Stichting Vaccin Vrij | Joris Baas & Door Frankema – Krokodillen Tranen of Mogen we Nu Verwachten, dat Journalisten hun Werk doen?

Krokodillen Tranen of Mogen we Nu Verwachten, dat Journalisten hun Werk Doen?

Op woensdag 29 november zond de EO de Eerste Af Levering uit van “De Corona Kloof’, waar in Presentator Tijs van den Brink Zich Zelf Onder Zoekt en de Rol van de Media ten Tijde van Corona. [1]

‘Als je Echt Verder, Dieper wilt Kijken als MainStream Journalist, en Mee wil Werken aan de Analyse van de WHO Power Grab, de Onrecht Matige Verstrekking van Handel Vergunningen voor COVID Injecties, de Over Sterfte, de Gevolgen van de Lockdowns voor Kinderen en Vol Wassenen, de Problemen van de Vaccinatie Schade Slacht Offers en Dies Meer, Dan zijn er Genoeg Mogelijkheden voor Journalisten om hun Werk te Doen en de Bevolking te Informeren’. Van den Brink heeft Het Kennelijk Alle Maal Nog Niet Op Gemerkt, maar is Toe aan een Terug Blik.

“Presentator Tijs van den Brink vraagt zich af, of Media tijdens de Corona Periode Wel Kritisch Genoeg waren. In het EO Programma ‘Dit is de Kwestie’ gaat hij met Corona Sceptici in Gesprek en houdt hij Ook zijn Eigen Handelen tegen het Licht. ‘Ik word Betaald van Publiek Geld, dan mag je Ook Best Publiekelijk Verantwoording Af Leggen.’” Parool. (2)

Het had een Mooie Gelegenheid kunnen Zijn om Dit te Doen, maar het Resultaat was Tenen Krommend. Programma Maker Flavio Pasquino bekeek de Eerste Af Levering en Zag Voor Al een Journalist, die op Zoek leek te Zijn naar Bevestiging in Plaats van Zelf Reflectie. (3) Pasquino nodigde Van den Brink uit voor een Interview en Helaas werd het Boven Staande Alleen Maar Bevestigd. Het viel Op, dat Van den Brink voor Al zijn Eigen Gelijk wilde Halen, maar Niet Echt luisterde. Voor al, dat Zijn In Houdelijke kennis Gebaseerd is Op het Volgen van het Narratief.

Naald Stuk, Naald Vervangen

Jan B Hommel vatte het Interview als Volgt Samen op Twitter

“Ik vat het Fenomeen Tijs van den Brink Nog Één Keer Samen. En Dan Hou ik Er Over op. Want het is Slecht voor mijn Bloed Druk en Slecht voor mijn Humeur. De man is Absoluut Kans Loos. Dus ik Reflecteer Ook Even, Beste Tijs. Je Uit Spraken op een Rij

(1) “Ik wil Geloven in de Overheid, die het Beste met Ons voor heeft. Daar Geloof ik Heilig in. En Wat Niet bij dat Geloof Past, negeer ik Gewoon.”

(2) “Nee, ik Controleer Niet Wat de Overheid mij vertelt, ik Stel Daar Geen Kritische Vragen over, want de Overheid heeft Altijd Gelijk, want Zij heeft Immers het Beste met Ons voor. Daarom Controleer ik Dus Ook Niet Wat de Overheid mij Vertelt. Zij heeft Immers het Beste met ons voor?

(3) “Nee, in Vier Jaar Tijd heb ik Niets Gelezen Wat mij Wijzer zou Kunnen Maken, of Wat mij zou Kunnen Doen Twijfelen aan het Nut van de #Corona Maat Regelen, en Mij zou Kunnen Over Tuigen van de Enorme Schade, die Er Door Veroorzaakt werd. Want ‘Vele Wetenschappers’ Vertellen mij, dat Het Goed is Geweest. En Je kunt Nooit Bewijzen, dat ze Niet Goed zijn Geweest.”

