Fok! | tong80 – General Chat: Ik ben een Grote Digibeet, heb Nu Plots Gordon op m’n Desk Top (…)

Ik ben een Grote Digibeet, heb Nu Plots Gordon op m’n Desk Top (…)

Geen idee hoe ie plots mijn achtergrond op de voorgrond is geworden. Iedereen die mijn achtergrond een beetje kent, weet dat ik dit nooit met opzet heb kunnen doen. Ik ben het type van de stekker eruit, en er weer in, god zegene de greep, en hopen dat de PC het weer doet. Ik ben de laatste tijd aan het typen dat het een lieve lust is. Hamer met m’n snelle, knokkelige vingertjes als een edelsmid op zijn schaambeeld. De vonken vliegen er vanaf. de laatste tijd laat ik een verwoestend, digitaal landschap achter me. De rook is nog niet opgetrokken of de kruitdampen walmen swingend en gloeiend van het toetsenbord. Heb ergens op een verkeerd knopje geklikt denk ik. In mijn haast ad rem te zijn ben ik mezelf voorbij gelopen.(Daar zit een Koos-grap in) Ik type sneller dan de schaduw van Lucky Letters. Nu heb ik iemand van de verkeerde kant aan de voorkant, waar ie zelf de voorkeur geeft aan de achterkant. Z’n schaterende nep lach, glimt nu glanzend, als een fluoriserend glijmiddel, vanaf m’n beeldscherm de kamer in. Nooit kunnen vermoeden dat ik deze gladjakker over de vloer zou krijgen. Het is best wel goor en ordinair. De air die hij normaal al heeft, als ie uit de hoogte doet, is nu wel erg tastbaar.

Ik tast echt in het duister. Als ik het zou willen, lukt het me niet. Geen idee hoe je een foto op je beeldscherm krijgt. Ik kan ook geen foto van die foto op mijn beeldscherm maken. Daar heb ik de apparatuur niet voor. Geen mobieltje en geen I-Pod. Ik dub nu of ik hem zal laten staan.
Het heeft wel iets, een valse nicht over de vloer. Beter dan een geilneef, of een kutzwager. Z’n hoofd is wel uitgerekt naar links en naar rechts. Beetje een breedbeeld kikker. Soms wens je Gordon toe dat ie een kikker in de keel krijgt, zo komt ie me af en toe de keel uit. Hij heeft vaak het hart op de tong. Dat is wel een pluspunt. Maar als een rasechte tong schaam je je ook wel eens. Dan vliegeren de vonken links en rechts van het schaambeeldscherm.

Heb inmiddels de overweging genomen, ik laat hem voorlopig staan. Nee niet weer een Koos-grap, dan wordt Rob Scholte jaloers. Je moet niet strooien met te veel Koos-grappen. Hij heeft er immers zelf niet voor gekozen. Over strooien gesproken. De Wegwijs-Piet schijnt iets te hebben met Sylvana Simons. Ze was van het padje af en de weg kwijt. Verstrooid zeg maar. Nadat ie haar één of andere hoek van de slaapkamer had laten zien, bleven ze contact houden. De omhooggevallen kapster is in de zevende hemel. Ze ziet zelfs de maan weer door de bomen schijnen. Dat het een graftak is wil in deze natuurlijk wel helpen.

Ik dwaal af. Terug naar de immer goedlachse Gordon, het straatschoffie van weleer, die nog steeds de harten weet te stelen van de oprechte, gemiddelde RTL-5 kijker. Die zoveel platen heeft verkocht, dat ie een tweede schuur moest bouwen om ze kwijt te kunnen. De rasartiest waarvan menigeen geen nummer weet te noemen. Die hooghartig zijn afscheid aankondigde, niemand weet waarvan. Die zegt genoeg te hebben van alle publiciteit en weer anoniem wil gaan leven, echter twee dagen na die opmerking een persbericht rond stuurde met het wereldnieuws dat ie bijna naar Nice op vakantie was gegaan. Dit alles bij elkaar, heeft mij doen besluiten hem op mijn beeldscherm te laten bivakkeren. In het leger heeft ie nooit gezeten, daar zouden ze hem er als bivakmuts toch uit hebben geflikkerd. Ik ben inmiddels aan zijn gezelschap gewend geraakt. Zolang ie z’n muil houdt tolereer ik hem. Gieren met Geer en Goor. Tong doet het.

FOK!forum, donderdag 21 juli 2016 @ 16:17

http://forum.fok.nl/topic/2316661?mode=print&token=e7dafcba976a39a85b5a931b3f7de9a6&allowcookies=ACCEPTEER+ALLE+COOKIES

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image