic (3) (foto TMC)

Inleiding

We leven Duidelijk in een Omgekeerde Wereld. Hopelijk komt daar Snel Verandering in. Het lijkt er wel op, gezien het Onderstaande Bericht (Militair Gezag), de Twee Video’s van Steven Brown over Seks Schandalen in de Media, de Politieke Doofpot en de Vele Schandalen, die Momenteel op Sociale Media te lezen zijn over Familie De Mol en hun Contractanten, zoals onder andere Ali B.

Plotseling krijgen we te horen, dat de Afgezette Chef Staf van het Amerikaanse Leger Mark Milley Positief op Covid is Getest en in Quarantaine moet. Doorgaans betekent dit, dat hij Uit zijn Functie is Gezet en In Afwachting van een Proces wordt Vastgehouden. Ook de Chef van het US Marine Corps is Positief Getest, maar Zet zijn Werkzaamheden Gewoon Voort. Volgens de MainStream Media (MSM) dan.

Volk wordt Wakker

De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Sinds 13 maart 1798

Bezet Nederland KAN Vanaf Morgen Onder Militair Gezag worden Gesteld

Van de Bataafsche Diplomatieke Dienst kregen wij het Volgende Bericht Aangereikt.

Alle Grote Nieuws Zenders hebben op 12 januari 2022 Pakketjes Gekregen vanuit het Amerikaanse Militaire Opperbevel. In deze Pakketten zitten Documenten en bewijzen over de FAKE PLANdemic en de Nog Gevaarlijkere Covid Vaccinatie. Zij hebben een Week de TIjd Gekregen (tot 19 januari) Om de WAARHEID Aan het Amerikaanse Volk Bekend te Maken, Anders valt de Hamer en Liggen zij Er Allemaal Uit.

Het is Niet Toevallig, dat de Nationale 5G Implementatie is Vastgesteld voor 19 januari. Dat is de Laatste Dag Voordat Alle MSM Er Uit Ligt als ze Niet Mee Werken, want op 20 januari 2022 is DEPARTMENT of DEFENCE War Manual 11.3.2 van Kracht.

GC = De Geneefse Conferentie.

Artikel (11.3.2) van Law of War Manual is 20 januari 2022 Effectief

Joseph Biden werd Ingehuldigd op 20 januari 2021.

De Nationale Garde bezette het Capitool voor de Nep Inhuldiging, Wat In Strijd was met Sectie (I)van het 20e Amendement. Presidenten moeten NA 12 uur ’s middags worden Ingehuldigd op Inhuldiging Dag! Ook de Vice President (VP) wordt NIET Beëdigd VOOR de President! Aan dit Alles is Niet Voldaan, Ergo er is De Facto Geen President en Geen VP.

Eén Jaar vanaf 20 januari 2021 activeert (11.3.2) van het Oorlogshandboek en Luidt als Volgt.

Duur van Geneefse Conferentie Verplichtingen In het Geval van Bezet Gebied

In het Geval van Bezet Gebied houdt de Toepassing van de Geneefse Conferentie EEN JAAR na de Algemene Beëindiging van de Militaire Operaties op; ECHTER, zal de Bezettende Mogendheid voor de Duur van de Bezetting Gebonden zijn, Voor Zo Ver deze Mogendheid de Regeringsfuncties in dit Gebied Uitoefent Door de Bepaling van de Volgende Artikelen van de GC.” et cetera.

Washington DC, is Vanaf 20 januari 2021 Bezet Gebied Geweest, waar Gedurende een Kalender Jaar de Bepalingen van de Geneefse Conferentie dienden te worden Toegepast. Die Termijn is Morgen, 20 januari 2022 Verstreken. Vanaf dat Moment kan Militair Bezettingsrecht worden Toegepast op Washington DC Met Dien Verstande, dat de Afzonderlijke Staten van de Republiek dit ook moeten Activeren voor Hun Eigen Gebied. De Nationale Garde is in 49 Staten Gemobiliseerd. Alle Staten, Met Uitzondering van Hawaii, waar Militair Recht al is Afgekondigd Enkele Weken Geleden.

Het lijkt er niet op, dat de MainStream Media de Waarheid gaan Publiceren over de Nep Pandemie en de Toxische Genen Therapie.

Het Enige, Wat er dan Nog Kan Gebeuren, is, dat het Militair Gezag Alle Zenders uit de Lucht Haalt en de Noodtoestand uitroept om vervolgens met het Emergency Broadcast System het Echte Nieuws uit te zenden.

Washington DC is dus al Bezet Gebied onder de Geneefse Conventie. vanaf morgen geldt Militair Gezag en wordt het Overgenomen door de Republiek (Ontmanteld).

De Staat der Nederlanden valt onder Washington DC en zal dus net als de Amerikaanse Staten onder Militair Gezag van de Amerikaanse Republiek de sinds 18 mei 1940 Gevestigde Onwettige Macht moeten Verwijderen (evenals de Bondsrepubliek).

Gezien de Andere Toon Zetting van de Media moet deze de Pakketjes van het Militair Gezag ook hebben ontvangen. Maar ook hier komt de Waarheid Niet naar Buiten en zal er Anders Gecommuniceerd moeten worden.

Aangezien deze Onwettige Regering 100% heeft Meegewerkt aan Pandemie en Vaccinatie, zullen Dezelfde Maatregelen Hier van Toepassing Zijn als bij iedere Amerikaanse Soevereine Staat. Waar de Gouverneur Niet Mee Werkt, wordt hij Afgezet en Gearresteerd. Zo gaat dat Hier dan met de “Koning en zijn Ministers”.

Dat Moment komt als het Militair Gezag aan Leger en Politie een “Stand DownInstructie zal overhandigen en een “No Fly ZoneBoven Ons Land zal Uitvaardigen. De Marine en het Korps Mariniers zullen Rechtstreeks Onder Bevel worden geplaatst van de US Navy en het US Marine Corps. Hoofdtaak is het Afsluiten van Vluchtwegen en Controleren van Land en Water Verkeer.

Op die Manier kan een Burger Arrestatie van Verdachte Personen Onder Bescherming van het Militair Gezag Plaats vinden. Alleen met de Waarheid in de Hand zullen Burgers Actie Ondernemen. Met de Liquidatie van de Toxische Media is dat een Stuk Makkelijker.

Dit hoeft Niet Direct te Gebeuren, maar vanaf 20 januari hebben de Militairen de Handen Vrij. In Washington, in Bezet Duitsland én in Bezet Nederland.

BOM (1) OVER SEKS SCHANDALEN IN DE MEDIA EN DE POLITIEKE DOOFPOT

 Published January 19 2022

Er gaat Allerlei ‘Informatie‘ over Internet met Betrekking tot The Voice. Ook (Voormalig?) Crimineel Steve Brown laat van zich horen. Wat zal de Reactie vanuit De Mol en het Openbaar Ministerie worden op zijn Uitlatingen?

Steve Brown https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Steve_Brown_(ondernemer)

https://t.me/ditishetnieuws

https://rumble.com/vsvhv0-bom-1-van-steven-brown-over-seksschandalen-in-de-media-en-de-politieke-doof.html?mref=l3g1r&mc=af8u8

BOM (2) OVER SEKS SCHANDALEN IN DE MEDIA EN DE POLITIEKE DOOFPOT

Published January 19 2022

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image