Trudi Verstegen – Trudi Verstegen is met Trudi Verstegen en

Trudi Verstegen (1) (foto Facebook)

Trudi Verstegen (2) foto Facebook)
Trudi Verstegen (3) foto Facebook)

Villa Augustus, Hotel Restaurant in een Moes Tuin aan het Wantij in Dordrecht (foto Facebook)

Mama (foto Facebook)

Ouwe Taart! (foto Facebook)

Vaas met Madeliefjes (foto Facebook)

❤️  Iedereen

Bedankt voor de Felicitaties voor Mijn Verjaardag! Ik was weer 30 Dagen Geblokt. Mijn Verjaardag heb ik Gevierd met Mijn Oudste Dochter Nikki en Lijsje en Rob Scholte. Ik werk Dagelijks met een Team Echte Vrienden, Mensen met een Echte Ziel en Compassie om jullie de Echte Geschiedenis, de Waarheid over Politiek, Rechtspraak, de Constitutie, REAL NEWS en Uitleg te geven over Waar we Nu Daad Werkelijk ALLEMAAL onder Gebukt gaan: Gestoorde Idioten, die Louter gaan voor Knaken en hun Banaan. Ik publiceer Openbare Aanklachten in Beeld, met Tekst en Geluid en We geven aan, Welke Oplossingen Er Zijn Ten Einde EEUWIG DURENDE VRIJHEID te Creëren.
https://t.me/gweverstegen

Als ik dan toch een Cadeautje zou mogen vragen () stuur deze Linkdan naar je Volledige Adressen Bestand en App Contacten door.  😇
Mama VS Maffia
Openbaar Aanklager, Openbaar Onderzoeker Children S Defense Force
Mama van Nikki, Mart & Madelief Splinter
Nobilityin No More Masonic Slavery

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image