Steve Stiffbone – Bommetje: Claudia is pislink op de gemeente Den Helder! + NH Nieuws – Woede na plannen afvalscheiding: “Wie bedenkt dit? Ik ben geen kleuter”

Bommetje: Claudia is pislink op de gemeente Den Helder!

Zo gemeente Den Helder, daar ga je dan! Claudia is echt pislink op jullie! Zij moest namelijk op Facebook lezen, dat jullie hebben besloten, dat er vanaf volgende maand afval moet worden gescheiden. Daar is het probleem niet volgens Claudia, want we hebben de aarde immers te leen van onze kinderen, maar er is wel een ander klein probleempje. De grijze bak wordt nog maar één keer in de 4 weken geleegd en Claudia vraagt zich in haar betoog dan ook af ,waar ze 4 weken lang al die plastic zakken moet laten. Dan is je tuintje inderdaad gewoon een vuilnisbelt als het buiten 28 graden is. Go Claudia! Denk toch eens na, stelletje koekwausen!

Via: https://www.facebook.com/gyje69/videos/1148808891905051/.

VKMAG, 02-02-17

http://www.vkmag.com/magazine/claudia_is_pislink_op_de_gemeente_den_helder

Woede na plannen afvalscheiding: “Wie bedenkt dit? Ik ben geen kleuter

Den Helder – De gemeente Den Helder gaat de grijze afvalbak voor restafval voortaan eens in de vier weken ophalen, in plaats van één keer in de twee weken. Het doel: mensen extra te stimuleren om afval te gaan scheiden. Niet iedereen is enthousiast over het plan. Claudia Pietens is er zelfs woedend over.

Ze vindt dat de bewoners niet zijn geïnformeerd over de wijziging. Er is geen brief met uitleg gestuurd, maar het nieuws werd alleen bekend gemaakt op de Facebookpagina van wijkplatform Julianadorp. “Wie bedenkt dit? Wat zijn dit voor f*cking idioten?“, klinkt het boos.

Daarnaast beweert Claudia helemaal geen ruimte te hebben om het afval te scheiden in haar tuin. “Ze komen ook niet even kijken. Ik ben geen kleuter, ik ben een volwassen vrouw. Ik hoef mij zulke dingen niet op te laten dringen. Het zit me echt tot hier.”

Fouten

Wethouder Odd Wagner geeft toe dat er fouten zijn gemaakt bij de communicatie. De bewoners krijgen volgende week een brief thuisgestuurd met alle informatie over de afvalinzameling. En er is goed nieuws voor Claudia: de wethouder wil in gesprek gaan met mensen, die geen ruimte hebben voor afvalbakken.

NH Nieuws, donderdag 02 februari 2017, 18:32

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/199733/woede-na-plannen-afvalscheiding-wie-bedenkt-dit-ik-ben-geen-kleuter