Victor Schildkamp – Noord Ierse Rechter: Complot Denker en Bedreiger Micha Kat moet naar Nederland

De Geest van Red Pill Journal volgens de Trollen (foto MK Ultra Reptielen Praatgroep “Bataafse Nazorg | Twitter)

Rob Scholte met Stront van de Bataafs Nazorg op zijn Kop (foto MK Ultra Reptielen Praatgroep “Bataafse Nazorg | Twitter)

Noord Ierse Rechter: Complot Denker en Bedreiger Micha Kat moet naar Nederland

Complot Denker en Verdachte van het Bedreigen van Meerdere Mensen, Micha Kat, moet worden Uit Geleverd aan Nederland. Dat heeft de Rechter in Noord Ierland Vandaag Besloten.

Kat verdedigde zich onder meer met het Argument van een Zwakke Gezondheid, waardoor Uitlevering Schadelijk, Zelfs Fataal zou kunnen zijn. Ook voerde hij op, dat hij Zakelijke en Privé Belangen heeft in Noord Ierland, maar de Rechter vond, dat Allemaal Onvoldoende Aan Getoond.

Kat woont Al Jaren in het Buitenland, omdat hij in Nederland wordt Gezocht. De Noord Ierse Politie pakte hem op, nadat het Openbaar Ministerie in Den Haag om zijn Uitlevering is gaan vragen. Kat vocht zijn Uitlevering naar Nederland echter aan. De Notoire Complot Denker stond Meerdere Keren voor de Rechter in Noord Ierland, waar hij woont. Zittingen, die door zijn Gedrag Altijd Chaotisch verliepen. Hij kwam tijdens de Uitspraak Niet aan het Woord.

Of hij Nu Direct wordt Uit Geleverd, is de Vraag. Hij kan nog in Hoger Beroep. Justitie in Den Haag is Blij met de Uitspraak, ‘want Dit is een Volgende Stap‘, maar verwacht wel, dat Kat Nog Gebruik zal maken van de Mogelijkheid om in Beroep te gaan in Noord Ierland.

Niet Stil gebleven op Sociale Media

Micha Kat (59) zit Al Maanden Lang Vast in Noord Ierland, Wachtend op zijn Uitlevering naar Nederland, waar hij zal worden Vervolgd voor Diverse Bedreigingen en Opruiing. Omdat hij zich in Noord Ierland Niet aan de Voorwaarde hield om zich Stil te houden op Sociale Media, werd hij tot Twee Maal toe Gearresteerd en zit hij Vast.

<p”>Kat wordt in Nederland Gezocht voor het Beledigen en Bedreigen van Meerdere Mensen, onder wie RIVM Directeur Jaap van Dissel, Journalisten en Rechters. Bedreigingen ,die Justitie in Nederland Zeer Serieus neemt. Dat gebeurde Onder Meer via Filmpjes op het Online Platform Red Pill Journal, dat hij Samen met Wouter Raatgever en Joost Knevel maakte. Ook die Twee zitten Inmiddels Al Enige Tijd Vast. Tijdens Internet Uitzendingen beschuldigden ze de RIVM Bestuurder en de Burgemeester van Bodegraven Reeuwijk Christiaan van der Kamp onder meer van Satanische Pedo Terreur en Rituele Kinder Moorden. Ook deed Kat Oproepen om het Werk van Enkele AD JournalistenOnmogelijk te maken’.

Kat moet in Nederland Ook Nog een Cel Straf van Zes Maanden uit zitten vanwege een Eerdere Veroordeling voor Smaad en Laster. De Maanden, die hij Nu Vast zit in Noord Ierland gaan Straks van zijn Eventuele Straf in Nederland af.

AD, Update 13:02

https://www.ad.nl/buitenland/noord-ierse-rechter-complotdenker-en-bedreiger-micha-kat-moet-naar-nederland~a5df6199/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Victor+Schildkamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rudy+Bouma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Red+Pill+Journal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Justitie+en+Veiligheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=OM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Ministerie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christiaan+van+der+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Noord+Ierland

2 Comments

  1. Wanneer ga je hem weer interviewen?

  2. Alles wordt gedaan en niets nagelaten om psychopaten in het zadel te houden.
    Oprechte waarschuwingen worden daartoe tot bedreigingen verdraaid en echte bedreigingen worden uiteraard niet vervolgd etc.
    Zwart is wit, goed is slecht noem maar op.
    De wereld op haar kop….zoals van “de vijand van het menselijk geslacht” bekend.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image