(4) “Nee, ik heb Geen Wetenschappelijke Artikelen Bestudeerd, ik ben Immers Geen Des Kundige, en Nee, ik heb Ook Geen Beschouwingen van Kritische Wetenschappers Gelezen, Zo als Die in Vele, Ook ‘Niet Alternatieve,’ Media werden Gepubliceerd. Waar om zou ik Dat Doen? ‘Vele Wetenschappers’ vertellen mij Immers Wel Hoe het Zit. ”

(5) “Des Ondanks weet ik Absoluut Wel Wat ‘De Feiten’ zijn. Dat is Namelijk Wat ‘Vele Wetenschappers’ mij Vertellen. Bij Voor Beeld een Ab Osterhaus, die een Groots Viroloog is, en Alles Weet van Lockdowns, Diagnostische Testen, Mond Kapjes en School Sluitingen. Net Zo als Marion Koopmans, Expert op het Gebied van de Zelfde Materie en van Vaccins, Ook Al heeft ze Er Zelf Nog Nooit Één Ontwikkeld. Want Ook Ab en Marion hebben het Beste met Ons voor. Net als de Overheid, Overigens.”

(8) “Had ik Al Gezegd, dat de Overheid het Beste met Ons voor heeft? Even als Marion en Ab? En dat ik Weet Wat ‘De Feiten’ Zijn, om dat Vele Wetenschappers’ Mij Vertellen Wat de Feiten Zijn, Zo Dat ik Daar Niet Zelf Over Na Hoef te Denken? Om dat ik Daar Geen Tijd Voor wil Nemen. En om dat ik Dat Alle Maal Weet,Ondanks het Feit, dat ik Zelf Niets Lees en Niets Weet, Heel Goed in Staat ben om ‘Des Informatie’ te Scheiden van ‘De Feiten’. Zo als Vele Wetenschappers Mij Dat Vertellen.Bis. Bis. Bis. Bis. Bis.

Naald Stuk, Naald VervangenHad ik U Al Verteld, dat de Overheid ()” 
Jan B Hommel (4)

Het is Bij Na Komisch Ware het Niet Zo Tragisch. De Persoon, die “Kritische Programma’s,” mag Maken zit in een Soort Blinde Loyaliteit naar de Overheid, die Overigens Ook zijn Werk Gever is.

Marianne Zwagerman werd naast Opinie Peiler Maurice de Hond en Hoog Leraar Waar Schijnlijkheid Rekening Roland Meester Geïnterviewd voor De Corona Kloof van Van den Brink. Zij stelde als Voor Waardem, dat haar Eigen Camera Mee mocht Laten Lopen en Zond het Vol Ledige Interview Uit op haar Eigen Platform https://dwarsnieuws.nl (5)

Het Boven Staande filmpje is Verhelderend. Laten we er een Op Merking Uit Nemen, Viroloog Ab Osterhaus is volgens Tijs van den Brink Één van de Beste Virologen, die er is. Osterhaus is een Frequent Terug Kerende Gast in zijn Programma, waar hij Zonder Enige Kritische Vraag de Bevolking mag Mis Leiden. Van den Brink heeft Geen Tijd om hem te Checken op Belangen Verstrengelingen.

Kennelijk Niet Zo Moeilijk te Vinden.

De Belangen Verstrengelingen van Ab Osterhaus

Ab Osterhaus mag Keer op Keer zijn Woordje Doen bij Verschillende Programma’s op Nationale TV, ter Wijl er Duidelijk Sprake is van Belangen Verstrengelingen.

• Onder Zoek Platform “Follow the Money” bracht aan het Licht, dat Osterhaus 5,6 Miljoen Bij Geschreven kreeg op zijn Bank Rekening voor de Verkoop van Aan Delen van het Farmaceutische BedrijfVeroclinics’. (6)

• Ab Osterhaus heeft Samen met Ron Fouchier een Patent van Human Beta Corona Virus Lineage C op zijn Naam staan, vindt, dat Ongevaccineerden op een Eiland zouden Moeten Gaan Wonen en Zegt, dat Mensen, die Denken dat Over Sterfte met het Vaccin te Maken heeft, Complot Denkers Zijn, (7) (8) (9)

• Onder Leiding van Ab Osterhaus, Vice President van ESWI, European Scientific Working Group on Influenza and Other Respiratory Viruses, geeft Marc van Ranst een Presentatie voor Collega’s om aan Hen te Leren Hoe Je Er Voor Zorgt, dat ‘Andere Stemmen’ Niet worden Gehoord in Communicatie rond een Pandemische Situatie. En Hoe Je Angst Zaait onder de Bevolking, Zo dat Ieder Één in het Gelid Loopt. (10) (11) (12) We kunnen Nog Wel Even Door Gaan. Ab is een Uit Gesproken Voor Stander van Vaccins, Kleineert en Beledigd Ieder Één, die Hier Kritische Vragen Over Stelt, Weet Precies Hoe hij Mensen Bang moet Maken en Incasseert Miljoenen voor Farmaceutische Producten tegen de Griep. En Dat is Tijs Alle Maal Niet Op Gevallen.

