Tim Engelbart – Terreur in Den Helder! Wild gillende vrouw gijzelt andere vrouw met een mes + Ronald den Boer – Dader en slachtoffer gijzeling waren collega’s

Beeld van de gijzeling in Den Helder (foto DjKrisiz | Twitter)

Terreur in Den Helder! Wild gillende vrouw gijzelt andere vrouw met een mes

Stront aan de knikker in Den Helder, bij de veerpont naar Texel. Een vrouw houdt daar een andere vrouw gegijzeld onder bedreiging van een mes en schreeuwt ondertussen de boel bij elkaar.

Foute boel in de kop van Noord Holland, waar momenteel een gijzeling aan de gang is. Op de kade, waar de veerboot naar Texel vertrekt, heeft een Portugees sprekende vrouw een andere vrouw gegijzeld. Ondertussen scandeert ze de wildste teksten – kennelijk in het Engels – en houdt ze een mes tegen de keel van de andere vrouw.

In het Noordhollands Dagblad de details.

Volgens een andere ooggetuige, Nicole Verhoef, stapte de vrouw op een meisje af, dat de poortjes binnen kwam. Ze zei ’Ik wil je geen pijn doen’ en daarna zette ze een mes tegen haar keel’. Volgens Nicole Verhoef had de vrouw met het mes bloed aan haar handen. “Ik zag de gegijzelde met haar hand op haar nek. Ze was volgens mij gewond. Maar niet ernstig.”

De politie is ter plaatse en een tolk is onderweg. Gezien de dader een vrouw is, kunnen we al één conclusie trekken. De autoriteiten zullen zich niet kunnen verstoppen achter het excuus, dat het hier om een ‘verwarde man’ gaat.

UPDATE
Hoera voor de helden van de speciale eenheid van de politie! De gijzel neemster is overmeesterd, gearresteerd en afgevoerd. Het slachtoffer is ongedeerd. Eind goed, al goed!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl?
http://www.dagelijksestandaard.nl/
Volg ons dan op Twitter!
https://twitter.com/DDStandaard

De Dagelijkse Standaard, 22 december 2017

Reacties

swetsnek
Tja, zet haar op de juiste boot, zou ik zeggen.

swetsnek
Hoor = haar.

corfo
@ swetsnek.
Op een boot?
Laten zwemmen!!!

Ni28
Iemand met een mes bedreigen is toch tegenwoordig een gewone burenruzie. De vrouw zal eerst als verwarde vrouw in Nederland aangemerkt worden. Daardoor is van discriminatie geen sprake. Het aantal moorden is tegenover vorige jaar ook al gestegen. Fijn, die nieuwe culturen, zeg daar geen scheef woord over. Hoe onleefbaar wordt Nederland?

corfo@ Ni28.
Hoe onleefbaar wordt Nederland?
Nederland is al enige tijd onleefbaar. Alleen de extreem linkse meute wil dat niet zien. Zij doen aan zelfdestructie.

PMG
Gaap.

Zout
Als je niets hebt te zeggen, doe het dan ook niet.

sjun
Misschien is het een idee minder streek vreemde culturen te gaan herbergen om de aanspreekbaarheid te bevorderen?

denk eens na
Direct afknallen en overboord.

Parestado4
Echt Nederland. Ik stond er bij en ik keek er naar! Krijgen we een herhaling van 1940 – 1945? Laf volk!!

Anton Adriaan
Waarom donder je niet op uit dit laffe Nederland, Parestado4? Dit is niet de eerste keer, dat jij Nederland en de bevolking uitscheld en voor laf uitmaakt!

meijer61200
Dit soort zieke geesten zie je steeds vaker op straat. Met dank aan de extreme bezuinigingen in de gezondheidszorg. En lulhannes Mark Rutte geeft een kerstborrel voor dat zootje schorremorrie in Den Haag van 3 ton! (€ 300.000) Wie verneukt nou wie????

Nasrani
Maar gelukkiig wel een echte Nederlandse. Anders konden we eens denken.

Knopper
Sjun, ik kijk altijd uit naar jouw commentaar. Zo mee eens altijd.

