Stop World Control – The Mystery of Israel Solved

The Mystery of Israel Solved

In première gegaan op 20 okt 2023

Who Are the Real Bad Guys, Not Palestine, Not The Jew () Watch And Decide

Reacties
https://youtu.be/Ta7ybSKojrg?si=LgFcvHa5q4p0pY7Q

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stop+World+Control
https://robscholtemuseum.nl/?s=Israel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gaza
https://robscholtemuseum.nl/?s=Palestine
https://robscholtemuseum.nl/?s=Israel+Gaza+War

3 Comments

 1. Morele idiotie (psychopathie) kent geen grenzen, geen maat, geen familie, geen collega’s, geen vaderland enz.
  Dat schept, naast overvloedige energie, ongekende mogelijkheden voor het aanrichten van KWAAD (dood en verderf).
  Netanyahu heeft al decennia een wetenschappelijke indicatie hiervoor.

 2. Voor een kijkje op wat psychopaten ijskoud aanrichten, zie op Telegram de account van Blackstone Intelligence.
  TOTAAL KRANKZINNIG.
  “Dresden” was | is de meest zonneklare aanwijzing er voor, dat psychopaten (die ook ijskoud empathieloos en gestoord energiek gemakkelijk biljoenen voor ZICH ZELF bijeen harken) US en UK regeringen hebben geïnfiltreerd en over genomen.
  GOED mogelijk hebben deze zgn. “optelsom krankzinnigen”, in Hitler een minder intelligente korporaal soort genoot herkennend, deze TYPISCH (zie ook Joseph Luns) betoverende biologerende rare snorremans, als rijzende ster geholpen, ongewoon snel in het zadel te komen.
  DAT LIGT IN DE LIJN DER VERWACHTINGEN.
  Doel: Europa en zo mogelijk de USSR over te nemen en tot vazallen te degraderen.

 3. Kijk uit met die video mensen, zit helemaal vol met leugens.

  Enige leugens ontmantelt in de video:
  1. Jezus werd vermoord door de Romeinen, niet door de joden.
  2. De Rotschilds zijn de schatbewaarders van de paus. Als de rol van het Vaticaan niet genoemd wordt in een dergelijk onderwerp, dan is dat onbetrouwbare informatie.
  3. Zionisme voor de staat van Israël werd opgezet door Theodor Herzl, niet door de Rotschilds. De Zionisten vochten daar voor samen met de Britten tegen het Ottomaanse rijk, om dat gebied te veroveren. Later deden de Rotschilds mee, gingen veel dingen daar financieren.
  4. 60% Van het grondgebied van Jeruzalem is eigendom van de RK kerk. Dat is niet verwonderlijk, de paus aast al eeuwen op Jeruzalem, omdat hij vanuit die stad veel meer autoriteit zou hebben, dan vanuit Rome.

  Er zitten ontzettend veel meer leugens in, maar belangrijker is de informatie die weg wordt gelaten. Ik kan hier een enorm artikel schrijven over alle fouten/leugens in deze video, maar vind samengevat, dat als iemand beweert dat de Joden “christus” vermoord hebben, dat zo iemand een vijand is van de Hasjem. Ofwel, zo iemand is niet integer.

  Het klopt dat de Hamas aanval op 7 oktober te verdacht is, om klakkeloos als toevallig te interpreteren, maar deze video geeft geen informatie die daar een juiste uitleg aan geeft. Er is een enorme genocide op christenen geweest onder de Pallywooders, maar deze werd uitgevoerd door moslims, niet door de staat van Israël. Vrijmetselarij is een proxy van de Jezuïeten orde, die speelt een rol in de corruptie van de Israëlische overheid, maar belangrijker zijn de Frankisten. Het feit dat de Frankisten, volgelingen van Sjabatai Zvi, niet eens genoemd worden in deze video, geeft al aan, dat er niet echt veel kennis achter deze video zit. Het is belangrijk dat joden een eigen leger hebben, en een plaats waarheen ze kunnen vluchten, want antisemitisme steekt al eeuwen lang regelmatig de kop op.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.