URGENT – Red de democratie! Teken GEENPEIL!

Al wie níet bang is voor een beetje meer democratie in het Europa van de elite, kan vervolgens digitaal tekenen voor een referendum via https://teken.geenpeil.nl/.
Meer informatie is te vinden op GeenPeil.nl. En als iedereen die al getekend heeft, nog minstens 1 andere kiesgerechtigde weet te overtuigen, dan winnen we een referendum en schrijven we democratische historie. Dus doe mee. Red de democratie. En teken: http://teken.geenpeil.nl!

WAT IS GEENPEIL

Op 21 maart 2014 tekenden 28 regeringsleiders van EU-landen en de Oekraïnse premier Jatsenjoek een associatieverdrag tussen de Oekraïne en de EU. De EU zal de Oekraïne politiek en financieel steunen, de Oekraïne zal op haar beurt “Europese normen en maatstaven” invoeren. Is u ooit gevraagd wat u van deze expansie van de EU vindt?

GeenPeil vindt dat uw mening belangrijk is. Het is tijd dat wij als volk een duidelijk democratisch signaal naar Den Haag zenden. Daarom hebben we een raadgevend referendum aangevraagd. Hiervoor zijn 300.000 handtekeningen nodig voor 28 september. Dat is veel, maar met uw steun zeker haalbaar. Of u nu voor het associatieverdrag bent of juist tegen, uw stem dient gehoord te worden.

Zet uw handtekening door op: https://teken.geenpeil.nl/ te drukken. Vul uw gegevens in en onderteken het formulier met uw handtekening. Vergeet niet daarna op de link in de verificatiemail te drukken, dit maakt uw digitale handtekening rechtsgeldig. Als u vragen heeft, kunt u op de pagina “hulp bij digitaal tekenen” kijken of uw vraag daar beantwoord wordt. Anders kunt u contact opnemen met democratie@geenstijl.nl. We helpen u graag.

U kunt de GeenPeil campagne verder helpen door GeenPeil.nl te delen met vrienden, familie en collega’s. Elke handtekening is nodig. Ook vindt u onder de tabbladen “mediaoverzicht” en “promotiemateriaal” in het menu hierboven meer informatie over de campagne en posters om uit te printen. Uw steun wordt zeer gewaardeerd!

STEUN ONS EN TEKEN NU!
https://teken.geenpeil.nl/

Help ons handtekeningen verzamelen, deel het referendumverzoek!

http://geenpeil.nl/

2 Comments

  1. Wie gelooft, dat de referendum-stemmers het associatieverdrag met de Oekraine zullen hebben bestudeerd????

  2. Wil, dat referendum-stemmers hoeven het verdrag helemaal niet te bestuderen! De machtsjunks in Brussel willen de EU maar eindeloos uitbreiden. Het associatieverdrag met Oekraine is de eerste stap om dit land lid van de EU en later ook van de NAVO te maken. Ik ben daar fel tegen. We blijven Rusland steeds verder in de hoek drukken en als we niet oppassen, dan komt daar een wereldoorlog uit voort. Hoe dan ook, ons burgers wordt nooit iets gevraagd door Brussel. Ook niet bij dit soort uiterst belangrijke zaken. Daarom zou het geweldig zijn als hier een referendum over zou komen.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.