Rosasolis
Ik woon in een dorp vlakbij Den Helder en ken dit heel bijzonder stad heel goed.
Maar dit artikel heeft ook kunnen vermelden, dat eergisteren er een zeer vreemde incident gebeurde in ons zeer gewaardeerde NoordWest Ziekenhuis (vroeger de Gemini) in Den Helder. Plotseling brand in de spoed afdeling! We hebben het over een van de beste kleine ziekenhuizen in Nederland! Daarom mijn vraag: hoe kan er twee vreselijke incidenten kort naar elkaar binnen één week gebeuren in Den Helder? Ik ken ook de terminal en de dagelijkse veerboot naar Texel. Maar vandaag was er alleen maar chaos rondom onze Marine stad en verder in onze gemeente Hollands Kroon.
Volle lof voor ons politie, die het hebben geklaard om deze gekke vrouw in de terminal in Den Helder te overmeesteren.

George van de linden
Er is iets met buitenlanders in Nederland aan de hand, maar dat is zeker geen verwardheid. Wat dan? Boos geboren, een ander werking van hun grijze massa, geweld als hobby, kort lontje?
95% van wat voor delicten dan ook zijn en worden gepleegd door allochtonen van allerlei culturen en religies (ideologieën).
Misdaadprogramma’s zitten er trouwens ook mee vol en zo vol dat het erg saai word!
Of is het beter, zoals de heer Sjun ook net als ikzelf vind om gewoon minder streek vreemde culturen te gaan herbergen in Nederland?

van Urk
Culturele verrijking, uh, ik bedoel psychose.

Zout
Goede afloop. Enkeltje vaderland AUB.

nietzonderverzet
Reactietest 123

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/terreur-in-den-helder-wild-gillende-vrouw-gijzelt-andere-vrouw-met-een-mes/

Dader en slachtoffer gijzeling waren collega’s

De 47 jarige Breezandse dader en het 33 jarige Helderse slachtoffer van de gijzeling zijn als collega’s werkzaam bij schoonmaakbedrijf Asito.

Beiden waren volgens getuigen op weg naar hun werk bij bouwcentrum RAB in Oudeschild op Texel. De vrouw pakte in de wachtruimtes een mes en zette dat haar collega op de keel. Ook heeft zij een TESO medewerkster bedreigd. “Het slachtoffer heeft op een zeker moment kans gezien om weg te rennen”, zegt politiewoordvoerster Wendy Boudewijn. “Toen heeft de vrouw een ander slachtoffer gepakt.” Uiteindelijk is de gijzelnemer overmeesterd door een speciaal team van de politie.

Sam de Haas, woordvoerder van Asito, zegt geschrokken te zijn door de gebeurtenis in Den Helder. “Dit kwam voor ons als een volkomen verrassing.” Asito haalt zijn medewerkers nu bij elkaar om slachtoffer hulp te geven. Er werken zo’n 150 mensen voor het schoonmaakbedrijf in deze regio.

Over de toekomst van de gijzelnemer kan De Haas nog niets zeggen: “Maar ik denk zo maar, dat ze niet komt werken morgen.”

Volgens politiewoordvoerster Wendy Boudewijn is het nog onduidelijk, of de Breezandse verhoord gaat worden: “In dit soort gevallen wordt er ook een GGZ arts bijgehaald, die beoordeelt, of ze gehoord mag worden.’’ Het motief is nog altijd onduidelijk voor de politie.

Noordhollands Dagblad, 22 december 2017, 11:12

Reacties

Jane Bogert
Sam de Haas denkt zo maar, “dat ze niet komt werken morgen“?? Echt waar, joh? Ze wordt dus niet ontslagen?? Lekker zeg, als ik collega van die vrouw was, kwam IK zeker niet meer werken, morgen niet en nooit niet.

Roy ML
Voor dit soort mensen zijn werknemers maar nummertjes.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/dader-en-slachtoffer-gijzeling-waren-collegas

1 Comment

  1. Wat was de oorzaak, daar hoor je niemand over!!!!!!

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.