Videre | Mahimahi – NEE, Wij zijn Niet de Overheid + Richard van Beem | Update over Bajes Klant Eldor! + Hunter Richard maakt Ruzie tijdens Live Dinges van Wappie Selena!

Trollen Leger (foto Videre)

STOP This Image was Hot Linked
Videre Logo (foto Videre)

NEE Wij zijn Niet de Overheid

Er is weer een Nieuwe Videre! Nee, ik bedoel Niet Vivalda. Na de AIVD, de NCTV, Ieder Mogelijk Bedrijf met de Naam Videre en Diverse Mede Strijders, hebben ze Nu Ineens Trollrensics gevonden. Dat moet Videre zijn!”

Eerst even Terug naar die Bedrijven. Totaal Idioten Trudy Verstegen en Lars Richaerts hebben Al Weer een of andere Bedrijf, dat Videre heet in de Openbaarheid Gegooid. Inclusief de Eigenaar, met Naam, Toenaam en Foto. Dit deden ze Natuurlijk. omdat ze Nogal Verbolgen waren over het Plaatsen van het Debiele Filmpje van Debieltje Lars, waarin hij beweerde Verkracht te zijn door Geert Wilders (?). Deze Actie was Niet Alleen Debiel omdat Youri Plate en Meerdere van die Klap Mongolen eerder al dachten, dat Videre simpelweg op Google Maps was te vinden. Het was ook nog eens Bloed Link, omdat al eerder Onschuldige Nederlanders op deze Wijze zijn Belaagd en Bedreigd.

Trudy en Lars. Gefeliciteerd. Dat jullie Rijp waren voor Verplichte Opsluiting in een Streng Bewaakte GGZ Kliniek was Al Langer Duidelijk. Nu zijn jullie dus ook nog eens Officieel Dommer dan Staatsgek Youri Plate. Serieus? Google?

Terug naar Trollrensics. Trollrensics is een Onderzoek Bureau naar Verspreiders van Nep Nieuws. Zij richten zich vooral op de Al dan Niet Russische Trollen Legers, die op Tal van Vlakken Nep Nieuws in Omloop hebben gebracht. Hiervoor hebben zij Specifieke Software ontwikkeld, die op Ingenieuze Wijze en middels AI Allerhande Verbanden weet te leggen tussen Verschillende Soorten Nep Accounts en Nep Berichten.

Voor de Goede Orde. Zij zijn dus Geen Trollen. Zij jagen op Trollen. Zij verspreiden Geen Nep Nieuws. Zij leggen Verbanden tussen Nep Nieuws en Nep Accounts. Dit hebben zij Eerder als Journalisten gedaan, waarbij ze Half Internet Af moesten Struinen. Nu doen ze dat met Software, die Rapporten en Analyses produceert.

Maar wat lezen de Complot Idoten? Eén Woord Troll. Dáár zeggen ze Last van te hebben. Van Trollen! Ze lezen de Website van Trollrensics Niet Echt. Ze bekijken maar de Helft van de Video, die door Trollrensics op YouTube is gezet. Ze gaan er meteen van uit, dat iedere Gebruiker van Facebook, die Ooit Commentaar op hun Berichten heeft geleverd, een Trol van Trollrensics moet zijn. Dan is het Natuurlijk Bijna Logisch. “Ook Videre moet Trollrensics zijn!”

Nee, Stelletje Rand Debielen. Wij doen dit nog op de Ouderwetse Manier! Wij moeten Al Jullie Domme Geouwehoer Wél Zelf Lezen en Aanhoren. Wij moeten die Belabberde Teksten van Youri Plate Zélf Vertalen. Wij moeten de Slaap Verwekkende Lives van Rogier Hop Helemaal Af Kijken, voor dat Ene Pareltje, waarin hij Weer Pissig begint te Schreeuwen. Wij hebben Regelmatig vele uren aan live verslagen van Mita Overvliet moeten bekijken, voor dat ene Stukje Video waarin ze stond te Kotsen van de Traangas. Wij moesten Alle Gruwelijk Slechte Video S van OnrechtTV Aan Gluren, voordat we kregen te zien hoe ze Live werden Opgepakt. Wij bekeken de Ellen Lange Monologen van Eldor van Feggelen, voordat wij de Bedreigingen konden publiceren. Vele Onverstaanbare Video S van Albert Zantbergen, om eindelijk te zien hoe hij een Stoot voor zijn Kanis kreeg.

Nee. Geen Trollen. Gewoon Keihard Speuren en een paar Goede Contacten binnen Demo Land. Wél een Aantal Russische Nep Accounts. Die kun je namelijk Gewoon Kopen en zijn Reuze Handig als je Keer op Keer wordt Geblokkeerd met je Eigen Accounts.

