Victor Schildkamp & Stijn Tielemans – Micha Kat richt Veel Schade aan: ‘Fietsen met Beveiligers en Graf van Je Zoon bewaken’ + BREAKING! Aanslag op Gideon van Meijeren!!!

Micha Kat op zijn YouTube-kanaal.

Micha Kat (foto YouTube)

Complot Denker Micha Kat richt Veel Schade aan: ‘Fietsen met Beveiligers en het Graf van je eigen Zoon Bewaken

Rechtszaak Complot Denker en Opruier Micha Kat gedraagt zich vaak als een Boze Clown met Gekke Verhalen. Maar Hoe Onzinnig zijn Teksten ook klinken, ze richtten Veel Schade aan.

Morgen begint in Den Haag het Proces tegen de Man, die met zijn Beschuldigingen over Pedofiele Netwerken Complete Levens Overhoop heeft gehaald. Zelf zat hij in Noord Ierland en spuwde zijn Gal via YouTube de Wereld in, waar door Onschuldige Mensen in Nederland hun Huis Niet Meer uit durfden, Beveiligd moesten worden en zelfs het Graf van hun Zoon moesten beschermen.

Want Hoe Absurd Micha’s Verhalen ook klinken, er zijn Meer Mensen, die het geloven dan je zou denken en die Elk Zinnig Weerwoord tot het Complot rekenen. Kat Dood Zwijgen is daarom Eigenlijk het Beste. Zelfs Nu hij Vast zit en op Sociale Media de Mond is Gesnoerd. Net als Enkele van zijn Kameraden is gebeurd. Maar uit Direct App Contact wordt Wel duidelijk dat ze nog Stee Vast in hun Waan Ideeën geloven en ‘Of wij dat Niet als Nog willen Uit Zoeken (…)’

Micha Kat, lees Hier over zijn Historie, is de Grote Aan Jager van Complot Theorieën over met name Pedofiele Netwerken. Dat kon Lang Door Gaan, tot dat hij in Noord Ierland, waar hij woont, werd Op Gepakt. Wat volgde was een Tragi Komische OverleveringsProcedure. Zittingen in Noord Ierland liepen Stee Vast uit in Geschreeuw van Kat. Tot dat de Rechter met die Fraaie Britse Pruik hem maar liet verwijderen.

Dat de Gevolgen van Kats Verhalen Groot kunnen zijn, weten ze in Bodegraven. Daar verspreidde Oud Inwoner Joost Knevel Verhalen over een Netwerk van Prominente Bodegravers plús RIVM Wetenschapper Jaap van Dissel, die Kinderen misbruiken. ,,Bizar”, zegt Jaap van Dissel, die Bodegraven mper kent. De Stoïcijnse Van Dissel reageerde als een Wetenschapper. ,,Ik probeerde te nalyseren Hoe het kon, dat ze met deze Waan Zin bij mij uit kwamen. Ik kon Alleen Bedenken, dat het ism omdat ik Bekend ben.”

Ik ben Wetenschap­per

Toch Al onder Vuur van Corona Sceptici (‘die het Verschil Niet Weten tussen Iemand, die Adviseert en Iemand, die beleid maakt’, zo als hij Zelf zegt) lag Van Dissel Nu Ook Onder Vuur van Hard Core Complot Denkers over Pedo Netwerken. Hij werd Zelfs Heimelijk Gefilmd op de Fiets door Één van Kats Kompanen. Kat zond het ilmpje uit, met Teksten als ‘We hebben Zo Veel bewijsm dat we al die Gasten per Container Af kunnen Voeren ()’ en ‘Koop van die Tie Wraps bij de Bouw Markt, van die Dikke, en Trek ze maar van de Straat ()’

De Spontaniteit verdween Snel uit het Leven van Van Dissel. ,,In Eens moet je Alles Over Leggen, je Hele Agenda, Ook als je Even naar de Albert Heijn gaat. Fietsen met Beveiligers achter je aan () Tot dat je maar een Homet Tainer op Zolder ze (…) Heel Veel Haat Mails ook, ik heb ze Allemaal Bewaard. Ik kreeg Trainingen hè. Niet dat je Meteen Jiu Jitsu leert, maar Wel dat je ‘Iets’ kan Op Vangen als je in eens Aan Gesproken zou worden in de Super Markt.”

Jaap van Dissel was Lang de Enige Niet. Zo is er ook een Oud Huis Arts uit Bodegraven, waar Kat & Co het sinds 2020 Op Gemunt hebben. Hij zou, is dus Niet Waar, maar volgens Kat en zijn Vriendenm Joost Knevel hebben Gedrogeerd, Seksueel hebben Misbruikt, aan Jaap van Dissel hebben Over Gedragen en aan Van Dissel Opdracht hebben Gegeven om een Meisje te Vermoorden. Complot Denkers noemden Bodegraven een ‘Paradijs voor Pedo’s’ en het Adres van de Huis Arts ‘De Perfecte Dek Mantel’.

