The TRUTH and nothing else than the TRUTH – DARK TO LIGHT

Waar of niet waar (foto The TRUTH and nothing else than the TRUTH)

DARK TO LIGHT

Ik deel een samenvatting over het “beeld”, dat aan ons is weergegeven!
Het is aan jou wat je hiervan vindt en wat je er mee doet.

Kan je er verder iets mee? Kan je er wat aan doen? Doe wat je moet doen, met wat voor jou tot de mogelijkheid behoort om er mee te doen. Wat je graag wilt zien, dat er mee gedaan wordt.

Succes! 😉 🤞

Van een ene Peter

Prachtig dit, lezen mensen.

De Winterstorm is gearriveerd!!! De Militaire operaties liggen volledig op koers en gaan meer dan geweldig, zo zijn er belangrijke arrestaties in Amerika geweest en ook in Europa worden ongoing arrestaties verricht en alle kopstukken (inmiddels wel bekend) worden opgeruimd.

Het uitruimen van de Deep State Cabal (ook ondergrondse) complexen gaat met zwaar geschut en daar waar mogelijk word HAARP ingezet om tunnels te laten onderlopen onder andere ook Duitsland, Frankrijk enzovoort. The Beast 1,2,3,4 walst over de door godverlaten zwijnen heen en ze krijgen wat ze verdienen. De gruwelijkheden zijn zo enorm en sommige zaken zijn werkelijk zo onwaarschijnlijk beestachtig, dat het naar buiten brengen de mensheid in een collectieve angstpsychose zou doen laten storten.

Ook in Europa worden er steeds meer grote operaties uitgevoerd: Spanje, Frankrijk, Duitsland en vooral in Kroatië word er hard ingegrepen. Het voormalige Joegoslavië was al zwaar getroffen door de Brusselse duivels, die opzettelijk de burgeroorlog hebben geregisseerd om hun duivelsgezinde leden op de juiste plek te krijgen, maar ook omdat ze bang waren voor de kracht van eendrachtig Joegoslavië als ze hun New World Order wilden gaan opdringen, dus verdeel (door burgeroorlog )en heers.

Iedereen, die hierbij betrokken is geweest, is verantwoordelijk voor misdaden tegen de menselijkheid en moet er worden gekeken wat de echte rol van onze Nederlandse politici is geweest. Dit worden zeer zwarte bladzijden in onze geschiedenis, omdat Nederland werkelijk overal bij betrokken is geweest. Marine Head Quarters (MHQ), Srebrenica (in Bosnië en Herzegovina) en onder andere recent weer (indirect via Iran) bij Dominion op de Amsterdamse Zuidas. Wat hebben Koningin Maxima en prinses Mabel Wisse Smith met Dominion te maken?

Ook in Rusland is Vladimir Putin begonnen de Bilderberg en Deep State duivels op te ruimen en ook hij rekent er ongenadig hard mee af!! Ook hij heeft een appeltje te schillen met de Merkeltjes en Junckertjes in Europa. Hiervoor ligt een geweldige Russische Marine vloot voor de kust in Europa. onze bevrijders en wie had dat kunnen denken. Putin is een  held!

Myanmar Coup

In Myanmar heerst chaos middels een coup van het leger en ook hier werd Dominion gebruikt door de New World Order om het land naar de afgrond te brengen. Deze ingreep door het leger word natuurlijk fel veroordeeld door Europa, bang als ze ervoor zijn, dat straks naar buiten komt, dat Dominion niet alleen hun creatie is, maar ook werd gebruikt door veel Europese landen om in de controle over eigen land te behouden.

Executieve Orders

Het uitvoeren van de door POTUS opgestelde Executive Orders door de Militairen loopt voorspoedig en zal enorme gevolgen hebben voor een ieder, die betrokken is geweest in welke vorm dan ook bij de verkiezingsfraude. Deze Executive Orders zullen een Domino Effect (Dominion) effect geven. De militairen bevriezen alle tegoeden van betrokkenen. De media en sociale mediabedrijven zullen ten onder gaan door deze Executieve Orders. Maar ook Wall Street wordt compleet ontmaskerd en zal ten onder gaan.

Het leger heeft veel corrupte Congress leden en andere betrokken politici laten arresteren en in Capitol Hill is een groot rookgordijn opgetrokken voor de Militaire operaties, die daar gaande zijn.

Ik heb geen informatie, of het inderdaad kinderen waren, die naar buiten werden gevoerd, maar wel dat The White House en de bunkers daar onder worden ontmanteld. Heel veel dossiers en hardware wordt afgevoerd. Trump heeft op Capitol Hill het laatste Standard Hotel (Think) van de Demonrats niet zo maar laten sluiten.

Wat betreft de Militaire acties, die nu overal ter wereld plaats vinden is de UFO contactgroep zeer terughoudend, dus wil geen echte gedetailleerde operationele info geven, die is er dan ook niet, maar wel dat de Militaire operaties in onder andere in Iran, Irak, Israël, Rusland en in China (CCP) zeer voorspoedig gaan.

TOT SLOT

Capitol Hill (en de Super Bowl) zijn een prachtige afleiding voor gevoelige Militaire operaties en het vervolgens op grote schaal verspreiden van desinformatie om de actieve Cabal op het verkeerde been te zetten. De Deep State Cabal is vernietigd (ook in China ). Wat we zien is het ruimen van hun mijnenveld en dat is een heel lastig klusje!!

Dank aan Peter. 😉

Ik deel een samenvatting over het “beeld” dat ons is weergegeven!
Het is aan jou wat je hiervan vindt en ermee doet.

Kan je er verder iets mee? Kan je er wat aan doen? Doe wat je moet doen met wat voor jou in de mogelijkheden ligt. Om er mee te doen wat je graag wilt zien, dat er mee gedaan wordt.

Succes! 😉 🤞

https://t.me/timeline_awaking_kanaal_2021/1208

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Deep+State
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cabal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ondergrondse+Bunker
https://robscholtemuseum.nl/?s=HAARP
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Beast
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+World+Order
https://robscholtemuseum.nl/?s=MHQ
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marine+Head+Quarters
https://robscholtemuseum.nl/?s=Srebrenica
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bosnië+Herzegovina
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zuidas
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koningin+Maxima
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prinses+Mabel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vladimir+Putin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rusland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bilderberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Angela+Merkel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jean+Claude+Juncker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executive+Order
https://robscholtemuseum.nl/?s=Myanmar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Myanmar+Coup
https://robscholtemuseum.nl/?s=Domino+Effect
https://robscholtemuseum.nl/?s=Domino+Theory
https://robscholtemuseum.nl/?s=Congress
https://robscholtemuseum.nl/?s=Capitol+Hill
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+White+House
https://robscholtemuseum.nl/?s=UFO+Contact
https://robscholtemuseum.nl/?s=Iran
https://robscholtemuseum.nl/?s=Irak
https://robscholtemuseum.nl/?s=China
https://robscholtemuseum.nl/?s=Super+Bowl
https://robscholtemuseum.nl/?s=Militaire+Operatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Desinformatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mijnenveld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image