Showmag.nl – Gezicht van Shima Kaes Vlak ná Vermeende Mishandeling door Johnny! + Stichting Music#MeToo – The Voice: The Dutch #MeToo Scandal

The Voice (gif gifservice.fr)

Applaud The Voice (gif GIF Keyboard)

The Voice of Holland Opening Seizoen Maan (gif MakeAGIF)

Foto S: Gezicht van Shima Kaes Vlak Vermeende Mishandeling door Johnny!

Vorige maand belandde er een Aangifte tegen Johnny de Mol van Shima Kaes, zijn Ex Vriendin, op Straat. Het zorgde in het Begin voor Geschokte Reacties en een Volledige Ontkenning vanuit Johnny zijn Kant. De Presentator liet in zijn eigen Programma op SBS6, HLF8, weten dat er Absoluut Niets van Waar is. Niet Veel Later volgde er een Tweede Aangifte tegen Johnny. Inmiddels heeft Stichting Music#MeToo een Video geplaatst, waarin de Vrouw achter deze Aangifte haar Verhaal doet. Deze Video is Onderaan dit Artikel te zien. In deze Video komt een Hoop aan het Licht wat betreft de Nieuwe Aangifte tegen Johnny. Echter komen Hier ook Bewijsstukken naar voren, die in de Zaak van Shima tegen Johnny gebruikt zouden worden. Hierin zijn onder andere Verschillende Geluid Fragmenten te horen, waarin het stel destijds te horen is. Ook is er een Heel WhatsApp Gesprek te lezen, waarin Johnny zegt dat ‘Het’ hem spijt.

Gezicht van Shima Kaes getoond in The Voice Video!

De Nieuwe Aangifte tegen Johnny is Heftig. De Dame in Kwestie doet haar Verhaal bij Stichting Music#MeToo:

Ik ben Misbruikt door Johnny. Ik ontmoette Johnny op een Feestje en hij trakteerde me op een Drankje. Vlak daarna begon ik me Eigenlijk Niet Zo lekker te voelen en begon ik een Beetje te Wankelen en verloor ik mijn Evenwicht. Hij ving mij op. Voor ik het wist werd ik Wakker met hem op een Bed.

De Stichting schrijft bij de Video
Als Stichting beroepen wij ons, voor wat betreft de Inhoud van deze Video, op het Citaat Recht (“Fair Use”) ter Bevordering van het Maatschappelijk Debat over Grens Overschrijdend Gedrag naar Aanleiding van The Voice Affaire.

Er komen Meer Verhalen aan het Licht wat betreft Linda de Mol en Andere Bekende Nederlanders. Vanaf minuut 5:45 zijn de Foto S en Appjes te zien, die in Verband Gebracht zijn met de Vermeende Mishandeling door Johnny.

Zie ook

Foto S van Monique Westenberg Gelekt “André laat Haar Wéér zitten!

https://showmag.nl/showbizz/fotos-gezicht-van-shima-kaes-vlak-na-vermeende-mishandeling-door-johnny/

The Voice: The Dutch #MeToo Scandal

Your Voice Matters (gif Giphy)

Gepubliceerd 10 mei 2022

Stichting Music#MeToo heeft, ter Borging van de Privacy en de Veiligheid, besloten om de Reacties onder deze Video uit te zetten.

Als Stichting beroepen wij ons, voor wat betreft de Inhoud van deze Video, op het CitaatRecht (“Fair Use“) ter Bevordering van het Maatschappelijk Debat over Grens Overschrijdend Gedrag naar Aanleiding van The Voice Affaire.

Bent U of kent U een Slachtoffer van Grens Overschrijdend Gedrag, dan kunt u bij onze Stichting een #MeToo Melding doen via https://www.musicmetoo.nl/nl/MeToo-Me

Onze Stichting Financieel Steunen kan via https://www.musicmetoo.nl/nl/doneren

Contact info@musicmetoo.nl

Meer info https://www.musicmetoo.nl

#MeToo #TheVoice #women #girls #StopAbuse #StopViolence #Epstein #PrinceAndrew #Feminism #ethics #respect #freedom #WomenRights #music

Reacties
https://youtu.be/pHqvaK81qoo

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Showmag.nl
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shima+Kaes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johnny+de+Mol
https://robscholtemuseum.nl/?s=#MeToo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Music#MeToo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stichting+Music#MeTo
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice+of+Holland

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image