Soldaat van de Waarheid – Lieve Mensen: Boeren en Sympathisanten, Hou Vol!

Haagse Idioten Helpen Boeren naar de Kloten! (foto RTL Nieuws)

Narional Corona Herdenking Geschrapt (foto Telegram)

Hou Vol! (foto Telegram)

NL (foto Telegram)
Hou Vol! ((video Telegram)

Symbolen Nijmeegse Demonstratie Vier Daagse (foto telegram)

NL (foto Telegram)

That S One Small Step for man, One Giant Leap for Mankind (foto Telegram)
Voor Altijd Boer! (video Telegram)

Naar Ter Apel! (foto Telegram)

 

Op de Bruggen over de Snel Wegen! (video Telegram)

Gemeente Dalsen Grijpt In (foto Telegram)

Zonder Boer Geen Voer (foto Telegram)

Recht op Demonstratie! (foto Telegram)

Geen Probleem! (foto Telegram)

Lieve Mensen: Boeren en Sympathisanten, Hou Vol!

Het gaat goed. Heel goed! De Acties zijn een Inspiratie over de Hele Wereld! Jullie zijn Sterk en Oprecht. Precies om die Reden krijg je Zo Veel te Verduren. Als ze Niks van je te Vrezen hadden, konden ze je Negeren.

Het is Niet Leuk, en het voelt Niet Goed als je Gekleineerd wordt in de Media. Als ze met een Zelf Ingenomen Toontje Beweren, dat je maar een Andere Baan moet nemen, of als ze Verbaasd doen, dat Jouke en zijn Ouders zulke Redelijke Mensen blijken te zijn (en dat zonder Media Training) omdat ze al in de Leugen geloofden, dat de Boeren en Platte Landers een Soort Wilde Inboorlingen zijn.

Het voelt Niet Goed, dat ze Voorbij gaan aan de Wanhoop en Boosheid en het Verdriet bij de Boeren en Moeilijk Doen over de Omgekeerde Vlaggen, omdat het Kwetsend voor Anderen of Gevaarlijk zou kunnen zijn. Het is Irritant, zoals ze met Twee Maten Meten.Dat doen ze met Opzet, omdat het jullie raakt! Ze willen jullie Niet Begrijpen en dat doen ze Expres.

Maar Onthoud Goed!

Ze doen Moeilijk, omdat die Vlaggen en de Talloze Acties Alle Onrecht Zo Zichtbaar maken. Ze willen Verbergen Hoe Veel Kracht er in het Boeren Protest huist. Houd Stand! Zo Lang je Niet Gewonnen hebt, is het Nog Niet Klaar. Het is Heel Normaal, dat de Moed je af en toe in de Klompen zakt. Blijf Niet Hangen in dat Gevoel. Neem even Rust als je dat Nodig hebt. Anderen hebben op dat Moment Juist Wel de Energie om door te gaan en straks heb jij jouw Innerlijke Vuur weer gevonden.

Zo inspireer je Elkaar. Help Elkaar om het Moreel Hoog te houden. Dat is Niet Gemakkelijk maar Wel Heel Hard Nodig. De Beelden van de Acties Hier gaan over de Hele Wereld en de Aanmoedigingen komen van Overal. Boeren in Duitsland, Spanje, Italië en Australië protesteren Nu Ook in Groten Getale. In Canada rijden Mensen met de Nederlandse Vlag in Protestacties Mee! Nederland haalt het Nieuws in de USA en Australië.

Het is Onmogelijk te Overschatten hoe Belangrijk en Invloedrijk jullie zijn. Jullie zijn een Wereldwijde Inspiratie! Ieder met Zijn of Haar Bijdrage in het Grote Geheel! Er hangt Zo Veel van af, Zo Veel meer dan het Voortbestaan van een Paar boeren Bedrijven. Het is Ons Aller Toekomst! Hou vol. Ik ben Trots op Jullie.

Ik dank jullie allen vanuit de Grond van mijn Hart, dat jullie er zijn en dat jullie er Elke Keer Weer staan. Echt, jullie doen het Geweldig. Houd de Focus vast! Jullie hebben een Doel! Richt je op dat Doel! Laat je Niet Afleiden door de Lelijke Woorden en het (Geveinsde) Onbegrip en de Diverse Nieuws Berichtjes, waar je Oeverloos over in Discussie kan blijven. Zonde van je Energie. Focus, focus, Focus op het Doel.

Niemand zei, dat het Gemakkelijk zou zijn. Ga door met al die Geweldige Acties, de Humor, de Inventiviteit! Door Zettings Vermogen en Energie hebben jullie. Jullie doen het Geweldig!

Houd Stand!

Hold the Line!

Volg je Hart en je Intuïtie. Blijf Menselijk en laat je Niet Provoceren. Dat zullen ze Blijven Proberen. Weet Dat! Ga er Niet op in. Blijf bij Jezelf.
Zorg, dat je Je Zelf Altijd in de Spiegel kan blijven Aan Kijken!
Power to the People.

https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com

Soldaat van de Waarheid, zaterdag,  16 juli  2022, 04:44

https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t1029-lieve-mensen-boeren-en-sympathisanten-hou-vol

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Soldaat+van+de+Waarheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hou+Vol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hold+the+Line
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waarheid