Solace – Psychiatry is real heavy dope, whose public funding should be stopped without delay: All the heavy stuff is in here

Solace (foto Solace: healing at your fingertips)

Psychiatry is real heavy dope, whose public funding should be stopped without delay: All the heavy stuff is in here

Real heavy shit dus, om in aanraking te komen met psychiatrie, want het is een permanente lastercampagne, die over je uitgestort wordt, waarin de zintuigen in een permanente onrustige staat van verwarring worden gebracht. Daar heb je weer zo’n verward persoon, zegt men dan, waar de psychiatrie verhoogde overheid funding voor aanvraagt.

Door overheid subsidies op poten gehouden organisaties zijn het krachtigste medium van het kwaad, doordat de minder financieel daadkrachtigen, aangetrokken door de kunstmatig lage tarieven, de prikkel ontnomen wordt om voor zichzelf op te komen. Door heropvoeding worden hen surrogaat levensdoeleinden aangeleerd, waartoe ik ook godsdienst reken. Want het is God, dit in tegenstelling tot populair geloof, die ons dit allemaal aandoet. Godsdienstige mensen hebben een cold turkey nodig. A bad healing has a soft landing. Het lied Comfortably numb van Pink Floyd gaat hierover. Wen er maar aan, het leven is al erg genoeg, zegt men niet alleen tegen ouderen.

Doordat de zintuigen ten gevolg van continue gifgas aanvallen van de psychiatrie in zichzelf gekeerd zijn geraakt en geen contact meer hebben met de externe werkelijkheid, ontstaat in de patiënt hyper associatie, dat de psychiatrie deze persoon als ziektebeeld aanrekent. In het universum van Tolkien kun je dan zeggen, kom niet tussen de Nazgul en zijn prooi, en iedereen laat zo’n persoon dan ook met rust.

De psychiatrie is hiermee de kampioen van het kwaad van het systeem van onderdrukking, dat de gehele samenleving omvat. To feed upon the poor, is het devies van de psychiatrie. I’m not poor, zegt de daywalker dan. Het is inderdaad zo, dat niet alle slachtoffers in gelijke mate ontvankelijk zijn voor deze gifgas aanvallen, de allusions of the king and his henchmen. Psychiatrische literatuur noemt dit therapie resistentie en dat is de reden, dat de farmaceutische industrie steeds op zoek is naar steeds effectievere psycho pharmische medicijnen.

Ik weet eigenlijk wel zeker, dat de Europese middeleeuwen helemaal niet zo’n periode van terugval was, zoals men nu vaak denkt, want toen liepen de gekken ten minste te midden van de anderen gewoon op straat. En was er ook vrijheid, die heerlijke vrijheid, die de psychiatrie de mensen ontneemt. Rechters, hoedt u, u bent op het verkeerde pad. Geen overheidscensuur, die daar iets aan veranderd.

https://solace74377009.wordpress.com/2020/09/27/psychiatry-is-real-heavy-dope-whose-public-funding-should-be-stopped-without-delay-all-the-heavy-stuff-is-in-here/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=psychiatrie
https://robscholtemuseum.nl/?s=psychiatry