Theo Knippenberg – Hello Goodbye

Zo, moest even uitslapen en bijkomen. Maar nachtwerk loont! Het Rob Scholte Museum blijft waar het is, en nog leuker, het gaat zelfs uitbreiden (hard nodig als je Rob’s collecties ziet!). En uitpakken en tentoonstellen past nu eenmaal veel beter bij Rob dan inpakken en wegwezen.
Zelf begin ik vandaag een digitale verhalenbank, met de mooiste verhalen van èchte schrijvers. De allerbeste zelfs.
Je vindt het op http://www.bulkboek.nl.
Het heet nog een ‘Pilot’, maar je kunt er nu al veel treinreizen en decemberavonden vullen met het gratis lezen van een vijftigtal verhalen. Ook en vooral op je smartphone en tablet (stel binnen de verhalen vooral met de + en – rechtsboven jouw eigen favoriete bladspiegel in!).
Binnenkort gaan we voor eggies. Althans dat is mij toegezegd, vooralsnog zonder te dreigen met Open Brieven. En dan komen er nog heel veel verhalen bij, van al jouw favoriete schrijvers.
Dus mijn ‘speelkwartier’ is voorbij. Een maand lang elke dag een ‘stukkie’ schrijven, zelfs op zondag, dat voelde als vakantie. Wat hebben schrijvers toch een luizenleven. Dat heb ik als uitgever altijd verkeerd ingeschat.
Nu moet ik met zweet en tranen weer gaan uitgeven.
Wel blijf ik met mijn broertje Rob en neefjes Jan en Joost hersenstormen over wat we nu weer eens samen gaan doen. Daar komt geheid opnieuw iets leuks uit.
U hoort nog van ons!

PS: Dat je het maar weet! Van 14 tot 21 februari komend voorjaar is de week van het korte verhaal.