Saskia Noort – De Vrijheid verliest, Extreem Rechts wint + ‘Pandjes Prins’ Bernhard blijft huilen, waar heeft hij het aan verdiend?

Saskia Noort( 1) (foto Edwin Janssen | BNnews)

Saskia Noort (2) (foto Edwin Janssen | BNnews)

Saskia Noort (3) (foto Edwin Janssen | BNnews)

Saskia Noort (4( (foto Edwin Janssen | BNnews)

Saskia Noort (5) (foto Edwin Janssen | BNnews)
Saskia Noort (6) (foto Edwin Janssen | BNnews)

Sakia Noort (7) (foto Edwin Janssen | BNnews)

Saskia Noort (8) (foto Edwin Janssen | BNnews)

Saskia Noort (9) (foto Edwin Janssen | BNnews)

De Vrijheid verliest, Extreem Rechts wint

Saskia Noort – De Vrijheid verliest, Extreem Rechts wint, AD, 20 maart 2021

AD, 21 maart 2021

Pandjes PrinsBernhard blijft huilen, waar heeft hij het aan verdiend?

Saskia Noort schrijft op deze plek wekelijks over nieuws dat haar raakt. Deze week beschimpt de schrijfster Prins Bernhard Jr ofwel ‘Prins Poen’.

“Al enige tijd maakt mijn Zoon, Kunstenaar Mathieu Schellekens (1992), Tekeningen bij mijn Columns. Wat begon voor de Lol in deze Corona Lockdown, groeide uit tot een Succes op Instagram. Nu plaatst deze Site ze bij mijn Stukjes. Ik ben Supertrots op deze Samenwerking.”

Prins Poen (foto Mathieu Schellekens)

Sinds een tijdje heb ik ook een Complot Theorie. Die luidt: we worden Heimelijk Geregeerd door Prins Bernhard Jr. Hij mag dan geen Kandidaat zijn voor Troonopvolging, op de Troon zit hij al lang. Amsterdam is Grotendeels in zijn Bezit, Gunstige Belasting Constructies lijken alleen voor hem op te gaan, en van de Centen, Gemolken uit Woningnood, kocht hij, naast nog meer Panden, een van de duurste Villa’s op Ibiza. Een Vermogen, Gebouwd op Koninklijke Privileges, een Levensweg Geplaveid met Goud, dankzij de Deuren, die open zwaaiden als hij eens een Start Upje deed. Het heeft hem natuurlijk Niet Alleen Maar Meegezeten. Hij is Ziek Geweest en kwam daar Sterker uit, hij schijnt te Lijden onder de Prinsen Status, maar al die Frustratie kan hij er uit gieren met zijn Favoriete Hobby: heel hard Rondjes Rijden in een Racewagen.

Zijn Kinderen en zijn Neven en Nichten zullen Geen Moeite hebben met Woonruimte Vinden, wanneer ze gaan Studeren. De Pandjes Prins, hij zal altijd een Optrekje over hebben, en de Kosten hiervan zijn voor ons, zijn Onderdanen. Zijn Vest en Broekzakken zijn Diep en Immer Gevuld. Dat onze Knderen op hun 30ste Nog Thuis Wonen, Kamers Delen en 950 euro Betalen voor een Bezemkast, interesseert hem Geen Bal. Nee, hij windt zich op over een Belasting Maatregel, die Naar Hem wordt Vernoemd, het Voorstel van de PvdA om Beleggers, die Meer dan Vijf Huizen Bezitten Meer Belasting te laten betalen, en hun Huurinkomsten en Vermogenswinsten via de Inkomstenbelasting aan te slaan. Ondertussen is ook Mediapark Hilversum van hem, en heeft hij inmiddels het RTL Kantoor voor 35 miljoen Doorverkocht.

Maar de Prins blijft huilen. Waar heeft hij het aan verdiend, deze Reputatie van Amorele Geldwolf? Hij is Heus Helemaal Selfmade. Hij heeft het ook Echt Niet Makkelijk, Mensen. Gelukkig heeft hij een Boot, van zijn eigen Botenmerk Waterdream, om lekker achter te Waterskiën op de Beat, die uit de Bootspeakers beukt, of een Moëtje in te atten. Racen, of het nu Op het Water of In een Natuurgebied is, maakt niet uit, Prins Poen houdt van Hard Gaan, staand op de Schouders van Spookhuurders zonder Rechten.

Regels, die voor Ons gelden, gelden Niet voor Hem. Dat begint Zo Opvallend te worden, dat ik denk, we hebben het wel steeds over Bill Gates en 5G, maar het zou me niets verbazen als hij Overal achter zit. Want waarom worden alle Festivals Afgelast en mag zijn Patser Party doorgaan? Compleet met Campings en Muzikale Acts. Waarbij de Artiesten Gratis komen optreden! Gratis. De Mensen, die na Corona Slachtoffers en Medisch Personeel het Meest Geleden hebben onder de Pandemie. Die al ruim anderhalf jaar Geen Werk hebben, die al hun Optredens Gecanceld zagen, die Totaal Genegeerd worden door Den Haag. Je zou het bijna vergeten maar Artiesten, dat zijn ook Mensen. Met Kinderen, Woningen, vaak zo’n Over Priced Kot van Prins Poen, want een Hypotheek krijgen ze niet, met Instrumenten, Studio’s, Geluidsmannen en Vrouwen.

Gratis! Dit is een Dikke Vinger naar de Hele Cultuur Sector. Deze Dikke Vinger krijgen ze al van Ons Kabinet, dat niet eens reageert op de Demonstraties van Unmute Us, afgelopen weekend. Een Opkomst van rond de 100.000 Mensen gewoon negeren. Omdat ze Te Braaf zijn, en niet met Lijkkisten en Agressieve Leuzen de Tweede Kamer bestormen. Prins Poen staat Blijkbaar aan het Roer. ‘Dans Aapje, Dans voor Mij’, roept hij. Net alleen Davina Michelle geeft hieraan gehoor, maar ook ons Hele Demissionaire Kabinet.

, laatste update, 14:14

https://www.ad.nl/dossier-saskia-noort/pandjesprins-bernhard-blijft-huilen-waar-heeft-hij-het-aan-verdiend~a5965fb9

https://www.instagram.com/p/CRyDviml826/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Edwin+Janssen+|+BNnews
https://robscholtemuseum.nl/?s=Saskia+Noort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Schellekens
https://robscholtemuseum.nl/?s=Matthieu+Schellekens
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prins+Bernhard+Jr
https://robscholtemuseum.nl/?s=Doutzen+Kroes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Moederhart

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image