Wouter van Noort, Journalist van het NRC gooit Olie op het Vuur met Zijn Volgende Tweet

“Dit is Zo Belangrijk: de Samen Leving, en de Journalistiek in het Bij Zonder, moet Echt Beter Reflecteren op Wat er tijdens de Pandemie is Gebeurd. Waar om Vernauwde de Blik zich zo op het Medische Aspect? Waar om werd het Polariseren en Groot Schalig Uit Sluiten van Niet-Gevaccineerde Mensen Zo Genormaliseerd? Waar om hebben Zo Veel Mensen, die Kritisch waren op, Onder Delen van, Maat Regelen het Gevoel, dat ze Niet Gehoord en Buiten Gesloten Zijn?

Laat deze TV Serie van Tijs van den Brink Niet het Slot Stuk van deze Zelf Reflectie Zijn. Zeker Nu er Nog Al Tijd Geen Parlementaire Enquête wordt Uit Gevoerd naar de Pandemie, hebben Media een Bij Zondere Verantwoordelijkheid Hier In. Het is Echt Op Vallend Hoe Veel Mensen Mij Nog Steeds Laten Weten, dat ze Toen het Vertrouwen zijn Kwijt Geraakt in Veel Media.

Laat ik Zelf Ook Maar Beginnen Dan

(1) In het Begin van de Pandemie heb ik mij Te Veel Laten Leiden door de Angst om dat ik zag, dat er een Grote Onder Schatting was van de Exponentiële Groei van het Virus.

(2) Toen ik vond, dat Wij Te Weinig Aandacht hadden voor Tegen Geluid heb ik Dat Te Weinig Prominent Intern en Extern laten Weten, ik trok Mij Eerder Terug, dan dat ik Naar Voren Stapte. Ik heb het Her en Der Geprobeerd in Artikelen, Posts, Podcasts en op TV maar Dat was Duidelijk te Weinig. Dat Reken ik Me Zelf aan.

(3) Achter Af Gezien had ik Veel Kritischer Moeten Zijn op het Weg Zetten van Bevolking Groepen, bij Voor Beeld door Gebruik van het Woord ‘Wappie’ in onze Pagina’s. Het Kwistige Gebruik Er Van door Bepaalde Columnisten had Sterker Weer Woord Verdiend op de Redactie, vind ik. Die Rol heb ik Laten Liggen. En Dit is Nog Maar Wat er Nu bij Me Op Komt. Ik Hoop, dat Dit een Begin is van een Veel Breder, Eerlijker, Opener Gesprek over de Pandemie en de Rol van de Journalistiek. Die Verdient Diepere Evaluatie, dan tot Nu Toe is gebeurd. Ik ben Ook Benieuwd naar wat jij bij ons hebt gezien in de Pandemie, Waar jij Vraag Tekens bij Hebt. Kom Maar Door in de Comments. Laten We Niet Te Bang Zijn om dit Gesprek Gewoon te Voeren. Het is de Hoogte Tijd.”
Wouter van Noort (13)

De “Introspectie” van de Journalisten lijkt op een Soort Mis Plaatst Verzoek om Pandemische Amnestie. Even Blaten en Dan Kunnen We Over naar een Soort van “Laten We Nu maar Vergeven en Vergeten en Ons Richten op de Toe Komst?” Nee, Zo Gemakkelijk gaat dat Niet. Maar Jullie Journalisten Kunnen Wel NU Beginnen met je Werk WEL te Doen.De Corona Crisis is Nog Lang Niet Af Gelopen

(1) De WHO is Bezig met een Coup en Nederland heeft Aan Gegeven, dat zij NIET Akkoord gaat met de Wijzigingen van de International Health Regulations. En Tevens, dat de Stemming om deze te Wijzigen Niet volgens de Procedures is Gegaan en daar voor Niet Recht Geldig is. Het is Zeer Actueel. De Deadline om Bezwaar in te Dienen was 1 december en de Consequenties van dit Bezwaar voor deze Poging tot Illegale Macht Over Name zouden Zeer Groot Moeten Zijn. Voor Pagina Nieuws!

