SBS 6 | LXRY TV – Masters of LXRY 2019 + LXRY – Thuis bij Connie Witteman + Connie Witteman in Één Tweetje met Yves: ‘Ik hoef mijn leven niet meer te delen met een man’

Masters of LXRY 2019

LXRY TV
Aflevering 9, Seizoen 5

Micky Hoogendijk - Limited Love Edition

Micky Hoogendijk – LXRY The Limited Love Edition

Micky Hoogendijks Liefdesgedichten piano op 25.30 minuten.
Connie Witteman op 37.00 minuten.
Micky Hoogendijk op 40.40 minuten.

https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/498664/Lxry_Tv.html

Thuis bij Connie Witteman

Gepubliceerd op Nov 22, 2016

De openingsavond van de allereerste Masters of LXRY vond plaats in december 2002 in de Amsterdamse Passengers Terminal. Connie Witteman opende samen met Yves Gijrath deze beurs, die uitgegroeid is tot een van de meest besproken evenementen die Nederland ooit gekend heeft. Samen met Irene blikt ze terug op deze avond en bespreekt ze wat er sindsdien verandert is in haar leven.

ABONNEER je nu GRATIS op LXRY: https://bit.ly/2MXlajB

Meer LXRY? Volg ons ook op sociale media:
Facebook: https://www.facebook.com/lxrynl
Instagram: https://www.instagram.com/lxrynl
LXRY TV: Vanaf 23 september elke zondag om 11:00.

Check onze website: https://www.lxry.nl

LXRY Media Group (LMG) is organisator van de beurs Masters of LXRY, uitgever van LXRY Magazine & LXRY.NL en producent van het programma LXRY TV wekelijks op SBS6. Op dit kanaal zie je video’s van LXRY TV, uiteraard met reportages over Masters of LXRY, culinaire tips van onze deelnemende Michelin chefs uit ons pop-up restaurant M21, interviews met onze Masters, beleggingsadvies van Geert Schaaij (Beursgenoten) en nog veel meer over luxury lifestyle. Meer zien? Ga dan naar onze website http://www.lxry.nl.

Reacties:
https://youtu.be/YtI6vlyLxus

Connie Witteman in Één Tweetje met Yves: ‘Ik hoef mijn leven niet meer te delen met een man

Gepubliceerd op 5 dec. 2019

In de vijftiende podcast ‘Één Tweetje met Yves’ ontvangt Yves in onze podcast studio in Ouderkerk aan de Amstel diva Connie Witteman. Ze is begonnen als model in Amerika, werd zangeres en seksbom, zette de hitparades ‘Upside Down‘, vormde een glamourkoppel met Hans Breukhoven, startte als ondernemer een beauty  kliniek en werd ondertussen de koningin van de anti aging.

Al veertig jaar heeft ze een flirt en een abonnement op de roddelbladen. En dat is niet zo gek, want over Connie valt altijd wel iets te melden: staat ze niet in de hitparades, dan staat ze ineens in de rechtszaal of heeft ze een nieuw bedrijf. Of misschien wel over een nieuwe liefde?

ABONNEER je nu GRATIS op LXRY: https://bit.ly/2MXlajB

Meer LXRY? Volg ons ook op sociale media:
Facebook: https://www.facebook.com/lxrynl
Instagram: https://www.instagram.com/lxrynl
LXRY TV: Elke zondag om 11:00 op SBS6.

Check onze website: https://www.lxry.nl

LXRY Media Group (LMG) is organisator van de beurs Masters of LXRY, uitgever van LXRY Magazine & LXRY.NL en producent van het programma LXRY TV wekelijks op SBS6. Op dit kanaal zie je video’s van LXRY TV, uiteraard met reportages over Masters of LXRY, culinaire tips van onze deelnemende Michelin chefs uit ons pop up restaurant M34, interviews met onze Masters, beleggingsadvies van Geert Schaaij (Beursgenoten) en nog veel meer over luxury lifestyle. Meer zien? Ga dan naar onze website http://www.lxry.nl.

Reacties:
https://youtu.be/3o_9ZpiZSUA

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=LXRY
https://robscholtemuseum.nl/?s=Yves+Gijrath
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micky+Hoogendijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Connie+Breukhoven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Connie+Witteman