Trudi Verstegen – The Banality of Evil: People, Who Refuse to be Human, Not Able to Think, NOBODIES

Hannah Arendt (1) (gif Gfycat)

Hannah Arendt (2) (gif Gfycat)
Hannah Arendt (3) (foto YouTube)
Hannah Arendt (4) (gif Make A Gif)

Hannah Arendt (5) (foto Make A Gif)

Hannah Arendt (6) (foto Pinterest)

Hannah Arendt (7) (gif Gfycat)

The Banality of Evil: People, Who Refuse to be Human, Not Able to Think, NOBODIES

Gepubliceerd 19 apr. 2022

Trudi Verstegen – Mama versus Maffia

Zo Lang ik als Mama haar Kinderen op Basis van Corruptie Niet mag Opvoeden, Geen Enkel Recht Gehonoreerd Krijg dankzij Georganiseerde Misdaad door Old Boys Networks met de RABO Rotary Rozenkruisers en Freemasons In Charge, en Er Niet Vervolgd Wordt, Dit Onbestraft blijft, 195 Criminele Feiten tegen Mij, Mijn Kids en Mijn Sociale Netwerk konden worden Gepleegd en Dagelijks Gemartelen Mag, Zonder, dat ik Aangiften Mag Doen, Rest Mij Niets dan ALLE NOBODIES te Publiceren, die Mijn Leven tot een Hel op Aarde Maken en Hiet In blijven Persisteren Dit te Doen. Ze Weigeren MENS te Zijn.

THE BIGGEST CRIMINALS: SUPPORTERS OF NAZI S SUPPORTING CRIMES AGAINST HUMANITY

A Crash Course in Bureaucracy (gif Quartz)

HET PROBLEEM MET EEN NAZI CRIMINEEL als Adolf Eichmann was, dat hij er op stond AFSTAND TE DOEN VAN ZIJNZIJN, alsof er Niemand Meer was om te worden Gestraft of te worden Vergeven. HIJ PROTESTEERDE KEER OP KEER, in Tegenstelling tot de Beweringen van de Aanklager, DAT HIJ NOOIT IETS UIT EIGEN INITIATIEF HAD GEDAAN. () DAT HIJZELF GEEN ENKELE BEDOELING HAD, GOED OF SLECHT. DAT HIJ ALLEEN MAARBEVELEN HAD OP GEVOLGD”.

DIT TYPISCH NAZI (Nationaal Zionistisch) PLEIDOOI maakt Duidelijk DAT HET GROOTSTE KWAADDE GROOTSTE MISDAAD TEGEN DE MENSHEIDIN DE WERELD HET KWAAD IS, DAT ZO GENAAMDDOOR NIEMAND WORDT GEPLEEGD”, het Kwaadste wordt begaan door Mensen Zonder Motief, Zonder Overtuiging, Zonder (Goddeloos) Hart of Demonische Wil, DOOR MENSEN DIE WEIGEREN IEMAND/EEN MENS | EEN PERSOON TE ZIJN. NOBODIES, die WEIGEREN HUMAAN TE ZIJN.
Het is dit, dat ikDE BANALITEIT VAN HET KWAADheb genoemd.

Miss Arendt, U vermijdt het belangrijkste deel van de controverse. U beweert dat er MINDER Joden ZOUDEN ZIJN GESTORVEN als hun leiders (red: ook Joden – Nationaal Zionisten) NIET ZOUDEN HEBBEN MEEGEWERKT.
[Hannah Arendt]
Deze Kwestie kwam Naar Voren tijdens het Proces, ik Rapporteerde Er Over en ik moest de Rol van die Joodse Leiders, die Objectief Deel Namen Aan de Activiteiten van Eichmann, Verduidelijken.
[Thomas Miller]
U geeft het Joodse Volk de Schuld van hun Eigen Vernietiging.
[Hannah Arendt]
Ik heb het Joodse VOLK NOOIT DE SCHULD GEGEVEN!
Verzet was Onmogelijk. MAAR MISSCHIEN ZIT ER IETS TUSSEN WEERSTAND EN SAMENWERKING IN. EN ALLEEN IN DIE ZIN ZEG IK DAT SOMMIGE JOODSE LEIDERS (Redactie NaZi S) ZICH DAN ANDERS HADDEN GEDRAGEN.

