Stefan Keerssemeecker – Leontine over Hereniging met 💈Marco Borsato + HLN.be – Lat Relatie “Super, dat we Samen Zijn” + Story – ‘Stappen Gezet’, Dít eist Leontine van 💈Marco in Nieuwe Relatie

💈Marco Borsato & Leontien Ruiters (foto Peter Smulders)

Leontine over Hereniging met Marco Borsato

Marco Borsato en Leontine

💈Marco Borsato & Leontine Ruiters (foto Brunopress)

💈Marco Borsato roept Tegen Iedereen, die Het Wil Horen (en Ook Wie Het Niet wil Horen) dat hij Weer Verkering heeft met zijn Ex Vrouw Leontine. Voor het Eerst heeft Leontine Zélf Gereageerd op de Breuk én Hereniging met de Zanger.

Shownieuws sprak met Leontine en haar Dochter Jada over de Berichten, dat 💈Marco en Leontine weer een Setje zijn.

Dat we Van Elkaar Houden, dat hebben we Nooit onder Stoelen of Banken Gestoken en dat is ook Nooit Weggeweest. Dat is Het Mooie: als de Liefde er is dan kan het de Ene Kant Op Gaan, maar ook Weer de Andere Kant Op Gaan. Hij zegt inderdaad ‘We laten de Vorm Los’, en daar worden ook Veel Grappen Over Gemaakt, maar Dat ís ook Echt Zo. Liefde kan In Allerlei Vormen Zijn en zoals we hem nu ervaren, we blijven Alle Twee Op Ons Eigen Plekje Wonen, Genieten we Er Heel Erg Van.”

Albert Verlinde was Aangenaam Verrast door de Openhartigheid van Leontine. “💈Marco heeft er een Soort Act van gemaakt Om Overal te Roepen, dat ze Weer Verkering Hebben, Hoe Gelukkig Ze Zijn. Dan denk ik: Rustig, Rustig! Ga Nou Eerst Leuke Dingen Doen en Dan Kijken we Wel. Eigenlijk zie ik, dat Leontine dat doet. Als 💈Marco nou Even Kijkt naar Leontine en zijn Dochter, dan weet hij Hoe hij zich de Komende Tijd Rustig moet Gedragen.”

Borsato is de laatste tijd Bezig met een Charme Offensief, nadat hij een Verschrikkelijk Jaar achter de Rug had met een Burn Out en de Scheiding van Leontine na Verschillende Affaires. Sommige Mensen zijn Onder de Indruk van zijn Spijtbetuigingen, terwijl anderen het allemaal Nogal Treurig vinden.

Superguide Veronica, 29 juni 2021, 22:25

https://www.superguide.nl/nieuws/leontine-over-hereniging-met-💈marco-borsato-nieuws

💈Marco Borsato en Leontine hebben momenteel Lat Relatie: “Ik vind het Super, dat we Weer Samen Zijn

rv

💈Marco Borsato & Leontine Ruiters  (foto  HLN.be)

Jada Borsato, de Dochter van 💈Marco en Leontine, stond deze week Voor De Eerste Keer op de Planken met haar Mama. De Jongste Borsato acteerde Samen met Leontine in het StukTweestrijd’. 💈Marco was Trots en Duidelijk Geraakt door het Tafereel en vertelde Na Afloop ook nog Hoe het Tussen Hem en Leontine gaat. “We Latten Een Beetje, Zoals dat Heet.”

💈Marco Borsato is Heel Trots om zijn Vrouw en zijn Dochter Samen op het Podium te zien staan. Het Raakt hem Duidelijk.Dit heeft me Echt Aangegrepen”, vertelt hij aan RTL Boulevard. “Het is Bijzonder om Moeder en Dochter Samen te Zien. Ik moest af en toe Mijn Bril Droogmaken, er kwam Heel Veel Emotie bij kijken.”

Na Afloop vliegen 💈Marco en Leontine Elkaar in de Armen en Kussen ze Intens. De Zanger geeft ook een Update over hun Relatie Status. “Ik vind het Super, dat we Weer Samen zijn en dat we Hier Samen Naar Toe Gaan”, vertelt 💈Marco. “We hebben het Fijn als Gezin en Met Elkaar.” Hij vertelt ook, dat de twee Momenteel Niet Samenwonen, maar een Lat Relatie hebben. “We Latten Een Beetje, Zoals dat Heet.”

HLN.be, 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image