Theo Knippenberg – Leugens (27): With a little help from my friends

Sommige mensen lijken nooit verstrikt te raken in het web van overspel en bedrog. Ze lijken in staat om altijd aan de goede kant van het hek te blijven. Ik was een van hen, ooit. Net als Wolff. Net als Dyl, dacht ie. Wij konden alles aan wat op ons pad kwam, dachten we.
Ik heb nooit de kans gehad om Dyl die klassieke grap te vertellen van die dame in bed met de beste vriend van haar man als haar mobieltje zoemt. Ze leest de WhatsApp.
“Je mag langer blijven” zegt ze tegen haar minnaar die zich net staat aan te kleden. “Mijn man meldt dat hij later thuiskomt. Hij is nog op de golfbaan. Met jou!”
Een ander verhaal, we hebben er zo veel verzameld, gaat over een succesvolle bankier, nogal een macho, die vier kinderen heeft. Zijn beste vriend heeft geen kinderen, tot groot verdriet van zijn vrouw. Dus de bankier wordt door zijn vriend gevraagd om het aan te leggen met zijn kinderloze vrouw, tijdens hun wekelijkse squash avond, terwijl de echtgenoot in de sporthal blijft om de bankier af te dekken naar diens vrouw.
Het lukt, en het gaat maanden goed, maar de vrouw wordt niet zwanger. Zij laat zich uiteindelijk onderzoeken maar blijkt niet onvruchtbaar, net zomin als haar man. Ten slotte laat ook de bankier zich uit solidariteit onderzoeken, en hij blijkt absoluut onvruchtbaar, en altijd geweest.

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leugens

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image