(2) De Over sterfte is Nog Steeds Niet Op Gelost. Sterker Nog, hij Piekt Gelijk Tijdig met de Laatste Booster Campagne. Een Mooie Kans om de Overheid aan de Tand te Voelen over deze Cijfers?

(3) Vaccinatie Schade Slacht Offers, die Vaak voor de Rest van hun Leven, Zo Zeer Gehandicapt Zijn, dat Zij Arbeids Ongeschikt zijn Geworden kregen Twee Jaar Lang een Uit Kering, die Nu Af Loopt. Hoe Gaan ze zich Nu Redden? Een Geweldige Kans om bij Voor Beeld Magdalens Dzambo of Iris de Boer te Interviewen. Deze Vrouwen hebben Zelf Ernstige Vaccinatie Schade, maar Komen Ook op voor Tal Loze Andere Mensen Wiens Leven is Geruïneerd door de Prik. En Trouwens er zijn Ook Heel Wat Onder Nemers, die Failliet zijn Gegaan door de Corona Maatregelen. die Vast Ook Wel Eens Gehoord willen Worden.

Als we Dergelijke Interviews en Belang Rijke Ontwikkelingen wat betreft bij Voor Beeld de “Pandemische Paraatheid”, die de WHO en de VN er in het Post Covid Tijd Perk er Door Heen Willen Drukken, Niet op Korte Termijn in de Media Tegen Komen, Weten we Gelijk, dat Jullie Ook Niet Integer Zijn over Je Zo Genaamde Bereidheid tot Introspectie.

Bonus Bericht

Cees van den Bos, die met zijn Uit Stekende Onder Zoek Journalistiek Wél Aller Lei Corrupte Zaken en Leugens boven Water heeft Gekregen, die het Hele Cordon aan Journalisten hebben Genegeerd, heeft ten Slotte Nog een Tip, (14) (15)

“Al die Journalisten, die Op Eens willen ‘Reflecteren,’ Jeuk Woord Trouwens. Het is Heel Simpel. Als jullie je Werk Doen, Win je Misschien Nog een Beetje Vertrouwen Terug. Dat betekent, dat Je over Dingen moet Gaan Schrijven, die Jouw Baas Niet Leuk vindt. Dat vindt hij Niet Leuk. om dat Zijn Op Dracht Gever, dat Niet Leuk vindt. Daar zul Je Maling Aan Moeten Hebben en Dat moeten Wij kunnen Vast Stellen.

Pak een Onder Werp en zoek de Info Er Bij Inclusief WOB Documenten. Schrijven. Sleur die Pieter Jaap Aalbersberg voor de Camera en Interview hem. Hij was de COVID Lead. Niet Hugo de Jonge. Hugo was Slechts Auspützer. Wie verzon de Maat Regelen en Hoe kwamen Ze Binnen. Trek die Lijzige Klerken van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd achter hun Spread Sheet Van Daan en Leg Ze het Vuur aan de Schenen. Waar om Artsen Intimideren? Waar om stonden Jullie Reclame voor Off Label Gebruik van de Injecties tegen Transmissie wel toe, en Niet voor het Patent Vrije HCQ? Antwoorden Graag.

Lok Agnes Kant met een Briefje van Vijftig en Bevraag Waar Om zij haar Primaire Taak zag om ‘Onrust over Bij Werkingen Weg te Nemen’. Smeer die Gasten van het College ter Beoordeling van Genees Middelen in hun Haar, dat ze hun Taak Niet Uit Voerden, maar Slechts een Reclame Bureau werden voor die Prikken.

Nodig die Denk Tank Des Informatie uit voor een Tribunaal Gesprek en Vraag Wat die Fokking Gedrag Antroposofen, Recht Filosofen, Bloggers, Wegen Wachters, Kruideniers en Communicatie Chicks daar deden. Ik lever je de Genodigden Lijst Wel. Onderzoek Wie het Hoger Beroep voor de Avond Klok binnen 4 Uur Ritselde.

Waterboard die Gasten van het RIVM. Drie Weken om hun Tover Modellen, die Nooit Uit Kwamen Prijs te Geven. In Over Drachtelijke Zin Alle Maal, Hè. Challenge de Macht en de Instanties, maar Vraag Niet om Begrip door te ‘Reflecteren’ bij mensen die Af Geranseld, Gediscrimineerd, Beschadigd en Verketterd Zijn.”
Cees van den Bos (14)

Amen.

