Silence Out Loud (3): Mail van Joost Zwagerman aan Rob Scholte 26 mei 2013 om 12.58

Hoi Rob, dank voor je mailtje! Het gaat redelijk tot goed. Hoop dat het jou naar omstandigheden goed gaat. Ja, je had verteld dat je studio nu in Den Helder is.

Zes shows in mei, juni: wow, dat is een enorm aantal! Ik kan me voorstellen dat je het dus erg druk hebt… Ik heb ook je uitnodiging ontvangen voor de opening, thanx!

De tentoonstelling ‘Silence out loud’ vindt pas plaats in 2015, in het najaar. Ik heb de voorbereidingen op het project even in de wacht moeten zetten begin juli van dit jaar, want ik probeer nu een boek af te ronden met oud en nieuw werk over kunst, film, literatuur, muziek etc uit de VS. Titel ‘Americana’. Het wordt een vrij groot boek van 1200 bladzijden, dus ik heb mijn handen eraan vol. Ik moet mijn boek midden juli inleveren; als ik 20 juni ‘op schema’ ben, hoop ik naar de opening te komen; ik moet dus een voorbehoud maken, ik hoop op je begrip hieromtrent.

Ik had inderdaad niets meer van je gehoord over ‘Silcne out loud’, dus ik veronderstelde dat je afzag van medewerking. Erg fijn dat je alsnog wilt meewerken!

Heb jijzelf een werk in gedachten in of bij het thema -stilte, luid en duidelijk, zogezegd- past?

Goede groet! Joost