Een 'waarschuwingsbrief' van een van de bloemenleggers aan de gemeente zoals die te vinden was op het kerkhof in Bodegraven.

Een ‘Waar Schuwings Brief’ van een van de Bloemen Leggers aan de Gemeente, zo als die te vinden was op het Kerkhof in Bodegraven

Het Leven van de Gepensioneerde Huis Arts veranderde Compleet. Door de Beveiliging raakte hij Al zijn Vrijheid Kwijt. Maar Vooral Persoonlijk vielen de Onbegrijpelijke Aan Tijgingen hem Zwaar. ,,Je voelt de Impact tot in het Diepst van je Vezels”, reageert hij Telefonisch.

Verder zegt hij er Liever Zo Weinig Mogelijk over. De Arts wil de Rust in zijn Leven terug, deed daar om in Overleg met het Openbaar Ministerie ook Geen Aan Gifte tegen Kat. In het Verleden legden Mensen, die Kat & Co geloven (Soms op het Oog Hele Gewone Mensen) Bloemen op het Graf van de Vrouw van de Huis Arts. Zij waren er van Overtuigd, dat zij was Om Gebracht, terwijl ze is Overleden aan Kanker.

Dergelijke ‘Graf Schennis met Bloemen’ over kwam ook de Familie van een door Brand om het Leven gekomen Bodegraver. Tot Woede van zijn Vader, die Hoogst Persoonlijk de Wacht ging houden. Op het Kerkhof vertelde hij Vast Beraden tegen deze Site, dat Maf Ketels met Complot Verhalen uit de Buurt van het Graf van zijn Zoon moesten blijven. Waar op een Ander Familielid een Klemmend Beroep deed om de Vader en de Hele Familie Anoniem te houden, Puur uit Angst voor Stalkers tegen Wie Geen Zinnig Weer Woord Mogelijk is.

Ook het Leven van een Andere Bodegraver werd Overhoop gehaald. Hij zou de Werkelijke Doods Oorzaak van zijn Broer proberen te verhullen. Die zou een Einde hebben gemaakt aan zijnLleven vanwege Betrokkenheid bij ‘Het Pedo Netwerk’, terwijl hij is Gestorven aan een Aan Geboren Hart Afwijking. Tijdens Eerdere Zittingen tegen Andere Complot Denkers moest de Advocaat van de Gemeente Bodegraven Reeuwijk daar door Zelfs Citeren uit de Officiële Overlijdens Akte van de Man.

Voor die Zittingen moesten Toen Malig Burgemeester Christiaan van der Kamp en die Zelfde Advocaat Trouwens door een Achter Ingang de Recht Bank binnen gaan. Bij de Voor Deur stonden Sympathisanten van de Complot Denkers. Van der Kamp was als Burgemeester, die zijn Gemeente probeerde te Beschermen door Kat Meteen in het Kamp van de Pedo’s Geslingerd en moest dus Ook ‘Het Programma’ In, of te Wel kreeg Bescherming. Maar hij bleef Vast Beraden: ,,Tegen mijn Mensen heb ik Gezegd: ze hebben Één Fout Gemaakt, ze hebben de Verkeerde Gemeente Gekozen”, zegt hij Nu, Terug Kijkend.

Voor Van der Kamps Mede Werkers was het Zwaar. Sommigen namen Niet Eens Meer met hun Naam de Telefoon op. Van der Kamp werd Zelf Ook Belaagd, maar Bang is hij NooitGeweest. ,,Dat zit Niet in mijn Systeem. Er leven Hier Geen Leeuwen en Tijgers.

Tegen de Muur

Maar Wel Micha Kat dus. Hij staat Te Recht voor Zes Strafbare Feiten: Bedreiging en Op Roepen tot Geweld tegen Rechters, de Gemeente Bodegraven Reeuwijk, Journalisten en Jaap van Dissel, ,,Mensen, we moeten ze Kapot maken! Die Van Dissel wordt Gewoon tegen de Muur Gezet als Massa Moordenaar, zoals de Nazi’s bij Neurenberg.”

Maar de Enigen in deze Trieste Geschiedenism die Te Recht staan, zijn de Complot Denkers Zelf. Morgen is de Beurt aan Micha Kat.

 AD, December 12 2022update 15:16

https://www.ad.nl/binnenland/complotdenker-micha-kat-richt-veel-schade-aan-fietsen-met-beveiligers-en-het-graf-van-je-eigen-zoon-bewaken~a597b906/

BREAKING: Aanslag op Gideon van Meijeren!!!

Zijn Auto Wiel is Los Gedraaid in Parkeer Garage 2de Kamer!!!
Toen hij er uit ging en parkeerde op Parkeer Plaats, kwamen er Gelijk 3 Politie Busjes aan rijden.
Dit is PURE OPZET!!!

Helaas heeft het Regime een Fatale Fout gemaakt en heeft hij de Aanslag over leefd!!!
De MSM houd Uiteraard hun Muil Dicht Hier Over. 👹