Bronnen

(1)  https://npo.nl/start/serie/dit-is-de-kwestie/seizoen-2/dit-is-de-kwestie_23/afspelen
(2)  https://www.parool.nl/kunst-media/presentator-tijs-van-den-brink-vraagt-zich-af-hadden-de-coronasceptici-een-punt~b66f1bd9/
(3)  https://www.blckbx.tv/corona/tijs-van-den-brink-in-debat-over-feiten-meningen-en-zijn-rol-in-de-coronokloof
(4https://twitter.com/john_bumblebee/status/1730569227273109867
(5https://dwarsnieuws.nl/coronakloof-wat-deden-media-fout-in-de-coronacrisis/
(6https://www.ftm.nl/artikelen/de-vermeende-belangen-van-ab-osterhaus
(7https://data.epo.org/publication-server/pdf-document?pn=2898067&ki=B1&cc=EP&pd=20200115
(8https://www.nu.nl/289788/video/viroloog-ongevaccineerden-op-eiland-zetten-ideaal-maar-niet-acceptabel.html
(9https://www.youtube.com/watch?v=SvOrAanNms8&feature=youtu.be
(10) https://eswi.org/site/eswi/members
(11)  https://eswi.org/eswi-tv/marc-van-ranst-communication-and-public-engagement/
(12) https://web.archive.org/web/20201130185127/https://eswi.org/eswi-tv/marc-van-ranst-communication-and-public-engagement/
(13) https://twitter.com/WvNoort/status/1729790717390659789
(14) https://bomenenbos.substack.com/
(15) https://twitter.com/CeesCees72/status/1729969004758933933

COVID 19 Ziekte, Media

Stichting Vaccin Vrij, 1 december 2023

https://stichtingvaccinvrij.nl/krokodillentranen-of-mogen-we-nu-verwachten-dat-journalisten-hun-werk-doen/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stichting+Vaccin+Vrij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Baas
https://robscholtemuseum.nl/?s=Door+Frankema
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+B+Hommel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marianne+Zwagerman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maurice+de+Hond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Roland+Meester
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+van+Noort
https://robscholtemuseum.nl/?s=NRC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cees+van+den+Bos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tijs+van+den+Brink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dit+is+de+Kwestie
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Corona+Kloof
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Feiten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Krokodillen+Tranen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eigen+Gelijk+Halen
https://robscholtemuseum.nl/?s=EO
https://robscholtemuseum.nl/?s=Evangelische+Om+Roep
https://robscholtemuseum.nl/?s=Publiek+Geld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Publieke+Om+Roep
https://robscholtemuseum.nl/?s=Publieke+Verantwoording
https://robscholtemuseum.nl/?s=Narratief
https://robscholtemuseum.nl/?s=Des+Informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=MainStream+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=MainStream+Media+Journalist
https://robscholtemuseum.nl/?s=Overheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=WOB
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wet+Openbaarheid+Bestuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Het+Beste+Voor+Hebben
https://robscholtemuseum.nl/?s=Magdalens+Dzambo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Iris+de+Boer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Flavio+Pasquino
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Jaap+Aalbersberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Agnes+Kant
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marc+van+Ranst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ab+Osterhaus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veroclinic
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ron+Fouchier
https://robscholtemuseum.nl/?s=Human+Beta+Corona+Virus+Lineage+C
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marion+Koopmans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vele+Wetenschappers
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=IGJ
https://robscholtemuseum.nl/?s=Inspectie+Gezondheid+Zorg+en+Jeugd
https://robscholtemuseum.nl/?s=College+ter+Beoordeling+van+Genees+Middelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=ESWI
https://robscholtemuseum.nl/?s=European+Scientific+Working+Group+on+Influenza+and+Other+Respiratory+Viruses
https://robscholtemuseum.nl/?s=WHO
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Health+Organization
https://robscholtemuseum.nl/?s=International+Health+Regulation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Intimidatie+van+Arts
https://robscholtemuseum.nl/?s=Virologie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pandenie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Maat+Regelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lockdown
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mond+Kapje
https://robscholtemuseum.nl/?s=Avond+Klok
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lockdown
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Scepticus
https://robscholtemuseum.nl/?s=COVID
https://robscholtemuseum.nl/?s=COVID+Injectie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Injectie+tegen+Transmissie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Handel+Vergunning+COVID+Vaccin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Off+Label+Gebruik+van+Injectie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccinatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccinatie+Schade
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccinatie+Schade+Slacht+Offer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Booster
https://robscholtemuseum.nl/?s=Over+Sterfte