SBS6 – Huwelijk + Grazia – Patty’s Ibiza Wedding + Zoomin.TV – Feest Ibiza + HLN.be – Bridget vangt bruidsboeket + Gids.tv – “Chemie” + Tanja Brouwer – Bridget geeft toe + Shownieuws – Kort geding

De huwelijksvoltrekking in Amstelveen

Gepubliceerd op 27 sep. 2014

https://www.sbs6.nl/pattysbigfatibizawedding – elke vrijdag om 20.30 uur bij SBS6!

Reacties:
https://youtu.be/d7JMayUAnZE

Grazia bij Patty’s Big Fat Ibiza Wedding

Gepubliceerd op 29 sep. 2014

Grazia was op het zonnige eiland Ibiza om de big fat Ibiza wedding van Patty Brard en Antoine te vieren! Benieuwd naar de grote dag? Bridget Maasland, Patricia Paay, Renate Verbaan en Tess Milne vertellen wat ze er van vonden!

Reacties:
https://youtu.be/x-sycPhnw_w

Patty Brard straalt op bruidsfeest Ibiza

Gepubliceerd op 27 sep. 2014

Samen met Antoine van de Vijver is Patty Brard vrijdag in het huwelijksbootje gestapt op Ibiza. Daarbij hield de presentatrice het niet droog.

Reacties;
https://youtu.be/QRN6QzcjWR0

Bridget Maasland vangt bruidsboeket op huwelijk Patty Brard

Gepubliceerd op 27 sep. 2014

Is Bridget Maasland de volgende, die in het huwelijksbootje stapt?

Reacties:
https://youtu.be/IdJ9kN8LLvw

Bart Ettekoven: “Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren”

Maandagavond schreven we al over de eerdere kus tussen André Hazes en Bridget Maasland (https://www.gids.tv/video/136101/bridget-maasland-ik-heb-in-2014-al-gezoend-met-andre-hazes), vijf jaar geleden. Weekend hoofdredacteur Bart Ettekoven was daar destijds getuige van en is het niet helemaal eens met de omschrijving van de RTL presentatrice, dat er alleen een zoen is geweest: Ik hoef in dat geval geen zoen van Bridget, als dat voor haar alleen een zoen is.

Chemie

Volgens Ettekoven is al jaren bekend, dat er chemie bestaat tussen Hazes en Maasland: “Je zag altijd al, dat zij elkaar aardig en leuk vinden, dat zag je ook in interviews en daar is ook niets mis mee.” Hij voegt daar nog aan toe dat het destijds een gezellig feest was, waar de drank rijkelijk vloeide. Dus dat was ongetwijfeld ook van invloed.

Open relatie?

Opmerkelijk is overigens wel, dat de zanger ten tijde van deze gebeurtenis op Ibiza al samen was met Monique. Misschien heeft hij het ’s morgens wel opgebiecht aan haar. We weten niet, of de twee een open relatie hadden“, aldus de hoofdredacteur van de Weekend. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hieronder.

gids.tv, dinsdag 12 november om 08:48 uur

https://www.gids.tv/video/136343/bart-ettekoven-chemie-tussen-bridget-en-andre-bestaat-al-jaren

Bridget geeft toe: ‘Misschien wel heftig gezoend’

Bridget bekent in kort geding (foto DenD)

Bridget bekent in kort geding (foto DenD)

Bridget Maasland eist een rectificatie en een schadevergoeding van weekblad Privé voor het verhaal, waarin wordt beweerd, dat zij in 2014 met André Hazes een spannende tijd had tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard. Toch zei ze vandaag iets heel opmerkelijks in de rechtszaal.

Heftige zoen

Er is een zoen geweest, misschien zelfs een heftige zoen. We hebben een leuke avond gehad. Maar ik zweer op mijn zoon, dat er verder niets gebeurd is“, zei Bridget vandaag tegen de rechter. Maar van seks met de twintig jaar jongere André was er volgens haar absoluut geen sprake.
Het voorval zou plaats hebben gevonden tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard, die in 2014 trouwde met Antoine. Privé schreef, dat André en Bridget tijdens het feest samen in het flessen hok van een Amsterdams café zijn beland.

Vernederend

De advocaat van Bridget, Peter R. de Vries, maakte gisteren bekend een kort geding te starten tegen Privé. “Op een stuitende manier wordt haar reputatie aangetast. Het is vernederende onzin“, zegt De Vries. André Hazes, die inmiddels de kersverse vriend is van Bridget Maasland, legde ook een verklaring af in de rechtbank. Hij zei, dat ook hij het verhaal vernederend vindt, en helemaal voor zijn ex vriendin Monique. In 2014 was hij namelijk net samen met de brunette, met wie hij zoontje André heeft.

Naast de rectificatie eist Bridget ook nog 75.000 euro van het weekblad. De rechter doet op 20 december uitspraak over de zaak.

DenD, 12 december 2019

https://www.ditjesendatjes.nl/bridget-geeft-toe-misschien-wel-heftig-gezoend/

Dit zegt Bridget over verlies kort geding tegen Privé

Bridget Maasland vindt het jammer, dat Privé geen rectificatie hoeft te plaatsen (https://www.shownieuws.nl/rubrieken/sterren/2019/bridget-maasland-verliest-rechtszaak-tegen-prive/) van het artikel, dat ze in 2014 al ‘een huwelijksnacht beleefde’ met haar huidige vriend André Hazes. “Dat is uiteraard uitermate teleurstellend,” reageerde haar advocaat Royce de Vries op de uitspraak, die de rechtbank in Amsterdam vrijdagmiddag deed.

De presentatrice had een schadevergoeding van 7.500 euro en een rectificatie van het stuk geëist, omdat volgens haar niets klopt van de roddel. Hoewel de eisen niet zijn toegekend, werden de beschuldigingen in het artikel volgens de rechter “onvoldoende door feiten gedragen”. Daarnaast stelde de rechter, dat het artikel een inbreuk op de privacy van Bridget vormde. De presentatrice werd echter niet in haar gelijk gesteld, omdat “de vrijheid van meningsuiting, die zich ook uitstrekt tot (kwetsende) uitingen in de entertainment pers” volgens de rechter het zwaarst moet wegen.

De Vries laat weten, dat Bridget wel blij is, dat de rechter erkende, dat de roddel met een korrel zout moet worden genomen. Of de presentatrice in hoger beroep gaat tegen de uitspraak, weet ze nog niet. “We laten het eerst nog even bezinken.

Privé schreef onlangs, dat Bridget en André, die een maand samen zijn, vijf jaar geleden op de bruiloft van Patty Brard al een gezellige nacht hadden beleefd. De presentatrice ontkende dat, terwijl hoofdredacteur Evert Santegoeds meerdere verklaringen van bronnen aanhaalde, die het koppel zouden hebben betrapt.

Shownieuws, 20 dec 2019, 16:34, updated 20 dec 2019, 20:31

https://www.shownieuws.nl/top-nieuws/2019/bridget-maasland-betreurt-uitspraak-in-zaak-tegen-prive

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patty+Brard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bridget+Maasland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerard+Joling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Vermeulen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patricia+Paay
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+R.+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Andr%C3%A9+Hazes