Samen – De dag van Koen Schuiling

Vandaag ontbijten we met burgemeester Koen Schuiling en vragen hem hoe zijn dag er uitziet.

“Om 7.45 uur zitten we aan de ontbijttafel, maar dan heeft de burgervader al een uurtje door het Reehorstpark gerend, waarbij hij een flink aantal rek- en strekoefeningen in de openbaarheid niet schuwt. Ook de ochtenddouche zit er inmiddels op. “Ik wissel rennen af met ’s morgens roeien of zwemmen in het openluchtbad van ’t Heersdiep. Ik denk dat je de fysieke conditie niet kunt scheiden van de psyche. Dat is meteen een advies voor iedere ondernemer; gebruik je werk niet als excuus om niet te bewegen. Maak er tijd voor!

Om 9 uur ontmoet ik een klas van de Julianaschool en vertel hen wat ik zo allemaal doe als burgemeester. Ik woon naast het stadhuis dus ben zo op mijn werk. Als ik afspraken heb in de stad fiets of loop ik graag. Zo maak ik makkelijk contact met mensen.

Om 10.30 uur evalueer ik samen met vertegenwoordigers van de brandweer, politie en de gemeente een grote gezamenlijke actie die is gehouden in de oude binnenstad. Er werd gecontroleerd op illegaal wonen, brandveiligheid en illegale arbeid.”

Samen, Nr. 1, 2016

http://we.publicize.nl/samen-2016-1#!/ontbijten-met-de-dag-van-koen-schuiling

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image