Het is buitengewoon belangrijk om deze vragen te stellen, omdat DE ROL VAN DE JOODSE LEIDERS de Meest OPVALLENDE INZICHTEN GEEFT IN DE TOTALITEIT VAN DE MORELE INSTORTING DIE DE NaZi’s VEROORZAAKTEN IN EEN RESPECTABELE EUROPESE SAMENLEVING, en niet alleen in Duitsland, maar IN BIJNA ALLE LANDEN, NIET ALLEEN ONDER DE VERVOLGERS MAAR OOK ONDER DE SLACHTOFFERS.

()
Ja?
[Een Student]
De Vervolging was Gericht tegen de Joden. (Redactie Niet Waar, Geplande Volkeren Moord, Net als Nu, middels Verdeel en Heers, 5G, HAARP, Injecties, Psychologische Oorlog Voering met als Doel Depopulatie 2020 -2030 met 80%) WAAROM BESCHRIJFT U MISDRIJVEN van Eichmann ALS MISDADEN TEGEN DE MENSHEID?
[Hannah Arendt]
Omdat Joden MENSEN zijn, DE STATUS, DIE DE NaZi S PROBEERDEN TE ONTZEGGEN. EEN MISDAAD TEGEN MENSEN IS PER DEFINITIE EEN MISDAAD TEGEN DE MENSHEID. Ik ben natuurlijk, zoals u kent, een Jood, en ik ben aangevallen omdat ik een Zelf Hatende Jood zou zijn, die NaZi S verdedigt en Eigen Volk Min Acht. DIT IS GEEN ARGUMENT. DIT IS KARAKTER MOORD! Ik schreef geen verdediging van Eichmann, maar ik probeerde DE SCHOKKENDE MIDDELMATIGHEID VAN DE MAN TE VERZOENEN MET ZIJN MISSELIJKMAKEND DUIZELINGWEKKENDE DADEN.

Het proberen te begrijpen is niet hetzelfde als vergeving. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om het te begrijpen. HET IS DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN IEDEREEN DIE HET AANDURFT OM OVER DIT ONDERWERP IETS OP PAPIER TE ZETTEN (te publiceren op social media/overal te uiten)!

Sinds Socrates en Plato noemen we het denken meestal: “betrokken zijn bij die stille dialoog tussen mij en mijzelf.” DOOR TE WEIGEREN EEN PERSOON TE ZIJN, DOOR TE WEIGEREN HUMAAN TE ZIJN, GAF Eichmann DIE ENIGE MEEST BEPALENDE -MENSELIJKE KWALITEIT- VOLLEDIG OP: DIE VAN KUNNEN NADENKEN!

Rn bijgevolg was dat HIJ NIET LANGER IN STAAT WAS MORELE OORDELEN TE VELLEN. Dit ONVERMOGEN TE DENKEN SCHEPT voor veel gewone mensen de MOGELIJKHEID om OP GIGANTISCHE SCHAAL SLECHTE DADEN TE PLEGEN ZOALKS MEN NOG NOOIT EERDER HAD GEZIEN.

Het is waar; Ik heb Deze Vragen op Filosofische Wijze overwogen. De Manifestatie van het Denken is Geen Kennis, maar HET VERMOGEN OM GOED VAN KWAAD te onderscheiden, mooi van lelijk. EN IK HOOP DAT DENKEN DE MENSEN DE KRACHT GEEFT OM RAMPEN TE VOORKOMEN op deze zeldzame momenten dat het erop aankomt. ALS HET MENENS WORDT. (Red. dus!!)

Dank Je.

De NoBodies in Mijn Zaak staan Fragmentair in de Film Vernoemd.
Onder Hen, Eric Bladder, Denise Eskes Leenaerts en Kim van Beek. Die mijn Moeder in Opdracht van RABOBank |Rechtbank onder Mijn Verzorging Vandaan Haalden op Basis van Leugens en Bedrog. Voorts van All Het Noodzakelijke en Elke Leven S Vreugde en Leven S Energie te Beroven uit SADISME.

Reacties
https://youtu.be/FBJol49aeFc

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trudi+Verstegen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hannah+Arendt