The Post Online – Schilder Peter Klashorst ‘met TBC en heftige AIDS’ in ziekenhuis Phnom Penh, Cambodja + Ohja? Joh! – Kunstenaar Peter Klashorst ‘stervende’

Schilder Peter Klashorstmet TBC en heftige AIDS in ziekenhuis Phnom Penh, Cambodja

Een strijd om in leven te blijven.

The Post Online, 26 juli 2017, 17:57

http://cult.tpo.nl/2017/07/26/video-schilder-PeterKlashorst-met-TBC-en-heftige-AIDS-in-ziekenhuis-PhnomPenhCambodja/

Kunstenaar Peter Klashorststervende

Kunstenaar Peter Klashorst laat in een heftige video op zijn Facebook pagina weten, dat hij doodziek is. Zelf denkt hij, dat zijn tijd er op zit. Hij zegt, dat hij het wellicht verdiend heeft en een straf is voor zijn leven. De Kunstenaar heeft TBC als gevolg van AIDS en heeft een leven vol drank, drugs en vrouwen achter de rug. Hij zegt in de video “ik lig hier in een ziekenhuis en ben aan het doodgaan, geloof ik. TBC. Heftige AIDS. Vrijwel geen CD4 celletjes meer en dat is ongelofelijk heftig om mee te maken”.

Vanuit een ziekenhuis in Cambodja laat hij weten, dat hij misschien niet meer te redden is, omdat hij de kosten niet kan voldoen. En pleit niet alleen voor zichzelf, maar ook voor andere mensen, die bijvoorbeeld Malaria of AIDS hebben, maar doordat ze de kosten niet kunnen betalen, sterven. Hij bedankt in de video ook mensen, die gestort hebben aan hem om de kosten voor het ziekenhuis te voldoen. In januari 2014 werd bekend dat Klashorst AIDS heeft.

Ohja? Joh!, jul 26, 2017

http://ohjajoh.nl/video-kunstenaar-PeterKlashorst-stervende/

https://www.Facebook.com/Klashorst?fref=nf

3 Comments

 1. Als je je afvraagt waarom er geen rekeningnummer bij staat dan kom je het toch tegen op FBook
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1599568260054848&set=p.1599568260054848&type=3&theater

 2. Heb de video gezien van Peter Klashorst. God zij dank voor hem dat hij ‘een bekende Nederlander’ is, toch nog een beetje een verzekering voor hem. Hoop dat hij het redt, al is hij natuurlijk zelf de belangrijkste oorzaak van zijn lichamelijk lijden. Maar dat doet niets af van zijn lijden. Maar gelukkig levert hem en daardoor de mensheid veel allesomvattende inzichten op over ziektes van de minder bedeelden. Peter heeft intussen 7500 euro ingezameld, hoop dat hij dat aan andere, minder bedeelde, tbc lijders doneert. En 2000 euro per nacht in dat ziekenhuis.???!!!! Weet dat in Cambodja belachelijke tarieven worden berekend aan patiënten, natuurlijk buitenlanders, maar 2000 euro? Maar het zal wel, hoop dat het wat geholpen heeft. Waarom neemt ie niet direct de plane naar Nederland, al ben je niet verzekerd, je wordt altijd geholpen. En je lult niet over je ziekte, moet toch kunnen…..

 3. Beste Rob,
  Peter voelt zich gelukkig veel beter en is weer volop aan het werk. Er is nooit met zekerheid vastgesteld dat hij HIV had. Aan welke ziektes hij wel leed, is nog steeds onduidelijk. Hij heeft zich erdoorheen geschilderd, volgens eigen zeggen.
  Jouw post kan daarom verwijderd zodat zijn nare filmpje ook uit de zoekmachines verdwijnt.
  Bedankt voor jouw medewerking!
  Mathilde Fischer

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image