Russian TV – RT News, September 20 2023

RT News, September 20 2023

Published 20 sep 2023

Russia Today News

Dozens are Wounded in Clashes with Police in the Armenian Capital as Protesters Angry with the Politics of the Country’s Prime Minister over the Nagorno Karabakh Dispute Urge him to Resign. The Russian Foreign Minister is in New York for the United Nation’s General Assembly and is Expected to Meet BRICS Representatives. That is as the South African President Condemns Western Exploitation of the African Continent in his Opening Speech. The Polish President Compares Kiev to A Drowning Person and Warns it may Pull its EU Allies Down with it as the Gap between Brussels and Several Member States over Lifting the Embargo on Ukrainian Grain Imports Widens. We speak Exclusively with the Libyan National Army Spokesperson Who says the Victims of Severe Floods Blame Government Inaction for the Growing Crisis as the Country Remains Divided after the NATO Intervention over A Decade Ago.

Reacties
https://www.bitchute.com/video/61WRVoGl74bU/

Reacties
https://youtu.be/spgWsSC-ICM?si=uG7vsGCh2KPHqHfX

Militaire EBS Geactiveerd

Houd je Stoel Vast, Mensen, want de Wereld staat Aan de Voor Avond van een Transformatie, die Zo Diep Gaande is, dat je Zeker Alles in Twijfel zal Trekken Wat je dacht te Weten. De Varkens Baai, een Gebeurtenis, die Ooit Historische Betekenis had, staat Op het Punt te worden Over Schaduwd door een Gebeurtenis, die Ongeveer Drie Dagen zal Duren en de Loop van de Geschiedenis zal Veranderen.

Stel je een Wereld voor, waar de Aarde 10 Dagen Stil is. Geen Internet, Geen TV, Geen Radio. Gewoon een Griezelige Rust. Maar dit is Geen Scène uit een Post Apocalyptische Film. Dit is de Realiteit, die we Onder Ogen Gaan Zien. Het Emergency Broadcast System (EBS) van het Leger zal Wereld Wijd Uit Zendingen Over Nemen, en Waar Voor? Om de Belangrijkste Verschuiving in Mondiaal Bestuur en Technologie Aan te Kondigen, die de Wereld Ooit heeft Gezien.

Overheden over de Hele Wereld zullen Niet Alleen onder de Loep worden Genomen, Ze Stappen Op. Ja, Je Leest Het Goed. Leiders, Ambtenaren, de Pijlers van onze Politieke Systemen, zullen Niet Alleen worden Gearresteerd, maar zullen Ook Vrij Willig Af Treden. In hun Plaats? Een Nieuwe Orde. GESARA Blockchain Verkiezingen zullen de Weg Vrij Maken voor een Slanker, Efficiënter Systeem. We hebben het over een Regering, die Slechts 10% is van Wat we Gewend zzjn, Gevuld met Frisse Gezichten en Revolutionaire Ideeën.
Enter QUANTUM GESARA, of Zo als Sommige Insiders het Noemen, TRUMPSARA. Dit is Niet Alleen een Nieuw Financieel of Politiek Systeem. Het is een Kwantum Sprong in Elke Zin van het Woord. Kwantum Financiële Systemen, Kwantum Stemmen, Kwantum Genezing en Zelfs Kwantum Fysica zullen de Norm worden. Het Weefsel van ons Internet staat op het Punt een Kwantum Transformatie te Onder Gaan. Zeg Vaar Wel tegen de Oude Manieren en Hallo tegen het Quantum Internet.

Maar Wat betekent Dit voor ons Vermogen? De TermNESARA‘ doet Misschien een Belletje Rinkelen. Het verwijst naar de RainbowTreasury”  Biljetten, die worden Onder Steund door Edel Metalen. Voeg daar bij de Quantum Starlink & ISO20022 Internationaal Gereguleerde Amerikaanse Munten, die, je raadt het Al, Ook een Metalen Rug hebben. De Financiële Zekerheid en Stabiliteit, die dit belooft, zijn Ongeëvenaard.

Maar Hier wordt het Nog Intrigerender. Het Internet, Zo Als wij Dat Kennen? Het staat Ready om Op Nieuw te worden Op Gestart. Bedrijven, die Ooit Onoverwinnelijk leken, zo als Microsoft? Weg. Gewist. Het Digitale Rijk staat Momenteel onder In Vloed van Operation Mockingbird. Als je dat Schokkend vindt, Over Weeg dan dit, Bijna Alle Media, inclusief die Ene Nieuws Zender, die je vertrouwt, zijn Eigen Dom van de Mossad. Maar Niet voor Lang Meer. Ze staan Klaar om Weg Gevaagd te Worden.

En het Britse Konings Huis? Alle Persoonlijke Informatie, die ze hadden? Straks zal het zijn, Als Of het Nooit heeft Bestaan. De Mossad, Five Eyes, CIA en Andere Instanties, die Ooit aan de Macht waren? Ze Gaan Relikwieën uit het Verleden te Worden. De Enige Informatie, die over blijft is Militaire Informatie.

In Wezen staan we aan de Voor Avond van de MOAB, een Global Currency Reset, die dateert uit 1955. Voeg daar de Edel Metalen Standaard Aan Toe, Quantum GESARA en de DECLAS van Alles op Aarde. De Wereld gaat een Metamorfose te Onder Gaan, en Het is Er Één, Waar je het Beste Op Voor Bereid kunt Zijn. De Toe Komst is Kwantum, en het komt Sneller, Dan Je Denkt.

EBS Alert

Martial Law, Quantum Banking en Redemption Centers zijn Verweven met GESARA | NESARA om de Wereld Wijde Rijkdom te Her Definiëren!

Militaire EBS Geactiveerd | Alternatief | Voor Dat het Nieuws is | Beforeitsnews.com

PDF
Operation Disclosure Official | Judy Byington Restored Republic via A GCR, September 20, 2023

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=RT
https://robscholtemuseum.nl/?s=Russia+Today
https://robscholtemuseum.nl/?s=RT+News
https://robscholtemuseum.nl/?s=Russian+TV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Russia