Valentijn Bartels – Minister De Jonge stelt Ingrijpende Omgeving Wet Weer Uit

De Jonge, Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (foto Laurens van Putten)

Minister De Jonge stelt Ingrijpende Omgevings Wet Weer Uit

Den Haag – De Invoering van de Ingrijpende Omgevings Wet – waarmee Burgers Snel aan Vergunningen kunnen Komen – wordt voor de Zoveelste Keer Uitgesteld. Minister Hugo de Jonge Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening wil opnieuw Uitstel om de Wet op een Verantwoorde Manier’ in te Voeren en zal daarom de Afgesproken Datum 1 juli Niet Halen.

Dat maakt de CDA Bewindsman Dinsdag Bekend. Juli is Niet Haalbaar, terwijl de Invoering Al Verschillende Keren op de Lange Baan is Geschoven. ICT Problemen gooien weer Roet in het Eten. De Komende Weken kijkt De Jonge, of de Invoeringsdatum 1 oktober 2022 of 1 januari 2023 Wel een Haalbare Kaart is.

Verantwoorde en Zorgvuldige Invoering

De Afgelopen Weken zijn er Verschillende Overleggen Geweest met Mede Overheden en Experts over de Invoering van de Omgevings Wet. Daaruit Kwam Naar Voren, dat er Meer Tijd Nodig is om Goed te Oefenen met de Nieuwe Systemen. Die Tijd wil ik Nemen voor een Verantwoorde en Zorgvuldige Invoering”, aldus De Jonge.

De Omgevings Wet moest Uitkomst Bieden om Burgers Snel aan Vergunningen te Helpen. De Overheid wil daarmee de Regels voor Ruimtelijke Ontwikkeling Vereenvoudigen en Samenvoegen. Zo dat het Straks Bijvoorbeeld Makkelijker is om Bouw Projecten te Starten. Maar het Project zucht Inmiddels al Jaren onder Financiële en ICT Problemen

Updated 2 februari 2022, 17:31, Updated 17:32

https://www.telegraaf.nl/nieuws/135981258/minister-de-jonge-stelt-ingrijpende-omgevingswet-weer-uit

Derde Kamer – Regering begint met Bouw van Muur rond Binnenhof + Forum voor Democratie – Gideon van Meijeren Zet Alle Feiten op Rijtje: Corona Beleid is Één Grote Leugen

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Valentijn+Bartels
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=CDA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Volkshuisvesting+en+Ruimtelijke+Ordening
https://robscholtemuseum.nl/?s=Omgevings+Wet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Omgevings+Vergunning
https://robscholtemuseum.nl/?s=Haalbare+Kaart