Vlinders Crime – Zoek de verschillen tussen twee autobommen

Zo zag de BMW 525i er uit van Rob Scholte na een hanggranaat die af ging waar bij hij zijn twee benen verloor. De auto van Chris van Esch ziet er wat dat aan gaat nog een stuk beter uit en sommig ramen zitten er zelf nog in. Het kan dus ook heel goed mogelijk zijn dat zijn 69-jarige kaart maatje Dingeman ‘Deen’ de G helemaal die bom niet heeft aangebracht en dat hij de bom daar op heeft gehaald en dat de bom voor iemand anders was bedoeld en dat ie per ongeluk is afgegaan in zijn hand en dus dat er helemaal geen aanslag is geweest.

De waarheid is meestal heel anders dan iedereen denkt,.. heb ik zelf geleerd in de bajes want nooit is het iets wat voor de hand licht dat je denk dat het zo is gegaan. Druk maar op de tweede foto en dan zie je dat zelf de koplampen nog aan staan en dan lijkt het net als of de bom buiten de auto is ontploft en dat Chris van Esch met een bumper in zijn hand weer gebonden lijkt ook al zo raar want als hij in de auto zou zitten dan had ie het door de drukgolf nooit overleeft en was hij ook in de auto gevonden lijkt mij.

Het kan dus moeilijk zijn dat als je een kuil graaft voor een andere dat je er dan meestal zelf in valt en dat zoiets ook gebeurt is met Chris van Esch want het lijkt net als of ie nog even naar binnen is gegaan om de bom op te halen. En dat het helmaal geen aanslag is. Want dat verklaart ook dat hij ook zijn huis van de kaart vriend Dingeman ‘Deen’ de G beschadigt raakt en dat er er nog een hom werd gevonden niet echt slim als je weet dat de bom af gaat voor je deur als hij de dader zou zijn.!!

Ik durf te wedden dat het zijn rechter hand en been is dat er af is.! (Ik heb nog zo gezegd ” Geen Bommetje”: https://robscholtemuseum.nl/melkunie-geen-bommetje-1996/)

Update 18.42 uur
En nu word de Dingeman ‘Deen’ de G 69 jarige kaartmaat beschuldigt van doodslag ipv poging doodslag en dat terwijl er nog geen officieel bericht is dat Chris van Esch is overleden. En dat is vreemd !

Vlinders Crime, 12 November 2015, 18.01 uur

http://vlinderscrime.nl/nieuws/zoek-de-verschillen-tussen-twee-autobommen/