Moet ik het Nu Wéér zeggen? Wij zijn Niet van de Overheid en worden ook Niet Betaald door de Overheid. Wij zijn Gewoon een Groepje Burgers, dat een Pest Hekel heeft aan Liegende en Manipulerende Staat Mongooltjes. Wij hebben er Onze Hobby van gemaakt om jullie het Leven Zuur te maken. Dit doen wij door Openbaar Kritiek te uiten op de Onzin, die jullie zelf al verspreiden.

Lastig, hè? Kritiek. Als die Kritiek op jullie Zelf is Gericht tenminste. Daar moet je wel haast een Complot van de Overheid bij bedenken. Hoe kunnen anders Acht á Tien Personen al Twee Jaar lang héél de Demo Wereld zo Dwars Zitten?

Mahimahi

Mahimahi S Wekelijkse Column

Videre, 10 april 2022

https://videre.fail/nee-wij-zijn-niet-de-overheid/

Update over Bajes Klant Eldor!

Gepubliceerd 27 mrt. 2022

Videre

We horen de Zee, we zien de Duinen. Wat Mooi. Wappie Richard heeft de Kritiek, die er op hem was een Beetje aangetrokken. Geen Videre S Levensboom meer en ook Geen Vieze Oude Oven. Wel een Stoffige Televisie, doe daar wat aan, Richard! Wappie Richard komt met een Update over Bajes Maat Eldor. Natuurlijk is het Allemaal Vreselijk, want Opruiertje Eldor heeft het Niet Makkelijk in de Petoet, want de Directeur Zelf! heeft geregeld, dat hij in Quarantaine moet. Wat een Ellende zeg! Wappie Eldor mag maar Één Uur luchten en heeft maar een Half Uur om te Douchen en te Bellen. Absurd vindt Wappie Richard. Sja, dat ACAB he, dat is toch een Hele Normale Afkorting? Want het betekent Helemaal NietAll Cops Are Bastards‘, Nee, Echt Niet, hoor, het is Gewoon Toevallig! Dan ook nog eens dat Dossier Online, dat is toch Helemaal Niet Erg? Wat is dat nou toch? Zo kan je toch niet worden behandeld? Het is een Grof Schandaal, de Advocaat moet Echt Keihard aan de Slag, hoor want dit is een Dictatuur met Corrupte Rechters! Gelukkig kan Opruier Eldor in zijn Cel Lekker Televisie Kijken, heeft hij een Beetje Rust. Wappie Richard verwacht Nog Veel van Wappie Eldor en als hij iets ontvangt zal hij Alles plaatsen in zijn Telegram Groep.

Reacties|
https://youtu.be/LLbV9ck_JyI

Hunter Wappie Richard maakt Ruzie tijdens Live Dinges van Wappie Selena!

Gepubliceerd 23 mrt. 2022

Videre

Wat was het een Geweldige Dag gisteren! Opruier Eldor van F werd Afgevoerd, terwijl hij weer Bij de Hand zat te doen. Ja, daar kan het Videre Collectief Ontzettend van Genieten!
Het Vriendinnetje van Eldor kwam gisteren nog even Live na die Bewogen Dag. Even nog vertellen over Hoe Alles Zit, Zuigend aan al weer een Sigaret. Charmant.

Terwijl Wappie Selena met een Bibberig Stemmetje vertelt komt Hunter Wappie Richard ook even Bij de Hand doen, want die heeft Niet Lang voordat Selena met haar Betoog kwam immers ook weer een Prachtige Live gemaakt. Daar sprak hij onder andere over Doneren voor Eldor. En dat is helemaal Niet de Bedoeling volgens Selena.
Als hij dan Wappie Selena ook nog eens wil vertellen Hoe het Zit over die Schending is Vrouwtje hem Zat en dan gaat het weer Gezellig Los in de Live Dinges.
Ook Gekkie Pauola, het Linker en Rechter Handje van Staatsgek Youri is Aanwezig in de Live en laat van zich lezen.

Zit je dan met je Rare Gedrag, bij je Videre S Levensboompje. Haha! Richard Jonguh! Wat doe je allemaal!

Het was een Prachtige Dag. We zijn Benieuwd Hoe Het Verder Gaat. Duidelijk is in ieder geval dat Echt Iedereen in Wappie Land Ruzie heeft met elkaar.
Het Videre Collectief heeft Gelachen, Gefeest en Heerlijk Geslapen.

Op naar weer een Nieuwe, Prachtige Dag, hij is Al Goed Begonnen Inmiddels.

Reacties
https://youtu.be/oQJr1X

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image