SLING & Beiron Brouwers – Persbericht ICU art expo

Geachte,

Er komt weer iets pittigs uit de Mostaardfabriek. De kunstenaars die thuis zijn in die geklasseerde industriële site in Antwerpen-Noord openen in het weekend van 29 en 30 oktober de deuren van hun prachtige pand voor de ICU Art Expo.

Ontdek. De Nederbelgische schilder Beiron Brouwers (1972), die zijn atelier heeft in de Mostaardfabriek, exposeert en inviteert. Ontdek samen met hem de medebewoners van deze kunstenaarsoase aan Spoor Noord: de gerenommeerde muziek- en portretfotografe Bernaded Dexters (1958), performance-artiest/schilder Michiel Alberts (1972), Kris Burm (1957) – wereldwijd gelauwerd als ontwerper/bedenker van abstracte bordspellen – conceptueel kunstenares Dafna Rahminov (1967), beeldend kunstenaar Rogier De Maker (1986) en visueel beeldenstormster Sacha Eckes (1971).

Brouwers kon ook Rob Scholte (1958) overhalen om weer buiten te komen. En dat is al een happening op zich. De controversiële Nederlandse schilder, die sinds de aanslag op zijn leven in 1994 nauwelijks op het voorplan trad, stelt mee tentoon.

Drink. En wel van de beste cocktails die Antwerpen te bieden heeft. De Deen Jonas Skovhus komt ze voor u mixen. Pas in november zwaait hij de scepter aan de bar van het Koetshuis aan Spoor Noord. Tijdens de ICU Art Expo draait hij de drankjes in elkaar die zijn vorige werkgevers tot drie maal toe in de Honderd Beste Bars ter Wereld hielpen.

Eet. Aspirant-sterrenchef Timothy Anthony Barren Tynes (Pure C, Publiek) bereidt een exclusief vijfgangendiner. Ook al een première, want de rest van de wereld zal zijn gerechten pas in november kunnen proeven, in het nieuwe restaurant Ga Nord — onderdeel van het Koetshuis. Of volg een kookworkshop bij de IJslandse keukensensatie Dagny Ros (Njam-VTM).

Dans. Tot u erbij neervalt met de deejays van Heaven’s Gate. Of leun achterover bij het unieke stemtimbre van actrice/zangeres Cathérine Kools, die haar songprogramma ‘Hummingbird’ brengt.

Ontmoet. Rode loper voor iedereen, maar zeker ook singles. Sigal Rabinovitz, die samen met Beiron Brouwers de ICU Art Expo heeft opgezet is namelijk ook de oprichtster van Sling — een netwerk dat singles wil verbinden, los van het datingcircuit.

De eerste editie van ICU Art Expo is nu al een ‘mini-Tomorrowland voor postcode 2060’. Verdient exposure. Toch?

Meer op http://sling.be/event/i-c-u-art-expo

Nog info nodig? Inspiratie? Beeldmateriaal? Een bezoekje aan de Mostaardfabriek? De organisatoren staan u met veel plezier te woord.

Sigal Rabinovitz: 0485 227 667

Beiron Brouwers: 0495 470 841

http://sling.be/sling-in-de-pers/persbericht-icu-art-expo/