Simon van Groningen – De Rutte Doctrine is Springlevend!

Snake Pit (foto Giphy)

De Rutte Doctrine is Springlevend!

De Demissionair Minister President Mark Rutte houdt blijkbaar de Touwtjes nog Strak in Handen. Renske Leijten (Socialistische Partij), die samen met Pieter Omtzigt (Christen-Democratisch Appèl) de Toeslagen Affaire onderzocht tweette dit vandaag. Waarom vraagt Geen Enkele Journalist zich af hoe het kán, dat Rutte zo’n Macht heeft? Niets daar over op de TV en in de Krant (ja, ik lees ook een Gewone Krant, meerdere zelfs, waaronder de Trouw).

Hoe is het mogelijk, dat zo’n Doctrine blijft bestaan. Dat doet hij Niet Alleen! Ook Niet Alleen met de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Zelfs Niet Alleen metde Coalitie”. Op de Één of Andere Manier heeft hij Mensen onder Controle en blijven ze Doen Wat Hij Zegt. Is het Ordinaire Baantjes Jagerij? Wil niemand de Kans laten lopen een Stapje Hogerop te komen? Zijn Politici en Ambtenaren Bang voor hun “Hachje”?

Dat speelt vast en zeker een Rol. Omhoog Likken en Omlaag Trappen is een Beproefd Instrument, maar ergens houdt dat op, schiet dat te kort. Wat wéét Rutte van “Mensen”, van Politici en van Ambtenaren?

Een Bekend Fenomeen bij Kind Soldaten is om een Kind Aanwezig te laten zijn bij een Moord, een Verkrachting, of iets Ander Ernstigs. Ze hoeven het nog Niet Eens Zélf Gedaan te hebben, maar hun Aanwezigheid – dikwijls Vastgelegd op een Video – is genoeg om ze het Zwijgen op te Leggen. Erger nog, om ze Mee te Laten Doen.

Het kan van Alles zijn. Macht, Geld en Seks zijn de Drie Belangrijkste Instrumenten van de Bovenlaag. Op alle Drie Gebieden kan een Ambtenaar of een Politicus Gefilmd zijn of Afgeluisterd. Of zelfs maar Verdacht worden van Zoiets. Let op, je kán Uitstappen. Je móet Uitstappen.

Hoe kan het, dat een Man als Hüseyin Baybasin al 26 Jaar van zijn Levenslange Gevangenisstraf uitzit in de Penitentiaire Inrichting van Lelystad (op dit moment) voor het Aanzetten tot Moord op Grond van Vervalst Bewijs, zie daarvoor de Boeken van Professor Ton Derksen. U leest het goed, het Aánzetten tot Moord. De Moordenaar van Pim Fortuijn dan? Wat wist hij van “Mensen,” dat hij weer Zo Snel Vrij was en de Rechterlijke en Politieke Macht om zijn Vinger windt. Is hij al Geëmigreerd bijvoorbeeld?

Wat is het Verband? Mensen weten Dingen van Mensen. Baybasin zit Vast op Verzoek van Recep Tayyip Erdogan (Toenmalig Burgemeester van Istanbul) en Erdogan weet Dingen van Politici en Hoge Ambtenaren in Nederland. Rechters, Ambtenaren en Politici weten weer Dingen van Anderen en zijn zelf ook Niet Allemaal Onkreukbaar.

De Politiek is een Slangenkuil Vol Slangen, waarvan de Hoofd Slang in het Paradijs de Mens al Vriendelijk Voorloog. Dat gaat maar door. Het is Wachten op een Great Reset. Niet die van Klaus Schwab, maar die van de God van de Bijbel. Wel Belangrijk is aan Welke Kant je dan Staat of Stond.

Deze Dagen, Het zal zijn, zoals in de Dagen van Noach, 23 juli 2021

https://dezedagen.com/2021/07/23/de-rutte-doctrine-is-springlevend/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Simon+van+Groningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Renske+Leijten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Omtzigt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hüseyin+Baybasin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ton+Derksen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recep+Tayyip+Erdogan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaus+Schwab

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rutte+Doctrine
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/